Hello!
Egy ismerősöm kapott 2 liter Formula moto 4T TEC sythetic technology SAE 10W-40 olajat. (Szintetikus bázisú többfokozatú kenőanyagok új generációs 4 ütemű motorokhoz kifejlesztve.) Van egy Suzuki GS 500 F motorja. A kérdés az,hogy használhatja-e ezt az olajat?
köszi a választ előre is :)
Jó,de mondom,már kérdeztem.. Ők motulosok,meg pályások. 300v oszt csók Szóval ötletem nincs.. Ha a repit ma megrendelem,holnap megvan,a Motul meg kicsit több idő
Plusz milyen olajszűrők vannak? Olyan,mint kocsihoz,hogy fém vagy papírfilteres? És melyik jobb?
en ezt hasznalok a valtohoz is es keverekhez is.(nem ugyanezt csak mol-ost. :D ) nekem bejott eddig. neten rendeld le. sokkal olcsobb. kuton 3800, neten 2700.... :D
Ezt nem tervezem egyenlőre. Mert ugye mondják,hogy ha Suzuki,akkor Motul.. De melyikkel járok jobban? Vagy az ár domináljon? Ömm lenne közte egy kb 1500-as árdifi.
Lassan egy ezrest mentem vele, de még NEM kellett után tölteni, alig-alig eszi. Ma is lenyomtam Békéscsabát csak úgy rajtaütésszerűen, és megy mint a golyó. Nagyon szeretem
Egy ismerősöm kapott 2 liter Formula moto 4T TEC sythetic technology SAE 10W-40 olajat. (Szintetikus bázisú többfokozatú kenőanyagok új generációs 4 ütemű motorokhoz kifejlesztve.) Van egy Suzuki GS 500 F motorja. A kérdés az,hogy használhatja-e ezt az olajat?
köszi a választ előre is :)