Hello Szakik
Szerintetek mitől lehet az hogy a fényszórómnál a simsonon 30v van 6v helyett?mostanában kezdte ezt de a többi lámpa az rendben van azok speckón működnek ott max 9 v van tő gáznál.
Sajan sorra égette ki az égőket .Próbáltam 25W-os at meg 35ösöet is
Kapcsolási rajzokat böngésztem de azok szerinte jó helyen van minden meg nem is lett hozzányúlva .Ment minden rendben.
Lécci adjatok valami ötletet ,hogy még mit próbáljak meg
köszi s segítséget előre is
na igen ez meg a másik, ha a kis lemezkében a tűt a legeflső állsába rakod akkor már nincs miért vágni belőle szerintem, a schubertbe egy ilyen távtartót szoktak rakni asszem, vagy raktak régen nem is tom
Üdv mindenkinek..ha valakit érdekelne simo alkatrész most éppen szét van szedve egy komplett..árak megegyezés szerint..email..cross04@freemail.hu
posta elöre utalás esetén 950ft ---utánvétellel 50ezer ft-ig 1980ft...10ezer-ig 1700it..
nekem 50esen ez volt, nem is szerettem, eszik de nem ugrik túl jól vele, meg nem is az igazi, alapjárat sem meg semmi. De lehet az enyémmel volt a baj. Volt egy 16n8as asszem, az nagyon jóvolt nekem, alcsi hibátlan, alig evett és jól ugrott
Hali Atesz! A Simót Nyíregyházán lehet megnézni csak a sógoromé volt és ma délután megyek hozzá megcsinálni az adásvételit. Holnap kötök rá biztosítást és akkor kimegyek vele az útra járatgatni és beállítani. Szinte minden vadi új rajta, az aluminium alkatrészek üveggyöngymosóval letisztítva utánna lakkozva úgy nézki mintha vadi új lenne.
Az első sárvédő az a gyáriból lett lefaragva. Egyszerűen le lett ilyen formára vágva. A kipufogó ha jól látom akkor gagyi rezó. Minden simson boltba kapható. A fejidom pedig vagy egy más mociról van vagy lehet ilyet venni valamilyen boltba. Ha jól emlékszem akkor simson boltban (Zalaegerszegen) láttam ilyen fejidomot.
Dunaszerdahelyen volt versenyezni, meg is nyerte(az utsó körben kettesben tolta, mert eghalt a váltója:) szerintem élteben van.
Sajna a számát nem tudom.
Az létezhet hogy behalt a világító tekercs és túl nagy feszültséget állít elő?
Első kép amikor hozzám került a 2. itt tartok vele
Schubert tű mostmár leesett hogy gondolod, de sztem iolyen folytások már régen nincsenek benne a motorodban
Szerintetek mitől lehet az hogy a fényszórómnál a simsonon 30v van 6v helyett?mostanában kezdte ezt de a többi lámpa az rendben van azok speckón működnek ott max 9 v van tő gáznál.
Sajan sorra égette ki az égőket .Próbáltam 25W-os at meg 35ösöet is
Kapcsolási rajzokat böngésztem de azok szerinte jó helyen van minden meg nem is lett hozzányúlva .Ment minden rendben.
Lécci adjatok valami ötletet ,hogy még mit próbáljak meg
köszi s segítséget előre is
16n1-nél máshol van a folytás 16n3-nál pedig az a folytás h nem teljes mértékben nyit a síber...de olvasdd el ott érthetőbben van leírva
posta elöre utalás esetén 950ft ---utánvétellel 50ezer ft-ig 1980ft...10ezer-ig 1700it..
olyan kérdésem lenne,hogy a dugó tetejére az van ráírva,hogy 40+7 akkor az most hány ccm-es a motor,hányadik túlméret ez?
s50-es simson.
Engem (vagyis a fiamat) érdekelne. Hol lehet meg nézni?
ezzel a típusú karbival melyik simsonokat szerelik gyárilag?
ez alap s50-esre jó?
Sajna a számát nem tudom.
Sokkal jobba profilja mint a k55 nek.