Hát veszel egy hengert (7-8-9 ezer) Aztán 6 ezer az átalakítás (+2 posta oda vissza) Keystone dugó 3000postával Akkor az 19+ tervezett hengerfej (2500) + blokkfelmarás (3-4ezer) + Blokkfelújítás (csak is melegen, mer különben nem lesz hosszúéletű) Illetve mind ezek után valami jó olaj.
áhh felejtsétek el hülye vagyok:)
Akkor ez a sós anti hol található?
Ennek a Video kommentnek a hitelességére vagyok kíváncsi: "60ccm Sós Antal 4 felömlő plusz keyston dugó kb 12ezer forint és elég jól menne a gép én is majd ilyet akarok csinálni a másik motoromba:P"
Tényleg a 60-as kb 12?
Ha igen akkor a 70-es nem lehet sokkal drágább nem?
Ja, én a gépmunkára értettem, de 55-ért marják fel a hengert, meg a blokkfelet, hogy befogadja a 90-es perselyt? Ezt kicsit sokallom, mivel kb 3 órás munka.
huh az sokk:) és ha azt csinálom hogy veszek egy 70-es hengert és egy hengerfejet rá meg dugattyút bele meg dugattyú gyűrűt akkor azt fel rakom a motorra és jó vagy ahhoz át kell alakítani a blokkot is?(a hengeren kívül) kössz
Hellosztok!
Ismét hozzátok fordulok:)
Na most az a szitu hogy fel akarom furatni a járgányt 90-esre a Tábori-nál!
Tudom elsőre hülyén hangzik mert az drága meg minden de én csak ott tudok olyat hogy 90-re is felfúrják és persze nem csak simán fellfúrják mivel cserélnek pár alkatrészt a teljesítmény miatt.
Azonkívül be akarok dobni egy 4. sebességet is mert ha már lúd legyen kövér nemde?:)))
Akkor jönnek a kérdések: Tarifákat nem tudtok a Táborinál?
Vagy ha tudtok jobb helyet akkor plíííz szóljatok.
Köszi mindenkinek nagyon fontos lenne!
BYE
Most meg úgy tudom csak használni, hogy csak 2.-ig rakom vissza, mert úgy könnyen van 3. , 4. meg úgy ahogy az előbb leírtam. De ha üresbe rakom, megint rémálom vele váltani...
Sziasztok volna egy kis problémám. :S Kicseréltem a berugókar rugót, összeraktam a motort, új olaj (ua. mint eddig). 1-es van, 2-es is, de ha 3.-ba fel akarom rakni, olyan mintha nem lenne több sebesség. :S Ha nagy nehezen beveszi, a 4.-et is csak úgy, hogy kicsit lenyomom a váltót és úgy fel 4.-be. Valami tipp? Sürgős lenne.
Hello!Szerintetek melyik a jobb karbi egy S51-esre a 16n1-es vagy a gyári 16n3-4-ese?Azt halottam hogy az n1-est könnyebb beállítani .
Köszi a segítséget
Van egy problémám a simsonommal, még pedig az hogy nincs szikra.
Múlt héten lemostam és utána nem igen akart elindulni, ha elindult is le esett a furdulat minthza levettem rólla a gyujtást!
Trafót csaeréltem de még mindíg nincs.
mi lehet a baj vaygis a tekercset és a tirisztort hogyan tudnám ellenőrizni?
Hello! Kellene egy pár jó tanács mit nézzek meg a simsonon hogy orvosaljam a hibáját. A hiba az hogy mikor megyek néha rájön az öt perc és azt csinálja a moci hogy drasztikusan esni kezd a fordulat erre ha behúzom a kuplungot akkor leáll a motor teljesen majd ha újra ráengedem akkor ismét beindul ugy mintha semmi sem történt volna de ez is csak 1 percig áll fent és sajnos újból ezt csinálja.Ha meg nem húzom be a kuplungot akkor is leáll miután elfogy a lendület
Mi lehet a gond?Valami csapágy vagy a tűgörgők haltak meg?Esetleg a tirisztoros gyújtással lenne gond?Vagy csak egyszerűen túlmelegszik és szorul a dugó a hengerben?
kérlek segítsetek!
Szevasztok!
