Hazafelé a négyesen adtam a Cigánynak 120-at . Cca 5-6 km után mindenem elzsibbadt és az agyamból olyan emlékképeket rázott ki , amiket nem is biztos , hogy én éltem meg anno...: ez lehet az ún. ősemlékezet .
Megvan. A rossz hír: (bocs' ) tegnap megtekinthetted a táskám alatt, Sir John fenekén. Szívem szerint nem válnék meg tőle, túl jól vált be. Remélem, hamar találsz másikat!
Köszönöm a társaságot : jó volt ez a nap !
6 henger , 3000 ccm és a hosszú löketű kánon harmóniája a Jász vidéken igazi élmény volt .
ritt , rubens és márko megvan , de kit is tisztelhetek a deluxe-os és a "másikzöld" kollegában ?
P.s.: Ne csigázzatok már...: miért a sürgős bukócső keresés ?
Valaki az arcára húzta az aszfaltot ? :(
Valóban nagyon kellemes napot töltöttünk el együtt! Hat Royal együtt csodálatos volt és mindenütt ahol megfordultunk begyűjthettük az elismerő pillantásokat! Ez egy teljesen más filing mint egy hagyományos motorral!
Ma délután Márkó és Palika gurultak és Cegléden összefutottunk! Azt beszéltük meg, hogy 12,00 órakor a ceglédi laktanyánál találkozunk holnap! Ez a létesítmény a Törteli úton van és Törtelt táblák is jelzik!
Úticél a nap! Mi imádjuk a spontanitást! Egy a lényeg, hogy találkozzunk guruljunk és jól érezzük magunkat!
Zólyom egy picit messze van, és nagyobb előkészületeket igényel. Viszont, ha adsz pár hetet felkészülni, nekivághatunk! Biztos gyönyörű túra lehet! Bár most, csak úgy, én nem mernék nekivágni...
Tudomásom szerint "másikzöld" Palika is csinált képeket : Márkó rávehetné Őt , regisztráljon és pakolja fel a többit is .