És ránézésre ez jól van megcsinálva?SA 60/4f-hez való lenne...
És még azt szeretném kérdezni,hogy ugye a rajzon vannak szögek is feltüntetve azokat a papírra kell rászerkeszteni ha igen hova?
Vagy csak összehegesztésnél kell szögbe állítani?
Aham azt tudom,hogy a sperber váltó az teljesen más mint az 50-esé még ránézésre is ha jól tudom.
de a furatot nem tudtam köszi a pontosítást
Más.
Megszerkesztettem a Sa 60/4f hengerre tervezett rezót és kaptam ehhez való könyökcsövet is mármint ilyen kis szegmenseket,csak nem tudom,hogy a könyöknek hány részből kell összetevődni mert amit kaptam ha jól számolom az 5 részből áll...
Elég az 5 részből álló könyökcső?
Azt elég nehéz 4 sebisre alakítani...
51-est sokkal könnyebb...
ha jól tudom a sperber alapból 4 sebis és annak a váltója jó az 50-esbe ha nem majd az okosok kijavítanak
bocsi ha nagy hülyeséget kérdeztem de szerintem aki nem járatos a témában akkor ezt csak fórumon teheti meg! Remélem azért nem haragszol hogy megmertem kérdezni!
sziasztok érdekelne hogy van most egy S50N blokkom amit átszeretnék alakítani 4 sebességes-re! Mit kéne kicserélnem a blokkba a fogaskerekeken és a léptetővillán kívül ?
Csak összevarrják Avi val, zsírtalanítás é lakk.
Mellesleg feltettem egy nagyon rövid vidit BAlassagyarmatról.
És még azt szeretném kérdezni,hogy ugye a rajzon vannak szögek is feltüntetve azokat a papírra kell rászerkeszteni ha igen hova?
Vagy csak összehegesztésnél kell szögbe állítani?
amúgy nem tudod vérelenül,hogy általában ami 60/4f-re van tervezve pl SA féle 60/4f-re azoknak a kipuffja mennyi szegmensből van?
vagy mit értesz ez alatt?
de a furatot nem tudtam köszi a pontosítást
Más.
Megszerkesztettem a Sa 60/4f hengerre tervezett rezót és kaptam ehhez való könyökcsövet is mármint ilyen kis szegmenseket,csak nem tudom,hogy a könyöknek hány részből kell összetevődni mert amit kaptam ha jól számolom az 5 részből áll...
Elég az 5 részből álló könyökcső?
És kell pontos helyre egy ilelsztett furat a blokkba
51-est sokkal könnyebb...
ha jól tudom a sperber alapból 4 sebis és annak a váltója jó az 50-esbe ha nem majd az okosok kijavítanak