Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És repsolon belül melyiket próbáltad?

Mi volt a gond ami miatt roszanak mondod?
Hogy témánál legyünk az olajat is lecseréltem. Majd elválik milyen ez a fuchs. Új olajjal halkabb a blokk sokkal, dehát ezt vártam is.
Idojarast elnezve iden mar nem is derul ki hogy mennyire birja
Akkor úgy nem fogod megtudni, h az igazság odaát van.
Amúgy az enyémnek jellegzetes büdös szaga volt. Azt hittem kigyulladt a motor...
Itt van a polcon egy garnitura ferodom, levelnehezeknek sem jo mert osszekoszolja a papírt.
Elol hatul textar betet es tarcsa van a passatban, van benne 20000es kezdett rázni

Oszi, en a bardiban vettem de leszedem a nyerget megnezem milyenek, igaz hogy miota benne van alig motoroztam nemhogy igazan atmelegitettem volna oket
Kinai tárcsát nem eszi, viszont iszonyatosan kopik. Lehet módosítottak a keveréken.
SC votl az, de jobban szerette a meleget, mint a hideget. Az EBC kiegyensúlyozottabban fog utcán.
Mert nehezen tudják eladni, meg ez olcsóbb volt, gondolom...
Az AP racing is legalább olyan szar mint a platinum...
Viszont a Ferodo ST fogott rendesen, de cserébe ette a tárcsát is...
De lehet...majd olvassa sztem.
EBC-t akartam, rábeszéltek erre...
Haverod nem keveri véletlenül össze az RC -vel? Az nem fog hidegen, az SC -re ez nem jellemző.
Pont most írtam róla...
Még nem, de a Janó igen.
Mondta, h hidegen elég rossz a fékhatás. Melegen harap rendesen.
Ferodo-ból a platinumot dobálom ki sok motorból mert panaszkodnak, h nem fog a fék... Pályázást jól bírta az SA is, most voltunk Pringen, igaz lájtosan mentünk.
Legközelebb EBC HH-t veszek.
Ha már fékbetét a téma: most cseréltem Ferodo Platinumra. Hát lehet, hogy repülni fog...
Nekem is csikorog kis sebességnél.
Az is lesz! Már alig várom, h EBC legyen.
Jah, az fog mint a zöld festék.
Kb 500km a bekopási km.
Az eleg gáz!

SC-t próbáltad már? igaz drágább de vastagabb is es birja a pályázást!
Szerintem jobb mint az xrac ferodo.
Mert organikus.
Hiba,szart se er az organikus.
Szinter. Vagyis EBC HH.
Én tegnapelőtt tettem vadiúj EBC hátsó tárcsát és EBC organikus betéteket a GS500-amra, és kis sebességnél bizony az is csikorog. Úgy 200km lehet most bennük.
Texar fekbetet,brembo tarcsa combo a kocsinal a tuti.
Forditvan nem a legjobb.Mert csikorog.
EBC
Nekem meg a kocsiban nyikorog, csak azt nem tudom a hátsó brembó, vagy az első textar. Amúgy leszarom, mert legalább fog, csak kicsit égő
Mondjuk azokat a betéteket a Bárdiban vettem, nem az FrPertitől...
Nalam nem jelentkezett ilyen probléma, pedig felkeszultem ra miutan irtad, de semmi.
SA-s.
Ami a legjobban kiverte a biztosítékot, h 1 lazább kör után az új betétről elkezdett leégni a festék, és olyan szinten ráégett az akkor takarított dugattyúkra, h utána 2 órát sikálhattam mire lejött. Aztán lehetett az egész fékbetétről lereszelni a ráégett szar festéket.
Fogni fog rendesen, de nyikorog kis sebességnél. És ez a legutóbbi betét(több embernek is szereltem be), előtte 3 garnitúrát elhasználtam, és nem volt vele gond.