Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna csak laktam arra
...hogy jusson mindenkinek
Basszus....: én egy korsó sört emelgető szmájlit akartam , nem pedig egy izmoskodót

Elnézést mindenkitől : nem voltam elég körültekintő a szmájli kiválasztásakor .
Szia ritt,

Igen, Kaposvar. Ha epp nem kulfodon vagyok, akkor ott lakom. Nem tudjatok veletlen, hogy ki a legkozelebbi Royalos azon a videken?
Hello

össze ne ugorjatok már, Attip-nek ez "vesszőparipája" a lovakat meg szeretjük
Privátba tuti segít, bár ez a "szellemi tőkés" dolog lehet félreérthető volt
Adásodat nyugtáztam : vétel vége .
Szia Gormi,
Én csak a dorogiakat ismerem és nagyon nagyra becsülöm őket. Jó kapcsolatom is velük. A feljavítás viszont számomra nem szerviz kérdés, ezért soha nem is terheltem őket ilyen irányú feladatok megoldásával.
Ment a mail.
Üdv.
Szia Hunone,
Rengeteg munkaóra és annak költségvonzatai, a tapasztalatok alapja. Így én ezt amolyan szellemi tőkének tekintem. A feljavítás témaköre ráadásul nem is érdekel mindenkit, felesleges lenne tehát kiszórni a világhálóra és elveszíteni a felügyelet jogát felette. Így maradnék annál, hogy kétoldalú alapon osztom meg ezen tapasztalataimat az érdeklődő márkatársakkal.
Üdv

bocs az off-ért, de 7400 az Kaposvár ir száma, nem?
Ja ..es meg egy kerdes. Nekem nagyon furcsa a kormany, pontosabban a markolat allasa. Nem az ules poziciojaval van baj. Az alkar vonalabol a csuklom kifele fordul, ahogy fogom. Ez affele Royalos feeling, indiai macso tartas, vagy szimplan csere?
Szia attip,

Az email cimem: gormi@freemail.hu De egyetertek hunone-nal, hogy talan mast is erdekel. Persze megertem, ha netan valamelyik szerelot vagy kereskedest nem akarod nyilvanosan lehuzni.
Szoval koszi a segitseged, varom a leveled.

Udv!
Miért nem itt ?
Okulhatnának és okosodhatnának mások is .
főként a papír miatt,de érdekelne komplett gép is amit már esetleg leharcoltak
Szia,
Nekem is Electrám van. Sok tapasztalatot gyűjtöttem a feljavítás során, melyekkel elkerülhetsz egy csomó zsákutcás irányt. Magánban szívesen megosztom veled a tapasztalataimat, ha adsz egy elérhetőséget.
Üdv.
Udv Kedves markatarsak!
Uj motoros vagyok a Royalosok vilagaban. Osszel vasaroltam egy 500-as Electrat es szeretnelek megkerdezni benneteket, hogy vasarolt-e mar valaki ehhez a tipushoz a Hitchcock-tol tuning keszletet? Nem akarok a gepbol dragbike-ot epiteni, de a muszaki tartalom is izgat. Vagy csak egyszeruen berhelni szeretnek :) Ezt a motort meg lehet otthon szerelgetni, ami ugyanugy hianyzik a mai motorok vilagabol, mint a lengonyereg es az oreg egyhengeresek pofogese..
Bocs az ekezetlen irasert, de kulfoldrol irok.

Elore is koszonom a valaszt!
Minek az neked? (ha nem sértelek meg a kérdéssel)
Szükséged lenne esetleg valamilyen alkatrészre?
Üdv.
szevasztok márkatársak!érdekelne bontásra szánt royal,ha esetleg tudtok ilyesmit.
Idén elmegyek, ha az ég rám nem szakad
Na ilyesmi túrára gondolok!
Sziasztok!
Idén is lesz Bokorban traktormajális, tavaly szuper volt, most is összejöhetünk.......
Üdv: Imre
Szia!
Bocs, hogy belevau, de épp rendezgettem a képeket....., itt láthatod eredetiben.
De a http://www.royalenfield.hu/ oldalon a spec kiegészítők/ szélvédők/ 597269 cikkszám, alatt megtalálod szép képekkel, meg árral, 52000 Ft!.
Üdv: Imre
Üdv

Nem lehetne valami Magyar túrát összehozni? Tavaly se volt semmi, arra lehet többen jelentkeznének...
Szia Jawzsef
Írtam Neked mailt, engem esetleg érdekel a szélvédőd, tudsz képet küldeni róla? Az én gépem ilyen:)