sziasztek. Lenne egy eladó sport simsonom, amit neki álltam áttépíteni, de még nincs kész és a blokkja sincs teljesen összerakva.
Akit érdekel az jelezzen. ár megbeszélés szerint, esetleg csere is érdekel!
Keresek jó állapotban lévő Simson S51-es blokkot lehetőleg Vas megyében 15.000Forint környékén Ha neked van vagy ismerősödnek akkor légyszíves írj e-mailt.
Blokmosoval csak elindítani szabad és max 1perc járatás után leállítani! Annyira erős anyag, hogy az összes szimperinget megeszi!
Teljessen felesleges amugy a blokkmosó! Inkább öntöttél volna bele új olajat majd a 2köröd után kicserélted volna megint újra!
Sziasztok! Megcsináltam ma az mz-m kuplungját és mikor összeraktam öntöttem bele BLOKKMOSÓ olajat! 2. kör után elkezdett iszonyatosan füstölni , gondoltam kilőtte a szimeringet a kuplung felől! Sztszedtem kicseréltem de nincs alapjárat se és össze vissza pörög a motor ha megyek vele! Szerintetek a gyujtás felől is megehette a szimerignet vagy mi lehet vele? Nagyon híg olaj a blokkmosó! Kérlek segítsetek!Előrre is köszi! UGYAN EZ VAN A SZIMÓMMAL IS!Azóta nem mentem vele mert nem volt időm megcsinálni! Szimónál azt hidtem az új szimering volt a szar de ezekszerint csak a blokk mosó!
Dobnál ide egy e-mailt hogy mik hiányoznak belőle?
milyen állapotban van a henger,főtengely,mik vannak hozzá?
gyujtás karbi
stb...
cstamas16@freemail.hu
köszi
Hello!
Nekem lenne egy Honda lead 50-em. Elég régi, de hibátlan felújított blokkal és külsővel. Szeretném elcserélni 50-es 4sebességes simsonra, csak s51 érdekel. Ha valakit érdekel írjon a mailemre, vagy vegyen fel msn-re elérhetőség az adatlapon.
Hello! eladó a simsonom! tejes motor generál, minden ki let cserélve! új bowdenek, km//spirál, fék, fék kar, gyujtás, markolat, új ülés huzat, enduro dob, fék kar, 60ccm, + egy négygangos blokk! 60ezer
helló eladó a Simom kihasználatlanság miatt,na meg nem úgy mükszik mint ahogy kéne.A blokkban minden ki van cserélve(henges,dugó,fötengely,csapágyak,szimeringek
,karbi felújítva.)akinek kell vigye 25.000-ért Star blokkos.alku nincs
Üdv.Valószínű azért fogja le,mert vagy elég rossz a emgszakítóhézag,esetleg be van máér oxidálódva,vagy a trafód rossz.(tank alatt van)Próbálgasd,és sok sikert;)
Lehet hülye kérdés, de nem értem a dolgot már régóta.
Ha a világítás és a gyujtótekercs külön tekercs, akkor mitől fogja le a motort? A lendkeréknek ígyis úgyis forognia kell a tekercsek körül
hello!
Az lehetséges hogy a világítás megterheli annyira a motort hogy ha ráadom akkor utána alig akar húzni?Persze tudom hogy valamennyire fogja más járműnél is de ez szerintem nagyon erős.Szerintetek szimplán ilyen vagy valami rossz benne.Sajnos első simson és nem tudom milyennek kéne lenni a jónak
A motor egy simson s51 Elektric.
Köszi előre is a válaszokat
Köszi:)
Olyan kérdésem lenne,hogy rakok be egy képet és azt szeretném ha megmondanátok,hogy az milyen tekercs:)
köszi előre is
Akit érdekel az jelezzen. ár megbeszélés szerint, esetleg csere is érdekel!
van egy 16N3 típusú karbim, ha esetleg valaki érdekel. 7500 Ft. Teljesen új.
Teljessen felesleges amugy a blokkmosó! Inkább öntöttél volna bele új olajat majd a 2köröd után kicserélted volna megint újra!
milyen állapotban van a henger,főtengely,mik vannak hozzá?
gyujtás karbi
stb...
cstamas16@freemail.hu
köszi
külön a plusz blokk nem eladó?
ha igen mennyiért?
köszi
davihor@freemail.hu
Nekem lenne egy Honda lead 50-em. Elég régi, de hibátlan felújított blokkal és külsővel. Szeretném elcserélni 50-es 4sebességes simsonra, csak s51 érdekel. Ha valakit érdekel írjon a mailemre, vagy vegyen fel msn-re elérhetőség az adatlapon.
,karbi felújítva.)akinek kell vigye 25.000-ért Star blokkos.alku nincs
MZ Ts oldalcsomagtartót fel lehet valahogy szerkeszteni simsonra?
További Jó estét!
Ha a világítás és a gyujtótekercs külön tekercs, akkor mitől fogja le a motort? A lendkeréknek ígyis úgyis forognia kell a tekercsek körül
Az lehetséges hogy a világítás megterheli annyira a motort hogy ha ráadom akkor utána alig akar húzni?Persze tudom hogy valamennyire fogja más járműnél is de ez szerintem nagyon erős.Szerintetek szimplán ilyen vagy valami rossz benne.Sajnos első simson és nem tudom milyennek kéne lenni a jónak
A motor egy simson s51 Elektric.
Köszi előre is a válaszokat