Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bremboval mi a baj?
Az SC vagy az SA ami kszar lett?
A tapasztalat a Repsol-ról nekem is hasonló volt. Annál már csak az Ipone volt rosszabb...
nekem is volt repsol a busában egészen míg kiértem esztergomból 15 kilométer után hívtam a csunderlikcsabit hogy én most visszafordulok és addigra készítse ki a motul7100-est mire visszaérek
igaz csak 1.3 gsx-r em volt és kawa zx14em de kizárólag a motul vált be, pedig az összes népszerű olajat végigpróbáltam
A fórumokat olvasva, meg amiket szereltem/szerelek, Repsol-t is hamarabb belerakom mint Castrol-t. Egy időben nagyon szar lett a minősége...mint mostanában a Brembo betéteknek...
A 2000. utáni Kawasakik már nem zörögnek annyira.
(ha jó az állapot)
Hát együtt rendeltük a Castrolt (postaköltség) három motorhoz.
Abból kettő GSX-R 750.
Bár ez már nem most volt.
Nagyon ragaszkodsz az állíthatóshoz? Nekem fix időnként cseppenő gravitációs van, nagyon bevált. Egyszerű kiépíteni, egy óra alatt megvan.
Igen, pont ezért sz@r.
TL topikban is ajánlotta nekem valaki. Igazából a shell is ducati olaj, és nem TL olaj
Az nem Kawákba való? Bár az összes Kawa zörög, mind1 mit öntesz bele...
Így a végefele elég nehézkes lett már a váltás vele. Most fuchs megy bele. Dani nagyon dícséri, így berendeltünk belőle, meg a láncspray-ből is. Hátha bejön.
Shell Advance Ultra-t használ most egy barátom.
Azt mondja, h nem rossz.
Hát, sztem eltévedtél.
5100 Motul-t használnak, nem a szar castrolt...
Sziasztok! Van valakinek kedve és ideje egy lánckenőt építeni a motoromra az ősz-tél folyamán? Tetszik nekem, de nagyon nincs rá időm. Persze nem ingyen. SRAD-ra szeretném, állíthatósat.
Mint GSX-R tulaj inkább köszönöm szépen és maradok a Motulnál

7100 10w40 K5 600-ba. Tökéletes!
Most cseréltem a Motult gyári Kawa. olajra.Jób mint az 5100 (szerintem)
Szia
Az 1.3as gsx eresek kozul ismerek parat a tobbseg 5100 vagy 7100 motult hasznal utcan. Aki palyazik vagy gyorsul az factory linet

Udv
k5-750 utca
Köszi az infót!

És azok a GSX-R tulaj ismerőseid akik dicsérték milyen motorban és hogy használják? Pálya?
Bár a Gsx-r tulajok ezt a castrolt használják és azt mondják hogy nagyon jó.
Castrol 10-50.-et használtram a Kawába.
Nem jött be: a válto durvább vele.
a kuplung is rosszabb vele.
csípte is egy kicsit
Most Motul 5100 van az sokkal jobb.
Ezek közül valaki használja valamelyiket, vagy van vele korábbról tapasztalata?
Castrol Power 1 Racing 10w-50 SL, MA2, 115/17 (viszkozítás 40/100 C-on)
Shell Advance Ultra 10w-40 SM, MA2, 98/16
Silkolene Pro 4 XP 10w-40 SN, MA2, 83/14
Eni i-ride moto2 5w-40 SL, MA2, 96/15
Mobil 1 Racing 4t 15w-50 SN, MA2, 114/17
Mivel ezek csak számok érdekelne személyes vélemény is...
Kösz, mentettem a linket!