Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem
Ez nem az, ez csak 4800 volt, de mivel falusi vagyok, nem egészen felel meg az útviszonyoknak. kb hetente 3-4-szer elfektetem a simson-t amíg ez volt fent. Föld útra nem való...
K55 ből van RSW verzió, az jóval puhább pálya keverék, van vagy 15 rugó darabja.
Szóval humor volt:)
mit értesz az alatt hogy rsw?
Érdekel valakit egy Heidenau K55? 2000 Ft, kb 5 km-t mentem vele.
Természetesen megint beszart a kluboldal:)
Az s51n-sen gyárilag sincs de ahoz,hogy tegyél rá még aksi és indexrelé,kapcsoló,fesszabályzó is kell!
üdv érdekelne a 4 sebis blokk ha megegyezünk..de csak 25.én jövök haza nyaralásbol..ha még meglesz irj egy emailt vmikor cimem cross04@freemail.hu illetve GYÁRI TILISZTOROS gyujtás ELADÓ! v értékegyeztetéssel motorblokkra cserélhetö.
Van, de nem olcsó:D
Hello!
Na végre meg van a simson-om
De kéne nekem egy S51B 3sebességes gépkönyv!
Nincs valakinek épp egy felesleges?
Bocsánat a helyesírási hibáért vagyis fogalmazásért
Hát végülis ismerőstől lesz ő meg csak igazat mond.
nem bent, hanem benne

Meg, ha maga a blokk többi része nem kuka, de nagyon meg kell nézni.

Vehetsz egy jót is, de egy szemétrevaló fémtömeget is.
Szia Zoli!
Azt szeretném kérdezni tőled,hogy tudnék,51-es blokkot,új gyujtással,karbival,4sebességes,elvileg főtengely minden jó bent csak henger és hengerfej nélkül megér 10 000 Ft-t?
Hello!
Valamelyik simsonon gyárilag sincs index
Ha fent van működnie kell, ha nincs nem baj.
SZia sztem nem kötelező rá! één úgy tudom, de lehet hogy tévedek :)
üdv ma nézték a simot vasárnap irány a piac :)
ha valakinek kell simo megvan még
üdv
Hellosztok!
Most vettem egy simson-t és nincs rajta index, tegyek rá vagy leszarják a rendőrök(Budapesten)
Köszi, Benjo
Sziasztok!
A 6V-os simpsonok-nak pontosan mekkora feszültséget állít elő a generátora?
Eladó egy '88-as Freccia c9 hengerfej és dugattyú hibával!A motor RENDSZÁMOS,MINDEN PAPÍRJA MEGVAN!Adok a motor mellé egy 0km-es mahle dugót,egy hajtókart.egy kb 80%-os hátsó gumit.A hengerfejet talán még megtudom csináltani ha szükséges.. Egyébként a festése kb fél éves,bár van raja pár karc.Elektronikája tökéletes, indexek,lámpák,fordulatszám mérő,kilóméteróra is működik!1 éves akksi van benne,elől 100%os fékbetétek vannak,hátul kb 80%-osak!Azért adom el mert már nincs kedvem vele foglalkozni,többet költeni rá,és van mellette egy másik motorom.Az ár irányár.. érdeklődni telefonon és email-ben is lehet!Az idomos kép még festés előtt készült! irányár: 90000ft
Gyújtás még eladó! Új lendkerékkel, alaplappal, trafóval. 6 Ezer
Elkelt
Hello!
Eladó egy 4 sebességes blokk (gyári), törött gyújtásdeknivel, a blokkfelek jó állapotúak, a főtengely normál állapotú, új főtengelycsapágyak, szimeringek. Henger egy fúrást igényel, de használható így is. Hengerfej új NÉMET. Megszakítós gyújtással, ÚJ NÉMET lendkerékkel, trafóval.
Ár: 20.000Ft
Még az árról : irányár 75000 Ft
Sziasztok!

Eladó szép állapotban lévő simson!
4 sebességes, index nincs rajta de a kapcsoló és a kábelezés rajta van! Komplett Gyári 60 as henger! Képeket mailban tudok küldeni
hali
Csáó!
Szerintem a gyújtással van a gond.Nekem is volt ien problémám ugyan ez.Nálam az volt a gond h 1 csatlakozó bekorrodált és nem mindig ment rajt áram. Nem biztos,de talán.