Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a tanksapit leszeded akkor is elfogy a benzin a csőből előbb-utóbb?
Szevasztok
Életem elsó fórum belépése ez. Sajnos kénytelen vagyok Valakit zavarni, mert már az "élő emberek" feladták. Van egy Simson rollerem, SR 50, aminél a benzincsőbe buborékok szállnak a tank felé amikor meleg a gép, és előbb-utóbb eltűnik a benzin a csőből.
Ha lehúzom kicsit a csövet a tankról, telefolyik , majd kezdődik minden előről. Ez azért kellemetlen mert mindenhova benzinszagúan érkezem. Valamilyen túlnyomás van a henger felől, vagyis a folyásiránnyal szemben. A teljes karburátorcsere és a benzincsapcsere sem old meg semmit. A tanksapkát is leszedtem, nehogy vákuum keletkezzen. Nagyon várom az ötleteiteket mi lehet ez !? Már azon gondolkozom, hogy olyan "kotyogót" szerelek fel mint a bor forrásához, ami a levegőt kiengedi a csőböl valahogy.
Az sem baj ha butaságot mondtok, mert lehet hogy az ébreszt valami gondolatot a fejemben. Ne fogjátok vissza magatokat.
Előre is köszönöm a sok hozzászólást.
Üdv! Leginkább most emzoli-t keresném :) Ugye sinyó.hu-n az adok veszek be láttam a kondrák féle széles tűgörgőt , azthallottam erről hogy 60ashoz nemjó...nemtudnál ajánlani márkát és méretet csakhogy azokat a qqqva hézagolókat ne keljen betenni oda? Válaszodat előre is köszi!
itt van :)
üdv.!

Tudna nekem valaki 51es blokknak a robbantott rajzát elküldeni?

Megköszönném
hellósztok! Az lenne a problémám, h nagyon szarul megy a gépem, ha odahúzom neki, akkor csak durrogtat, már raktam bele új megszakitót, beállítottam rajta a gyújtást, a karbit is megnéztem, de még mindig szar! Vmi ötlet? Ha tudtok, segítsetek lécci! Előre is thx!
van egy eladó használati útmuatóm, akit érdekel answer
én Rs tötyögőre spórolok
szép vas...!
Itt van gyári Simson 120-ért
link
hát lehet h sok.. de am megéri..
100 alatt semmi féle képp nem..
55ért vettem .. és kb költöttem rá 60at szal..
bukni meg nem akarok sokat...
meg honda nsr 125re fáj a fogam oda meg kell egy kis lé .. :)
szal vki elvihetné
nekem van 1 full gyárim, blokkja még sose volt bontva. egyedűl a festés ami kicsit gázos rajta, de többi topp 100%. 80ra tartották hozzáértők. kicsit sokat kérsz de tetudod.
érdekelne?
am errre már semmit ne kell költeni azt garantálom
se külsőre.. se motorilag...
nincs vele gond max néha le kell mosni h a metál festés mindig oda basszon
nehéz szívvel válok meg tőle...
kategória váltás miatt eldaó.. elég sürgősen
szal irjatok
110E
Hello. Mennyit gondoltal ezert a gepert?
Üdv!

Kb. 120.000Ft-ig keresek eredeti állapotú simson S51 enduró-t, 12 volt, tirisztoros, halogénes,eredeti fényezés, nem buherált blokk, ami lényeges. Újat már nem lehet kapni, így a megkímélt, gyári állapotú is megfelel...pár hozzászólással lejjebb van egy fehér simson, állapotra nagyjából passzol is.

iec
06702613955

A hirdetési oldalakat ismerem, köszi, inkább itt érdeklődöm...
Szevasztok!
eladó a simsonom!
s51n-es , 86-os
kajakra fel van újitva...
ha érdekel : msn- kargergely@hotmail.com
vegyél felfele és megbeszéljük..
30 ezer kereken [ postával ].
Csak érdekelne mennyiért adod amúgy?
szerintem a blokkot ki pucolni kellene. meg a gumi alkatrészeket cserélni!
Hello!
Van 1 simom 1990-es s51 , kb 10 évet ált lenn a garázsban, és most felszeretném ujítani.
Az lenne a kérdésem,hogy ilyen hosszú idő után kell e valamit cserélni a blokkban(a simo kb 6évig volt használva).a bengatartály-t már elkezdtem rozsdátalanitani kimostam és rozsdamarót öntöttem bele hagyom1 napig száradni, utána kell kövel meg vizell lerázni a rozsdát?
A setigségeteket elöre is köszönöm!

üdv:mickey
az lesz mert a gyári beállítás szart sem é r!
Az úszóházon lévő beöntésig.

Tuji
Segitséget kérnék simson ügyben..olyan problémám lenne h mikor a paton jövök lefelé motorfékkel kb pár száz métert akkor ledadog ill le is áll hiába huzom meg a gázt.. egyenes uton tökéletes harap rendesen ill le se áll alapjárat is tökéletes csak motorféknél csinálja .kb 4 éve van nálam most is csak gyürü kellett bele nagyon megkimélt moci..széthuzva nálam nem volt..kicsit füstöl is 40es keverékkel..Várom a segitségeteket..köszönöm
köszönöm,mondjuk nem ismerem a tabletta gyujtást, de csak nem leeht nagy ördöngősség:)