Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közben azon gondolkodom, hogy a gyári állapot az megegyezik -e azzal, hogy minden alkatrész gyári? Elsőre arra jutottam, hogy nem.
SRY ma nem tudom vinni a hengert, mert hegesztik, csütörtökön majd felhívlak megint időpontot egyeztetni.
előző gazdája..-:D1évig volt ott:Dam csere simora?:D
mintha lenne valami a kormány végén...
meg kéne lenni rajta kormányvég indexeknek is nem?
Nehari, de a gyári állapot, az gyári állapot.
Az azt jelenti, hogy MINDEN eredeti rajta, tehát gyári.
Én nem értek az mz hez, de ezen nem csak az üléshuzat nem eredeti, hanem a csomitartó is gyanús, valamint hiányzik a gyári tükör.
Csak így első blikkre.
értsd jól:DAmugy ami nem gyári:Üléshuzat,hátsógumi,meg az aksi:DAmugy mindene az.IRJ!
helló eladó a simom ha valakinek kell vigye 25.000ért mert nekem csak a helyet foglalja.a blokk teljesen fel van újítva de valamiért mégse megy rendesen,cserélve lett:dugó,gyürü,csapszeg,henger,fötengely,szimering,
csapágyak,jó gumik vannak rajta,és a festés is jó.én nem akarok már foglalkozni vele nekem csak nyüg.az ár fix!alkuszok ne is irjanak.
NAgyon meg lennék lepve, ha lett volna gyárilag piros üléshuzat:)
Heló.Lenne egy Gyári állapotú,40éves veterán,Bontatlan blokkos!125ös ES-MZ-m eladó!I.á:70ezer orint,vagy cserélném s51 típusú sismonra!Köszi az érdeklődéseket=)
Hali Mindenkinek!
Van valakinek Pest megyében működő tirisztoros Simson-ja?
A gyújtásom megszűnt létezni(nincs szikra) miután kicseréltük a szimeringeket és nem tudom miért. A bekötés jó, a tekercsek jók, a vezetékek jók és már nem tudom mi a nem jó.
Megy az oldal!
Olcsóbban nemigen fox találni.
Nem tudsz pesetn olyan boltot ahol kör alakú krómindexet árulnak?
Olyat mint ami a Gt-n van gyárilag? Én csak 4000-ft-ért találtam.
Vihar már nincsen, csak esik, de ha egyszer megkerepál, nem javul meg magától.
Nemtok "agyni" ,Donát mondja, hogy a múltkor villám csapott a szerver nemtommijébe, gondolom most is ilyesmi van.
Lehet egész hétvégén nem lesz,mert a tulaj eseglet nincs is itthon.
Mellássik
Komolyra fordítva. Pesten még mindig vihar van vagy mi?
he, ne roncsad má azüzletet.
különben meg aggyá palást... izé simson.hu-t

M.G.
Viharban beázik
Nem lehetetlen.
Mi lett a weboldallal?
akor 4500
Bótban 6500 a vatta nyú:)
Sinyák kilómétróra elsdó spirállal egyutt szép állapotban !
a kerek burkolattal együtt!
6000 ft postán is küldöm
30 512 9874
MAruzsi kolléga vajon idetalál?