Szasz Józsi! Lassan rá is fogok szorulni egy pszichiáterre, mert megmegy az agyam mire elbírom intézni hogy ott tudjak lenni a főnökeimnek nem nagyon jön be a pitbikeverseny!és hát a kollégáimnak sem olyan őszinte már az öröm
Értem, és köszönöm az infót de nekem 2 hete sincs hogy szétlett húzva a blokkom és ki lett cserélve benne a komplett váltó, ha esetleg megoldódott a problémád akkor várom az információkat!
Hali nekem is ugyanez a problémám van pénteken lessz széthúzva a blokk akkor tudok konkrétumot mondani de valószínűleg fogaskerékcsere meg léptetővillacsere
Hali! Olyan problémám van, hogy a motorba új váltó van, és 2. ba ha hirtelen ráhuzok egy telit ugrik egyet a motor mintha nem venné be a 2. at. Ha lassan indulok vagy felpörög már nem csinálja. Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg ezt belehet állítani? Vagy megint a váltó fogaskerék a hibás.?
Üdv! Ami olyan volt elkelt, ami megmaradt (idomok váz stb) kell egy új motor építéséhez... Egy jó CO-s többre képes mint az egész kínai gyár :) Ha kész lesz a motor esetleg lökök fel képet, eddigi tervek alapján nem lesz egy gagyi gép
Üdv.
Légyszi segítsetek.Most szerettem volna venni egy 80-as kroszt de mégem veszek mer nagyon oörög.Érdeklődenék hogy ezek a pitek mennyit mennek mármint érdemesebb ójonan vagy inkább hasznátan is megéri és melyik a legjobbb ami olcsó is?
Köszi!
Csecs! vmi 2komponensű ragasztóval taknyold be a repedést ,tedd ki 2 órahosszára a napra , aszt jobb lesz mint újkorában!ha túl nagy a repedés akk. ismételni kell a múveletett! ha a csap tövénél van a hiba akkor ragaszd fel a csapot is ezután ha le akarod szedni majd a csapot ,már nem kell bajlódni 8-as crovával , elég hozzá egy kisköszörű meg egy vágókorong
Lenne egy nagy kérésem! A következő versenyre szükségem lenne egy CRF 50-es idomszetthez való tankra! Az enyém el van repedve és a csapnál folyik a benyó és nem lehet már megcsinálni! Olyan 4000Ft-ot tudok rászánni, mert sajna nem lesz több pénzem és addig még fizu sem nagyon várható sajnos.... :((
Aki tud segít nekem? Ha lenne ilyen rendes "valaki" akkor írjon nekem ide é adok egy címet. Még a héten kellene nekem a tank, mert a MAMI megy a Szigetközbe 2 hétre és onnan megyünk majd a verseny helyszínére.Tehát a tanknak ezen a héten meg kellene lennie CSAPPAL együtt, ami NEM FOLYIK!
keresek pitbike nyitott kipufogó dobot, akinek van, jelezze
köszi
Köszi!
3000ft
Egyébként minden szerszám kalapácsként végzi...
PEDRO: Írtam a gyereknek, de még válasz nem érkezett...sajnos. Próbálkozom még, mert kell...!
m3nyus@gmail.com
Légyszi segítsetek.Most szerettem volna venni egy 80-as kroszt de mégem veszek mer nagyon oörög.Érdeklődenék hogy ezek a pitek mennyit mennek mármint érdemesebb ójonan vagy inkább hasznátan is megéri és melyik a legjobbb ami olcsó is?
Köszi!
Lenne egy nagy kérésem! A következő versenyre szükségem lenne egy CRF 50-es idomszetthez való tankra! Az enyém el van repedve és a csapnál folyik a benyó és nem lehet már megcsinálni! Olyan 4000Ft-ot tudok rászánni, mert sajna nem lesz több pénzem és addig még fizu sem nagyon várható sajnos.... :((
Aki tud segít nekem? Ha lenne ilyen rendes "valaki" akkor írjon nekem ide é adok egy címet. Még a héten kellene nekem a tank, mert a MAMI megy a Szigetközbe 2 hétre és onnan megyünk majd a verseny helyszínére.Tehát a tanknak ezen a héten meg kellene lennie CSAPPAL együtt, ami NEM FOLYIK!
Köszönöm előre is!
Kriszti