Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képeket még !

Tudomásom szerint "másikzöld" Palika is csinált képeket : Márkó rávehetné Őt , regisztráljon és pakolja fel a többit is .
Beh szépek !

Hazafelé a négyesen adtam a Cigánynak 120-at . Cca 5-6 km után mindenem elzsibbadt és az agyamból olyan emlékképeket rázott ki , amiket nem is biztos , hogy én éltem meg anno...: ez lehet az ún. ősemlékezet .
Lemaradtam erről , mint JayLo-ról a mellek...
Jocó mindenre válaszolt, sajnálom. A csomagtartóból lett a lengőnyergem . Egy képecske a hétvégéről...
Szia Honone!

Megvan. A rossz hír: (bocs' ) tegnap megtekinthetted a táskám alatt, Sir John fenekén. Szívem szerint nem válnék meg tőle, túl jól vált be. Remélem, hamar találsz másikat!

Uraim, köszönöm a közös pöfékelést, szuper volt.

Mindenkinek szép hetet kívánok!

Jocó
ritt !

Megvan még az a csomagtartó , amivel a gépet kaptad ?
Ha igen , érdekelne...
Ahaa! Megnéztem az adatlapodat és össze állt a kép ! Majd valamelyik nap elmegyek akkor. Nem gondoltam volna, hogy te vagy az. Köszi!
Kedves mbdw 123 Ha a nagymamádnál jársz és átjössz a szomszédba akár rá is ülhetsz egy ilyen masinára Lebuktatott a trophy 250 esed
Delux = Sir John és Jocó azaz jpaulin itt a honlapn, a másik zöld meg Pali ő Márkó ismerőse tudtommal a honlapon még nincs fent... de miért is?!?
Majd személyesen elmeséljük :-) Volt egy kis kaland, de nagy baj nem történt se emberben, se gépben, és ehhez szervesen járult hozzá a bukócső
Köszönöm a társaságot : jó volt ez a nap !
6 henger , 3000 ccm és a hosszú löketű kánon harmóniája a Jász vidéken igazi élmény volt .
ritt , rubens és márko megvan , de kit is tisztelhetek a deluxe-os és a "másikzöld" kollegában ?

P.s.: Ne csigázzatok már...: miért a sürgős bukócső keresés ?
Valaki az arcára húzta az aszfaltot ? :(
A mai nap mérlege: De azért egy darabig nagyon jól éreztük magunkat...
Valóban nagyon kellemes napot töltöttünk el együtt! Hat Royal együtt csodálatos volt és mindenütt ahol megfordultunk begyűjthettük az elismerő pillantásokat! Ez egy teljesen más filing mint egy hagyományos motorral!

Kösz mindenkinek!

Rubens

ui: Meg ugrott a kereslet a bukócső iránt ?
Halihó ! A bukócsöhöz meg van minden.6000huf az ára ,a bolti ár fele.Ha érdekel a bukócső csörgress meg 70 549 6867
Üdv Fili

megvan még a bukócsőd a Royalhoz? Mennyiért lehetne megkaparintani? A felfogató bilincsei is megvannak? Várom válaszod, üdv ritt
Ez a mai nap igen jó volt, 6 Enfield, móka, kacagás, alkoholmentes sör és egy kis kaland is. Kösz mindenkinek, nem csalódtam
Várom a képeket!
Alap hogy ott leszek
Ott leszek (+-15 perc)
Üdv!

Ma délután Márkó és Palika gurultak és Cegléden összefutottunk! Azt beszéltük meg, hogy 12,00 órakor a ceglédi laktanyánál találkozunk holnap! Ez a létesítmény a Törteli úton van és Törtelt táblák is jelzik!
Úticél a nap! Mi imádjuk a spontanitást! Egy a lényeg, hogy találkozzunk guruljunk és jól érezzük magunkat!

Rubens
Messze ?
200-on belül van...: akkor most motorozunk , vagy csak felverjük a port a környéken ? :)

Most komolyan : hol és mikor találkozunk és mi a cél ?
Nem mindíg leszek gépnél , ezért itt a számom : 0620-590-86-85
Zólyom egy picit messze van, és nagyobb előkészületeket igényel. Viszont, ha adsz pár hetet felkészülni, nekivághatunk! Biztos gyönyörű túra lehet! Bár most, csak úgy, én nem mernék nekivágni...
Mi az úti cél ?
Nincs kedvetek Zólyomhoz vasárnap ?
Balassi vár , egy jó stake , szép felvidéki táj...: mi kell még ?
Vasárnapi túra akkor fixálva. Palika is csatlakozik! Már 4 Enfield van. Ki jön még?
Vasárnapi túra jöhet szóba nálam is! Márkóval 11 óra körüli találkozót beszéltünk Cegléden! Itt a fórumon egyeztessünk és induljon a gurulás!

Rubens
Nekem a szombatom fpoglalt, vasárnap hasíthatunk kicsit