Sziasztok!
ma ehhez sikerült hozzá jutnom
Ma már bele is kezdtem az építésbe,terveim szerint ha minden jól megy 2 hét és kész.
Lehetséges,hogy mostanában majd sűrűbben zaklatlak benneteket kérdésekkel
A kép még az előző gazdánál készült
békéscsabán, vagy közeli vonzáskörzetében eladó SIMSON s50-51 és vállfajai eladót keresek olcsón! Mindegy hogy néz ki egybe legyen és müködjön! Akinek bármi infoja van pls szoljon köszi! mailom adatlapon!
Vágott sárvédők, lefestett nikkelezett és krómozot felületek, láthatóan mókolt ülés, idegen(bing) karbi, mz hátsóteló, és 100 ezer
Kívánom, hogy találj rá egy madarat.
Irányár:100000Ft, nyugodtan hívjatok vagy a mudriimre@gmail.comra írjatok.
Röviden: magam restauráltam a motort, rengeteg munkám fekszik benne, az első csavartól az utolsóig minden át van dolgozva rajta. A motorja kiváló, valódi csendes simson hangja van. Pontosan indul hidegen melegen. A karbija a képen is látszik a jobbik fajta, nem a DDR-es, hanem német. Tényleg jó kis simó! Kereshettek, szívesen válaszolok.
Nem vagy te 180 baszki. Amúgy igen jól mondja Dani kényelmes és elég jól be lehet húzni a lábad. Persze ha nem vagy 1,9-2 méter magas. Erős váz, jó blokk.
én a lábamat Alexék Schwalbee-ján jól betudtam húzni,kényelmes,és kb 10-15 centire lehet a földtől számomra tökéletesen megfelelt ( akkor voltam 170cm , mostanra már 180 )
A schwalbe-nak milyen akarosszériája? Nyeklik-nyaklik vagy azért ér valamit? A lábvédő swalblin milyen magas? Védi a lábat télen? Mármint a széltől, be lehet rendessen húzni mögé?
Alex amúgy ha inch terveztetne ugyanannyi pénzért lenne meg neki kb mint a Leo-s módszer , Dehát ő tudja, én terveztetni csakis olyan hengerre terveztetnék ami nem széria henger , mondjuk egy 70-es 5 felömlős Membrános cuccosra , na mind1 ő tudja
A két blokkabn semmi sem egyforma.