Molost?
Használtam olyat . a jótól messze van, pikkpakk ledobta, de tényleg, jó ebben volt csapatás is.. nade akkoris..
holnap döntenem kell. lehet ebből alkoholos filc lesz.. ráirom. h kasztrol azt kész :-)
Szar fos szar Hagyd meg kiskapuzärat fujkälni a läncra meg vegyel Mol ost 2500fte.Sokkal sokkal jobb.Esetleg ha többet szänsz rä akkor valvoline vagy Motul.De amennyivel drägäbbak annyival nem jobbak mint a Mol os.Mindet probältam Mol os az aranyközep
Üd urak!
Használt valaki közületek már Repsol lánckenőt?
Van egy flakonnal, de nem kezdeném meg mert vmi rémlik mintha páran itt szapulták már ezt a cuccot.
Zsír új láncszettem van, és nem csesznék ki vele valami vacakkal, inkább kicseréltetem Motulra.
Sajnos a jókis Castrolhoz nem lehet most hozzáférni a Bárdinál.
Ezt én is néztem már. De csak az időt tudod rajta állítani. Azért meg drága. Akkor már inkább Csabu fapados megoldása, felébe sem kerül és vadi új, nem egy használt szar!
Nem kell kivenni, ha már benne van, bajnak nem baj.
Ha közvetlenül az akkura kötöd és nincs semmiféle biztosítás rajta, egy vezeték szigetelés hiba (becsípődés, kidörzsölődés) miatt simán felrobban az akku a feneked alatt.
Oké! Meghajlok a szaktudásotok előtt és mivel a világításra kötöttem kiveszem a körből a biztosítékot.
Csak még egy kérdés:
- ha nem okozhat gondot a tekercs, akkor, simán az akkumulátorra kötve egy külön kapcsolóval, miért ajánlott a biztosíték?
Hát igen, ha kapcsolt szálra köti, de ha simán az akkumulátorra és egy külön kapcsolóval kapcsolja, oda meg nem árt a bizti. Egyébként megmértem, picivel 1A felett van az áramfelvétel.
Akkor kipróbálom a Motult, ez mondjuk drágább, de állítólag jó.
én a talicska keréktengelyét olajozgatom vele
biciklihez vettem pár éve de inkább azt is olajozom inkább
Az milyen lehet?
Használtam olyat . a jótól messze van, pikkpakk ledobta, de tényleg, jó ebben volt csapatás is.. nade akkoris..
holnap döntenem kell. lehet ebből alkoholos filc lesz.. ráirom. h kasztrol azt kész :-)
Használt valaki közületek már Repsol lánckenőt?
Van egy flakonnal, de nem kezdeném meg mert vmi rémlik mintha páran itt szapulták már ezt a cuccot.
Zsír új láncszettem van, és nem csesznék ki vele valami vacakkal, inkább kicseréltetem Motulra.
Sajnos a jókis Castrolhoz nem lehet most hozzáférni a Bárdinál.
http://www.batszimotor.hu/inde...
Van valakinek tapasztalata MOTUL 300v-vel? Vagy 7100-al?
Így már minden világos!
Ha közvetlenül az akkura kötöd és nincs semmiféle biztosítás rajta, egy vezeték szigetelés hiba (becsípődés, kidörzsölődés) miatt simán felrobban az akku a feneked alatt.
Csak még egy kérdés:
- ha nem okozhat gondot a tekercs, akkor, simán az akkumulátorra kötve egy külön kapcsolóval, miért ajánlott a biztosíték?