Ha valakit érdekel van 1 szimom... 90 es évjárat endúró szép állapotú semmi baja.. Csak maximum festés kel rá de sztem ez nem lényeg... korához képest elég jó... Ezek a képek amikert most felrakok ide... ezek vannak már vagy 3 éves es.. Szóval azóta kicsit máshogy nézki ülés meghajjlítva stb stb... majd rakok uj képeket is. fel.. az ára 75 ezer.... Esetleg csere is érdekel.... bármi érdekel... Robogó bármi... De legfőképpen kicsit le vagyok égve és kellene a cippi:D.. Szóval ha valakit érdekel.. Akkor itt az msn-címem.. adapter17@hotmail.com
Valakinek nincs eladó S51-hez berugótengelye,váltókar(amivel kívül váltok),berugókar?
Az lenne a legjobb ha Vas megyében lenne,de ha postázás ok akkor mind 1,hogy hol van:)
köszi
Heló.Az egyűáltalán nem, gyujtótekercs igy kép alapján..Ha cask menézed..kifelé két drót megy:)Még a tekercsről(gyujtó)cask egy megy ki.Szerintem töltő vagy világítás tekercs.
Akkor ez a sós anti hol található?
Ennek a Video kommentnek a hitelességére vagyok kíváncsi: "60ccm Sós Antal 4 felömlő plusz keyston dugó kb 12ezer forint és elég jól menne a gép én is majd ilyet akarok csinálni a másik motoromba:P"
Tényleg a 60-as kb 12?
Ha igen akkor a 70-es nem lehet sokkal drágább nem?
Ismét hozzátok fordulok:)
Na most az a szitu hogy fel akarom furatni a járgányt 90-esre a Tábori-nál!
Tudom elsőre hülyén hangzik mert az drága meg minden de én csak ott tudok olyat hogy 90-re is felfúrják és persze nem csak simán fellfúrják mivel cserélnek pár alkatrészt a teljesítmény miatt.
Azonkívül be akarok dobni egy 4. sebességet is mert ha már lúd legyen kövér nemde?:)))
Akkor jönnek a kérdések: Tarifákat nem tudtok a Táborinál?
Vagy ha tudtok jobb helyet akkor plíííz szóljatok.
Köszi mindenkinek nagyon fontos lenne!
BYE
A szimering szokott ha húzol a rugóján de ha nem csináltad akk vmit nem jól raktál össze
Köszi a segítséget
Segitenétek.
Simson tura hol és mikor lesz?
Elöre is köszi
Van egy problémám a simsonommal, még pedig az hogy nincs szikra.
Múlt héten lemostam és utána nem igen akart elindulni, ha elindult is le esett a furdulat minthza levettem rólla a gyujtást!
Trafót csaeréltem de még mindíg nincs.
mi lehet a baj vaygis a tekercset és a tirisztort hogyan tudnám ellenőrizni?
Válaszotokat előre is köszi
Mi lehet a gond?Valami csapágy vagy a tűgörgők haltak meg?Esetleg a tirisztoros gyújtással lenne gond?Vagy csak egyszerűen túlmelegszik és szorul a dugó a hengerben?
kérlek segítsetek!
Ha valakit érdekel van 1 szimom... 90 es évjárat endúró szép állapotú semmi baja.. Csak maximum festés kel rá de sztem ez nem lényeg... korához képest elég jó... Ezek a képek amikert most felrakok ide... ezek vannak már vagy 3 éves es.. Szóval azóta kicsit máshogy nézki ülés meghajjlítva stb stb... majd rakok uj képeket is. fel.. az ára 75 ezer.... Esetleg csere is érdekel.... bármi érdekel... Robogó bármi... De legfőképpen kicsit le vagyok égve és kellene a cippi:D.. Szóval ha valakit érdekel.. Akkor itt az msn-címem.. adapter17@hotmail.com
Mert akkor töltő.
Az lenne a legjobb ha Vas megyében lenne,de ha postázás ok akkor mind 1,hogy hol van:)
köszi
Tud valaki STW3D progihoz kiegészítőket?
Előre is köszönöm!
Üdv!
csak a gyujtó tekercsen van ilyen "fólia" szerűség amit lehet látni kívülről is?
bocs a sok hülye kérdésért...