Sziasztok! Van egy eladó GPX 160-as ( Pitsterpro LXR) pitbike blokkom! Frissen szervízelve! Új Dúgó+szelepszár szimering ! a képesmotoron, a motorblokk kategóriában megtaláljátok!
Hali!
Lenne egy olyan problémám hogy van nekem egy BSE 150 PRO mocim és mentem vele és egyszer csak bekeményedett menet közbe a kuplung és egy idő után kise emel.. megállok egyhelybe beteszem üresbe meghuzogatom párszór a kuplungot és megint bepuhul.... elindulok akkor megint ugyan ez lessz.... mitől csinálhatja ezt?
Segítsetek légyszi!
mert a 125cc pitem szivatóval működik rendesen de ha leveszem a szivatót egy darabig (kb. 4másodpercig) megy aztán elkezd durrogni a légszűrőbe és a kipufogóba is?
Szia Pedro!
1. Szerintem is teljesen külön legyenek értékelve, ne legyen olyan hogy "abszolút".
2. Igen, 2 futam lesz egy verseny napon.
3. pontozás. Szerintem is jó a gyorsasági féle pontozás (25,20,16,13,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1)
4. Jó ötlet hogy a legjobb 6 legyen értékelve.
5. Így van, ahogy beszéltük is, Te, Zé, meg én alkotnánk a "bizottságot".
Ezeket összefoglalva, kiegészítve készítek egy alapkiírást, ami tartalmazza a technikai szabályzatot is.
sziasztok
Egy jó minőségű hátsó rugóstag,elérhető áron kéne pit-embe mert a gyári nem bírta. Van valakinek eladó? esetleg tudtok valami jó helyet ahol van? Valami jobb első is érdekel,de az nem sürgős,a hátsó viszont az lenne mert behalt. Előre is köszi.
Csabi és többiek!Van 1-2 dolog amit meg kellene beszélni.(szerintem)
1. 140-es értékelve lesz -e az Openban amennyiben az 1.-3.ban végez?(szerintem ne)Legyen 1.-3. 140 Sport és 1.-3. Open külön.(tavaly Kecsón ugye az 1.-2. 125ccm-es volt)
2.Akkor 2 futam/verseny!?(szerintem 2 futam)
3.pontozás?gyorsasági vagy motocross?(szerintem gyorsasági,de nekem mindegy igazából,csak tudja mindenki.)25,20,16,13,11,10,9.....
4.7verseny van elvileg a Mami versenynaptárába.Akarunk-e mindegyikre menni?
Ha 7verseny lesz,minuszoljunk-e 1-et?(6 legjobb eredmény-pont.)
5.Javasolnék egy 3 tagú bizottságot a vitás esetekre.Lehetőleg külön csapatból 1-1fő.
u.i.: lehetne egy megbeszélés valamikor.akár 15.-én este Kecsón.
uff
Pedro+101! Már csak a bandázás miatt is bittos h megyek, a pukibájk meg olyan amilyen, legfeljebb fődhözverem ,és ünnepeltetem magam, mint egy rocksztár
Nagyobb blokkot szeretnék venni ezért eladó!