cagiva.elefant! Hát azért szokták megtörni mert valakinek tetszik, meg hát ha valaki egy kerekezésre használja akkor viszintesen ülsz a motoron mikor keréken van. :)
Biztos rám gondolsz? És miért pont a simson topikba írod, szinte alig olvasom :D
Hát az a helyzet, hogy mobilom nincs már egy éve, a vezetékes az 061 277 06 11 ...
Köszönöm az ötleteket. Megoldottam a problémát beindult. A porlasztóval is volt egy kis gond meg a megszakitót kellett lecserélni.
Azonban most van egy másik problémám beindul a motor de úgy csinál mintha sokat kapna! De az úszó szintje rendben van és a tűszelepem is zár, a súblertű is a legfelsőre van állitva szval elméletileg a legkevesebb kaját kapja. Zárt csapnál megy de ahogy rányitom a csapot bezabál és megáll.
Esetleg ha valakinek lenne erre a gondra is ötletet akkor megköszönném.
Azért ez elég sovány infó, amit mondtál. Látni kellene...
Amúgy első körben nem árt megnézni, egyáltalán szív-e a motor, kipucolni a porlasztót kínos alapossággal, ellenőrizni a benzinszintet, aztána gyújtás időpontot, és a komplett gyújtást.
Üdv mindenkinek!
Lenne egy fontos kérdésem. Van egy Simson SR50-es rollerem. Nem indul be se rúgásra se tolásra. Először a kis kondenzátorra gondoltam a gyújtásnál. Ki is cseréltem, de így sem megy. Kicseréltem a gyertyát is egy vadi újra. Van szikra is és benzint is kap, de igy sem indul. Megpróbáltam még azt is, hogy benzint engedek a hengerbe és hátha de semmi.
Kérem ha valakinek van valami ötlete vagy tudja a megoldást írjon.
Előre is köszönöm!
Mitől lehet az hogy ha van egy s51 simosnom és erő van bene és 50 nél gyorsabban nem akar menni. Mikor kiprobáltam hogy menyit megy 50-nél jobban nem ment dombonlefele se. A henger meg csörög zörög. Lehet hogy azér nem megy?
Aki tud segiteni az kérem irjon a forumon.
Szerintem Andrejkovics Janit (sötét zöld s51), Krómer Tibit (derbi senda - ezt láthattad dt-nek, kék színű volt és még egy sötét kék színű simsonos srácot láthattál, nem tudom hogy volt-e 4. ember, egy kis találkozó után ugrottak be hozzám, mivel én nem tudtam menni, ha kb stimmel a leírás akkor simson.hu sz-sz-b fórumon elérheted őket, azaz minket. Ha mégse jó a tippem, akkor keressük együtt a régiótársakat!
De mi ez a nagy titkolózás. megrémítesz
Hát az a helyzet, hogy mobilom nincs már egy éve, a vezetékes az 061 277 06 11 ...
ha érdekel valakit akkor eladnám, vagy schwalbe ra cserélném s51 es mocimat
Azonban most van egy másik problémám beindul a motor de úgy csinál mintha sokat kapna! De az úszó szintje rendben van és a tűszelepem is zár, a súblertű is a legfelsőre van állitva szval elméletileg a legkevesebb kaját kapja. Zárt csapnál megy de ahogy rányitom a csapot bezabál és megáll.
Esetleg ha valakinek lenne erre a gondra is ötletet akkor megköszönném.
Amúgy első körben nem árt megnézni, egyáltalán szív-e a motor, kipucolni a porlasztót kínos alapossággal, ellenőrizni a benzinszintet, aztána gyújtás időpontot, és a komplett gyújtást.
Lenne egy fontos kérdésem. Van egy Simson SR50-es rollerem. Nem indul be se rúgásra se tolásra. Először a kis kondenzátorra gondoltam a gyújtásnál. Ki is cseréltem, de így sem megy. Kicseréltem a gyertyát is egy vadi újra. Van szikra is és benzint is kap, de igy sem indul. Megpróbáltam még azt is, hogy benzint engedek a hengerbe és hátha de semmi.
Kérem ha valakinek van valami ötlete vagy tudja a megoldást írjon.
Előre is köszönöm!
Üdv.: RiSe
Csvargatásra nem szabad kottyannia.
Aki tud segiteni az kérem irjon a forumon.
Randa munkát végez, amikor szétmegy:)