Üdv !
Pedig az unokám remekül utánozza a motort ! http://www.youtube.com/user/49...
Minden kedves Royalos és nem Royálos motorosnak, hozzászólónak, barátaimnak, nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Imre
Kicsit régen írtam, de hát Sir Bernie téli álmát alussza és csak figyelgetem a fórumot! Viszont ma olyan dolog történt amit semmi képen nem tarthatok titokba mert nagyon büszke vagyok Sir Bernie-re! A mai napon elszegődött a Barátok közt csapatába! Fotói alapján Őt választotta ki a stáb és milliók láthatják majd! Remélem nem esik baja, de úgy gondolom ez egy olyan felkérés amit nem lehet vissza utasítani! Úgy hogy Bernie holnap ébresztő mert nagy munka vár rád!
Én is mentem egy kört a kertben, valamelyik nap (2x15m)
De az is jól esett, nagyon!
Viszont már csak hétig megyünk befelé az erdőbe, utána már kifelé tartunk, lehet reménykedni.
Üdv.
"Ma kinéztem az udvarra, sütött a nap, hőfok 11 C fok. Kimentem a garázsba, ránéztem Arthurra, "ő" visszamosolygott.
-de ugye letisztítasz utána hogy nyugodtan aludhassak tovább?-kérdezte.
Én megígértem, majd igazán kellemes 20-30 kilométeres karikát kerültünk.
Utána ígéretemhez híven letörölgettem, és hagytam hogy tovább aludjon."
Ha már így belejöttem: tudom hogy a topicot több kitűnő műszaki érzékkel megáldott ember is látogatja. Így talán nem haragszatok meg, ha egy kicsit elkanyarodok a fő sodortól, pláne télvíz idején. http://ejhablog.blog.hu/2011/1...
12ccm-es, V12-es blokk.
Az, hogy nem írogatok rendszeresen nem azt jelenti, hogy nem is olvasok. Figyelemmel kísérem Arthur életútját is és örömmel látom, hogy az évek múlásával csak egyre szebb lesz az értő kezekben.
A reklámban szerintem már az új blokkos Enfield van. Mondjuk azaz oldalkocsi, könnyedén elmenne lakókocsinak is ha a medvét kipaterolnám.
Egy eltűnt tulaj Most ragadom meg az alkalmat hogy kellemes ünnepeket kívánjak, hátha megint eltűnsz
Jól van Arthur, bár kissé átalakulóban...
ja és a reklám.... na igen piros enfield
szevasz rakpartiroka!olvastam írásod,hogy elfoglalt vagy meg minden. azért ugye nem feledkeztél meg amiről írtam neked (okmány)természetesen nem ingyen gondoltam a dolgot!hajlandó vagyok nagyobb összeget is adni érte oks!előre is köszönöm
Kovezzetek meg, de lehet, hogy veszek egy diesel Enfieldet. Egyszeruen kivancsi vagyok ra. A hangja pont olyan mint a 350-ese, alapjaraton azert kerreg de a nyomatek.... Alszom ra azert nehanyat.
Köszönöm Márkó, mind a két vesémet előbb adnám
Viszont miért nem mondod a srácnak a Te motorodat, illetve a volt gépedet, sztem 6 körül el lehetne hozni...
Nem. Ez egy Premier Padmini aka Fiat 1100. Bombay taxi neven hiresult el. Van belole harom a kertben, veluk dolgozunk. Az oreg (a kepen) lesz a csaladi auto. Az Ambassador a mai napig gyartasban van a '60-as evek ota. 1.8-as benzinmotorral es ket (1.5, 2.0 szivo) diesel motorral rendelheto. 2 millio forintnyi rupiaert... Az Amby nagy es lusta. A varosba tul nagy. A '91-es Padminimrol irtam a blogunkban: http://indiapass.blog.hu/2011/... itt van nemi informacio rola.:-)
Azért, ha tudod, Sir Bernie művész úr mikor szerepel adásban , kérlek tudasd családja rajongóival !
Sir John & Jocó