Egyik barátom akar venni magának a napokban egy bse pro 150-et. Tudnátok mondani róla valami véleményt, hogy megéri-e? Milyen minőségűek ezek a pitbike-ok? Illetve ha elmegy megnézni van valami típushiba amire érdemes külön is odafigyelni az alapvető dolgokon felül? Előre is köszönöm szépen!
Az lenne a kérésem, hogy a Bábolnai verseny az bele számít a bajnokságba ami a pontokat illeti?
Ezt nem a MAMI szervezi! Csak azért kérdeztem, mert a MAMI nem megy erre a helyszínre!
hello nekem lenne egy olyan problémám hogy van egy mcm125-ös pitem és nincs szikra a gyertya jó a cdibox jó trafó jó ki lett mérve az alaplap is de nagyon kicsik az értékek ha valaki tud segíteni megköszönném
Június 11.-én azaz szombaton lesz a Magyar Pitbike SM bajnoság III. fordulója Brezován-Visontán!
Pálya infó: www.gokartland.hu
Minden eddigi versenyzőnek és újnak is kötelező a részvétel!
Időterv, 2011. Június 11 Brezova
MAMI-kupa III. forduló
Adminisztráció, gépátvétel és traszponderek átvétele: 7.00-10.30
Szabad edzések: 7.40-8.00
Időmérőedzés 10.30- 10.50
I. futam 13.30.- 13.50
II. futam 16.40.- 17.00
Figyi tudnál akkor valamilyen pitbiket mert Uncsimnak meg a van a pénz rá.
Egyik barátom akar venni magának a napokban egy bse pro 150-et. Tudnátok mondani róla valami véleményt, hogy megéri-e? Milyen minőségűek ezek a pitbike-ok? Illetve ha elmegy megnézni van valami típushiba amire érdemes külön is odafigyelni az alapvető dolgokon felül? Előre is köszönöm szépen!
A nyitó kép bigfasza , kár h lemaradtam és nem láttam. Hogy sikerült ebből kijönni baj nélkül?
Akkor senki? Ok. Akkor Bábolnán találkozunk!
Az lenne a kérésem, hogy a Bábolnai verseny az bele számít a bajnokságba ami a pontokat illeti?
Ezt nem a MAMI szervezi! Csak azért kérdeztem, mert a MAMI nem megy erre a helyszínre!
Kriszti
Tényleg jó volt s verseny és a hangulat, de egy picit sértve érzem magam, hogy rólam nem készült kép...illetve nem került fel. Köszönöm szépen....
Köszi mindenkinek a részvételt!
Néhány kép ízelítőül:
Szabó Kuksinak köszönjük a felajánlást
Ha csinázott vki képet, ne fogja vissza magát, ossza meg velünk is!
akit érdekel hajráááá..... .
Ha valakit esetleg érdekelne.... :)
Június 11.-én azaz szombaton lesz a Magyar Pitbike SM bajnoság III. fordulója Brezován-Visontán!
Pálya infó: www.gokartland.hu
Minden eddigi versenyzőnek és újnak is kötelező a részvétel!
Időterv, 2011. Június 11 Brezova
MAMI-kupa III. forduló
Adminisztráció, gépátvétel és traszponderek átvétele: 7.00-10.30
Szabad edzések: 7.40-8.00
Időmérőedzés 10.30- 10.50
I. futam 13.30.- 13.50
II. futam 16.40.- 17.00