Eladó egy jó állapotú motorblokk! Frissen szervizelve! Dugattyú, szelepszár szimmering lett cserélve. Csere óta 50 percet ment. 5 üzemóránként cseréltem benne az olajat, összesen 40 üzemóra van benne.
Ezekhez a blokkokhoz, biztosított alkatrész ellátás van !
Nagyobb blokkra váltás miatt megválnék tőle.
GPX 160, bármilyen pitbike-ba passzol! kisebb nagyobb módosítással bele lehet tenni bármilyen nagy motorba is!
hali
vettem hátsó telót de kicsit hosszú és ugy kellett beműteni. kb. 2 cm-el rövidebb lenne zsir . tudja vki hogyan lehet rövidebbé varázsolni? (ha lehet egyáltalán)
http://www.pitbike.hu/hasznalt... Még eladó 300000ft os irányáron ajándék HJC bukósisak,ufo protektoring,csizma,kesztyű,mez. A motor teljesen fel van újítva!
Én gyártottam egy másik féktartó vasat úszó csapokkal a dnm-hez való felfogatáshoz. megvan még az is, ycf féktárcsa jár hozzá. harap mint állat, terepen majdnem sok is!
Igen, sumósok a hosszú telót amúgy is be szokták engedni, meredekebb villaszög miatt!
Hali
Nekem crf 70be kéne azon gondolkozom hogy én aszfalton vagyok legtöbbet oda elég lenne a hossza nem? ja és még annyit hogy a fékhez te raktál valami távtartót vagy a 220 as tárcsához pont jó a felfogatása mert ugye a felső felfogatás hátrébb van nem úgy mint az én telomon függőlegesen egymás alatt. mert nekem is ilyen a nyergem csak 210 tárcsával van
Helló Józsi!
crf 50 be való, asszem 650 tengelyközépig. Bika kis teló, jó rugózású, erős masszív befogókkal, 2db 8-as! csavar szorítja. Rövidebb a rugóútja mint a 730-as telóé, de azt szépen végig is rugózza, meg csillapítja!
Bár ilyen lenne az az rtp-s(vagy mi ) marso replika ami a mostani motorombam van! Ez egy söprűnyél a dnmhez képest! de tényleg!
Csak hát crf 70-be rövid, ezért adom csak el!
Üdv:miki kkhalas
730mm vagy 680mm vagyis milyen hosszú(tetejétől tengely középig) és milyen vastag a becsúszó szár átmérője, 2vagy 3 csavaros az alsó villahídba a beszorító bilincs?
Ezekhez a blokkokhoz, biztosított alkatrész ellátás van !
Nagyobb blokkra váltás miatt megválnék tőle.
GPX 160, bármilyen pitbike-ba passzol! kisebb nagyobb módosítással bele lehet tenni bármilyen nagy motorba is!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
mert sportlégszűrő van de az beázik a vízbe
38mm a karbinál az átmérő
Egyedileg épített Poni Romet, Simson blokkal, sport kipu(Tábori).
50ezer ft
0630-503-3705
vettem hátsó telót de kicsit hosszú és ugy kellett beműteni. kb. 2 cm-el rövidebb lenne zsir . tudja vki hogyan lehet rövidebbé varázsolni? (ha lehet egyáltalán)
Igen, sumósok a hosszú telót amúgy is be szokták engedni, meredekebb villaszög miatt!
Nekem crf 70be kéne azon gondolkozom hogy én aszfalton vagyok legtöbbet oda elég lenne a hossza nem? ja és még annyit hogy a fékhez te raktál valami távtartót vagy a 220 as tárcsához pont jó a felfogatása mert ugye a felső felfogatás hátrébb van nem úgy mint az én telomon függőlegesen egymás alatt. mert nekem is ilyen a nyergem csak 210 tárcsával van
tami1emkukact-online.hu
crf 50 be való, asszem 650 tengelyközépig. Bika kis teló, jó rugózású, erős masszív befogókkal, 2db 8-as! csavar szorítja. Rövidebb a rugóútja mint a 730-as telóé, de azt szépen végig is rugózza, meg csillapítja!
Bár ilyen lenne az az rtp-s(vagy mi ) marso replika ami a mostani motorombam van! Ez egy söprűnyél a dnmhez képest! de tényleg!
Csak hát crf 70-be rövid, ezért adom csak el!
Üdv:miki kkhalas