elöl 100-as hátul 120-as és 12-est javaslok elöl-hátul.Slick?
vannak jóféle mintás gumik pl. Heidenau RSW,Dunlop TT92,Sava MC31,
De ha mindenáron slicket akarsz,akkor pitbike.hu-n Heidenau slick,Motoaction.hu-n Ycf vagy Innova slick bár ezeket nem ismerem.Az RPT-s Csabi ment Heidenau slickkel tavaly őt kérdezd meg,h hogy muzsikált.Én Sava MC31-el megyek idén,de az aranyárban van.Tavaly próbáltam elöl 14-el menni,de optimálisabb a 12/12.
uff
Kecskemét április 16.-án!Versenykiírás a mams.hu-n(bár elég érdekes)
olyat kérdezném aki pályázik aszfalton, hogy milyen méretű, márkájú gumival szokott menni, előre jó-e a 14-es felni, vagy aszfaltra le kéne cserélni 12-esre?
Csöcs Nem tom hogy melyik nap akarunk menni ezt Zé-vel kell majd megbeszélni ....de ahogy magunkat ismerem,már pénteken ott leszünk ,ha jöttök és persze Zé-is ráér és a főnököm is elenged 3 napra,mert onnan meg megyünk a Pancsi ringre
A motor faxa ,nincs vele baj az első teló szaraxik egy kicsit ...sztem az állítási lehetőség elmúlt róla akárhova tekerem jelentős változás nem naon történik + egy félcentit mozog úgy hogy nincs csillapítás a jövőhéten szétkapom hátha tudok valamit vele csinálni ,és jobb lesz!
Tudtok valakit aki 140Sportba indul?
Én a jövőhéten megyek haza.Motor darabokban én tüdőgyuszizok,de ott leszek Kecsón.Atti szerintem nem,Röder Tomi meg szerintem jön,vagyis megy .Csacsa lejöttök már pénteken(15.-én) Kecsóra?
a 17. kerület körül nincsen valaki aki pitezik? pl a malév melletti krosszpályán? vagy a helikopter lakópark melletti erdőben? erdei pályához nem lenne kedve valakihez? van pár egész jól kijárt ösvény és ha velemjönne pár pites csinálhatnánk egy erdei kis pályát! :D
Szeva Csacsa! 2 hete mentem egy keveset. Nem ártana most már többet motoroznom, mert lassan kezdődik a szezon.
Mi újság a gépeddel, minden rendben vele?
Valószinű azért ugrál mert a 3 adig sebességből hiányzik pár fog ez a bse xr 125 nél és a chp speed mininél elég sűrűn van szval valószinű hogy az, nekem is levan a 3 adigból pár fog darálva és mikor megyek vele 3 adikba ugrál néha.
sziasztok elég érdekes tüneteket produkál a bse xr 125ösöm
olyan mintha a lánc ugrálna mármint ha hátul a fogaskerék mellé akarna menni viszont a láncvezető nem engedi és visszaugrik és letör egy két fogat.. stb stb szóval miért csinálja ezt ha full egyenesre van állítva a hátsó kerék? tolómérővel mérem húzom és egyszerűen ugrik a lánc van mikor nem csinálja van mikor 4-5 alkalommal egymás után 1láncom már elszakadt így!
Egy kis kuplungos kérdés..
A képen, a '12'-s csavart,mennyire szoktátok meghúzni?Mert ugye ha nagyon rá van húzva,akkor nem emel ki,ha pedig laza,akkor nem csinál gondot nekem? Egyébként YX140 blokk.
http://www.sportmotor.hu/motor...
vannak jóféle mintás gumik pl. Heidenau RSW,Dunlop TT92,Sava MC31,
De ha mindenáron slicket akarsz,akkor pitbike.hu-n Heidenau slick,Motoaction.hu-n Ycf vagy Innova slick bár ezeket nem ismerem.Az RPT-s Csabi ment Heidenau slickkel tavaly őt kérdezd meg,h hogy muzsikált.Én Sava MC31-el megyek idén,de az aranyárban van.Tavaly próbáltam elöl 14-el menni,de optimálisabb a 12/12.
uff
Kecskemét április 16.-án!Versenykiírás a mams.hu-n(bár elég érdekes)
mennnyünkmán!
Én a jövőhéten megyek haza.Motor darabokban én tüdőgyuszizok,de ott leszek Kecsón.Atti szerintem nem,Röder Tomi meg szerintem jön,vagyis megy .Csacsa lejöttök már pénteken(15.-én) Kecsóra?
Mi újság a gépeddel, minden rendben vele?
sziasztok elég érdekes tüneteket produkál a bse xr 125ösöm
olyan mintha a lánc ugrálna mármint ha hátul a fogaskerék mellé akarna menni viszont a láncvezető nem engedi és visszaugrik és letör egy két fogat.. stb stb szóval miért csinálja ezt ha full egyenesre van állítva a hátsó kerék? tolómérővel mérem húzom és egyszerűen ugrik a lánc van mikor nem csinálja van mikor 4-5 alkalommal egymás után 1láncom már elszakadt így!
Egy kis kuplungos kérdés..
A képen, a '12'-s csavart,mennyire szoktátok meghúzni?Mert ugye ha nagyon rá van húzva,akkor nem emel ki,ha pedig laza,akkor nem csinál gondot nekem? Egyébként YX140 blokk.
0630-6332254