Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7+Áfa reális.
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne:
Tudtok mondani egy reális árat, hogy kb. mennyit lehet kérni egy komplett lánccseréért ?
Maga a lánc és a lánckerekek megvannak.
Szeretném szakemberrel megcsináltatni, de nem szeretném, ha túl sokat nyúlna le tőlem :D

Szerintetek 6-7.000 Ft sok érte?

Üdv.
hali a metát csak ajánlani tudom én már próbáltam igaz yami yz 426 fbe nagyon jó csak rohat drága de van tőle olcsóbb is és az is nagyon fasza xadonak hívják van gél is meg olaj is árban teljesen jó és én a hatását is érzem
300-400km után mindig nézem, elmentem vele 7000 km-t, egy deci nem hiányzik belőle
figyelj az olajszintre, nekem is gond nélkül fogyott el, túl vékony bele.
Motul 5100 4T 10W40
Derbimbe sintetico van pedig elvileg abba is inkább ásványi/fél szintetikus volna a jó de semmi gondom nincs vele.
nekem az 1 hengeres Yamaha robi megette a sinteticot, 1500 km alatt 1 liter, nem füstől, csak elfogyott.....most a rider megy bele.
Sziasztok!

1979es Honda CB650-be ásványi vagy full szintetikus olajat ajánlanátok? Egy árban tudnék vásárolni Repsol Moto Rider-t és Repsol Moto Sintetico-t és nem igazán tudok dönteni, hogy mi lenne jobb az öreg technikának. Másik kérdésem: maradt itthon egy kicsi metabond autó olajcseréből megéri bele önteni a friss olajjal vagy nem igazán szereti a kuplung?
hello.

mind elvitték.

üdv
Hali mindenkinek.
2001-es zx6-ba milyen olajat vegyek?Mit tudtok ajánlani ?
Szia ha még aktuális engem érdekel mind.
ÜDv!

Motip Lánckenő spray, legjobb, endurora a legalkalmasabb, hab szerű, 4-5 órával ! előtte kell ráfujni hogy hatásos legyen, itt tudsz rendelni: www.fabory.hu kb 1100 ft / 400ml
Nincsmit
Nekem eddig ez jött be legjobban.
nah vettem is ma egyet MOL-t befújtam, és tényleg fasza, nem kente szét sehova a láncom most kivételesen több volt mint a felnin :) Köszi az infot. és nem is drága egy ezressel olcsóbb mint a többi.
Nekem a Valvoline és a MOL ami bevált...
Szerintem inkább tapasztalatból.....sokak szerint(szerintem is) ez mostanában a legjobb és nem is drága...
van 1 liter castrol r1 em feleslegbe,2500ért.erre járhatna valaki,és elvihetné
hagyományos bovdent, a legjobb minél sűrűbb váltóolajjal kenni.igaz nehezen megy bele,de jól ken!(és mivel sűrű,nem szalad át rajta!)kiveszed a végét,ráhúzol 1 kistölcsért,majd szigszalaggal betekered,h.ne szivárogjon mellé.reggelre átfolyik!előtte kimoshatod benzinnel(nitróval),az jól old mindent,és hamar ki is párolog.
Az ér is valamit? vagy csak cinikusan mondtad?
MOL
Sziasztok, az szeretném kérdezni milyen láncspray-t ajánlotok, amit nem csapkod le a felnire a lánc ha létezik olyan:S. használtam teflonos castrolt, szétcsapta, repsolt---- katasztrófa, putoline az meg a kettö közötti... Valami egyéb ötlet?
Sziasztok!
Nekem van egy gilera rc 125cc
A hátsó telóba olajat kéne tennem mert el folyt mennyi olajat kell bele tennem?
Okés!Köszi!
Így van......