Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Augusztus 13-14 Zakopane OKOCIM sör-túra

Találkozás : 2/a Shell-kút ( Fót után ), 13-án 07.30-kor

Aki tud jönni íratkozzon fel !

Joe+RE Bullet Standard
Oldshit+RE Bullet DeLuxe
Zotyesz+RE Bullet Electra

Összköltség cca. 30-35000 Ft-nak megfelelő Zloty , ill. kb. 20 Euro .

Joe
0620-590-86-85
bigjo1959@hotmail.com
Na látom szerveződik a program, meg ha jól olvasom csúszna is 14.-ére? Mindent bele :-)
Hi Jerzy !

Shifting the meeting is acceptable , but we have to count on something on the 14th...: serious hangover !:)
Anyhow : after arriving and checkin'in we will go to downtown to taste some refresherments , so it will be great if some of You can join us.

Yours ,

Joe
0036-20-590-86-85

From: jmydlarz@invenio.pl
To: bigjo1959@hotmail.com
Subject: Zakopane
Date: Mon, 1 Aug 2011 12:47:17 +0200

Hi,

I have just finished consultation with my friends. We do want to meet you in Zakopane.

However, Janusz who is an important person in our team will have to work on Saturday 13th of August.

Thus we would like to shift our meeting to Sunday 14th of August. Is it acceptable for you?

Best regards,

Jerzy
Döme

Segíts légyszíves. A vasmacska alakú bukócsövet hogy mékelitek rá a gépre stabilan? A két kengyel megvan hozzá, de az nem éri át a vázat. A honlapotokon meg ha jól látom gyorskötözővel van "rögzítve" gondolom csak a kép miatt. Tudnál segíteni?
Egyáltalán nem bonyolult, pár adatot - e-mail, postázási cím, telefonszám - kell megadni a regisztrációkor. Ezt el is mentheted a honlapon, így a további rendelések még egyszerűbbek. Nekem eddig minden rendelést hibátlanul teljesítettek. Üdv.
Tudom nem igazán illik ilyet kérdezni, de ha esetleg később kellene tudnál nekem segíteni a rendelésben? (természetesen előre fizetem amit kell)
6 fúvóka + 1 pár tükör + 9 GBP postaköltség.
Ha jól értem a Hitchcocks-tól rendelted? Drága a posta? Nézegettem én is a kormányra szerelhető szívató részt.
Az eredeti 28 mm-es Micarb van fent. Ennek az összes fúvókáját cseréltem. Üdv.
Itt a kép a krómozottról , viszont elírtam az árát : 5000 a pár .
Ugyanennyiért van gyári Bullet fekete pár is .

Joe 0620-590-86-85
Ott leszek .
Augusztus 6-án Csobánkán Oldmotors veterán verseny lesz .Jó lenne találkozni veletek a Zakopanei út előtt egy kis beszélgetésre.
Fridli László oldshit@dunakanyar.net
vagy 06-20-9432093-as számon elérhető vagyok
Egy eredeti AMAL Concentric karburátort tettél fel? Az igen. Melyik torokátmérőjűt?

üdv ritt
Kedves Márkatársak!
Örömmel osztom meg, hogy sportlégszűrő+rövid dob+"síma" könyök mellett, 125-ös fő-, 30-as alapjárati- valamint P2-s needle-jet-tel a motor - Bullet 500 Standard - képességei lényegesen javultak (gyorsulás, végsebesség). Lsd. még http://www.hitchcocksmotorcycl...
Baszki ne má...

Gyere velünk - a hiányzót összedobjuk - és max. egyszer csinálsz nekünk egy szalonna sütést viszonzásul !

Komolyan : ezen nem múlhat !
Nekem van két fullkróm...: tíz a pár .

Joe
0620-590-86-85

Joe+RE Bullet Standard
Oldshit+RE Bullet DeLuxe
Turbucz "Turbó" István+Yamaha Diversion 600
Bibir csóka+Harley
Putto+Harley

Gyerünk Finnyuk...: nehogy már az "idegen"márkák legyenek többségben !

Joe
0620-590-86-85
bigjo1959@hotmail.com
Hi Barbara !

First of all , I'm very pleased to have Your answer .
I think we have some misunderstandig here : we need no apartment house , we need a cottage in a camping .
Ten years ago we were there : Zamorskiego ul. , or whatever . It's in Zakopane and not far from the centre...

So : would You be so kind to make a reservation for us in that camping first for a cottage , or - if it's full - for tents ?
If You'll do so will be a great help for us !

Btw : any chance to meet there with You and Jerzy ? ( we'll bring You some serious Hungarian spirit :) )

Hoping to have Your answer soon ,

Yours

Joe

From: barbara.mydlarz@invenio.pl
To: bigjo1959@hotmail.com
Subject: re
Date: Tue, 26 Jul 2011 14:53:36 +0200

Hello,
Barbara here.
I am on holiday, so I have time to spare.
I found a long list of addresses of wooden houses for 4-6 people, but...
There are two things.
1. Unfortunately 13/14 and 15 is a "long" weekend in Poland ( we have holiday on Monday) and Zakopane is a very popular place, and what's more it is now high season.
2. The owners of these houses generally do not rent them for one night ( the prices are given for four nights, for example)
First of all I will send you the address of a web page where many of these houses are presented.
This is http://www.zakopanedomki.com/
Many of them are not in Zakopane itself but very close to it.

From our experience we can say that when we go to Zakopane we always see people holding pieces of paper with information about free rooms, even during high season. Many of them are in houses, villas, though.

I will keep trying and in case I get some positive information I will let you know.
But first of all give me your reply to make sure that my mail have reached you.
Nekem van két eredeti gyárim ha érdekel, ha gondolod hívj fel
hetven 3nyolcvanhét 04 hatvanöt
Dorogon, vagy a Bázismotornál biztos. A jobboldali viszont fordított menetes, arra figyelj.
Üdv az Uraknak!
Újabb hasfájással jelentkezem... Meg tudná valaki mondani, hol tudnék visszapillantó tükröt venni? Ezer köszönet!
Sajna nekem sovány az eklézsia, a motort is alig bírtam keresztülvinni a családon. Nem szeretném eladni, sok mindenem eladtam már...Sajna kis pénz van. Mások nevében nem tudok nyilatkozni. Én is gondolkodom egy kis túrába, max 300 km körül szép Hazánkban, olcsóér max 2 napig, de nem is írtam ide, nem szeretném ha ellenkampány szaga lenne.
Remélem azért nektek összejön minden, mindenesetre szorítok.

Joe+RE Bullet Standard
Oldshit+RE Bullet DeLuxe
Turbucz "Turbó" István+Yamaha Diversion 600

Joe
0620-590-86-85
bigjo1959@hotmail.com

Nemhogy szaporodnánk , hanem inkább fogyunk...:(
ritt kolléga !

A Kegléd környékieket nem érdekli a Zakopáne ?
Hi Jerzy !

As it turns out we plan to visit Zakopane in August ( 13-14 )from Budapest . Would You be so kind to help us finding a camping place with a woodhouse ? We count on 4-5 persons and same number of Enfields .

Waiting for Your answer ,

Joe