Örömmel értesítelek benneteket, hogy március 20.-án vetítik azt az egyik epizódot a Batárok köztben amiben Sir Bernie szerepelni fog. A másik két epizód a 6046 és a 6052. rész lesz! Ennek a dátumát még nem számoltam ki, de mindig kiirják és ha figyelitek akkor meg lesz mikor látható! (most 6000 körül van)
Az indexek maradnak, így is sokszor sza..ba se nézik az embert az úton, azt meg végleg nem figyelik hogy mit bűvészkedsz a karoddal. Végül is a kapcsolók között is volt index kapcsoló, pedig a kormány amit vettem, egy 1960 körüli bullet-ről lett leépítve.
Szia Ritt,
Csak egy ötlet: A trafó elrejtése is jó megoldás a Hitchcoks-féle takarólappal. De megoldás lehetne, a trafó és a bilincs "megszépítése", hiszen a formája nem idegen a többi alkatrésztől.
Akár vizuális eltüntetés, selyemfényű fekete festéssel, akár a bilincs és trafó eltérő, extravagáns színkombinációval való kiemelése nagyot dobna a látványon. 1-2 órás tevékenység, nem több és ha nem tetszik, könnyen módosítható.
Üdv.
Úgy tűnik, a tavasz kihozza a dekorálási kedvet. Én is agyalok valamin. Olyan szép RE matricákat lehet az íbéjen rendelni, hogy kedvet csinál a szépítgetéshez. Néhány kedvenc darabot mellékelek, hátha kedvet kapnak a Márkatársak is:
Hát, úgy, hogy nem enged kétséget a származásra való vizuális hivatkozással kapcsolatban.
Még műholdról is beazonosítható (úgyhogy csak legális helyeken használhatod).
Elég hangsúlyos (képzavarral).
Lehet, ha a fejeden hagyod egyszer egy éjszakára, reggelre perfekt angol tudással ébredsz.
Persze lehet még fokozni a feelinget, like this:
(Nehogy komolyan vedd, csak viccelgetek itt magamban )
Ez a sisak (ami amúgy egy angol classic pudding) ma készült el, egy kis hibajavítás és lakkozás után jó lesz Arthurra. Mi a véleményetek, elviselhető a minőség?
Valóban szétszedhető, de még nem bontottam meg.
"Keresztüllátni" rajta, belül perforált cső végig, valamilyen szálas anyaggal kitöltve a cső-és palást között. A perforált cső kb kétharmadánál perforált anyagból "madárvédő " rács.
Mindkét könyökkel (eredeti, "dorogi") jól szól, nincs az a fazék hangja, mint a "REX"-nek. Mondjuk hangosabb is. (szerintem)
Gyorsításnál váltáskor -gázelvétel- megőrülsz!
rég jártál "Nálunk" Visszajött már Bernie?