Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Egy ismerősöm kapott 2 liter Formula moto 4T TEC sythetic technology SAE 10W-40 olajat. (Szintetikus bázisú többfokozatú kenőanyagok új generációs 4 ütemű motorokhoz kifejlesztve.) Van egy Suzuki GS 500 F motorja. A kérdés az,hogy használhatja-e ezt az olajat?
köszi a választ előre is :)
Sziasztok!
Nem tud valaki olcsón Motul 300V 10w40-et?
csak is olyat aminek neve is van és persze ful szintetikust/repsol,motul,castrol,shel,xado,
Hali,

2001-es Honda NSR 125 2T gépbe milyen olajat tegyek? A keverékhez persze, nem a hajtóműhöz.
Motul 7100 10w40 vagy 300V 5w40,10w40
Na,már megvan,meg a szűrő is,azért thx
Jó,de mondom,már kérdeztem.. Ők motulosok,meg pályások. 300v oszt csók Szóval ötletem nincs.. Ha a repit ma megrendelem,holnap megvan,a Motul meg kicsit több idő

Plusz milyen olajszűrők vannak? Olyan,mint kocsihoz,hogy fém vagy papírfilteres? És melyik jobb?
en ezt hasznalok a valtohoz is es keverekhez is.(nem ugyanezt csak mol-ost. :D ) nekem bejott eddig. neten rendeld le. sokkal olcsobb. kuton 3800, neten 2700.... :D
Oké, 4 körül hívlak.
jöhetsz. Csörgess meg, Zuglóba kell jönnöd, Zsolnay Vilmos u. 13. A számom 30-939-6943
Szia!
Nekem kellene az olaj, ha ma valamikor 5 után érte mehetek.
az 5100-ban van 10w-50 nekem az megy most bele, de a repsollal sincs gond az van most benne. Van még 4 liter Motul 5100 10w-50-em, 10.000, ha kell.
Motul is fullszint. Árban van differencia. Suzukisokat kérdezz, hogy mik a tapasztalatok. Amiben más lesz az a váltások, szerintem.
Ezt nem tervezem egyenlőre. Mert ugye mondják,hogy ha Suzuki,akkor Motul.. De melyikkel járok jobban? Vagy az ár domináljon? Ömm lenne közte egy kb 1500-as árdifi.
Egyikkel sem teszel neki rosszat. Ha pályázol, az persze más kérdés.
Áháá! Látszik rest voltam.. Akkor mégse próbáltad ki?
Ez az előző hszm-től függ. De ezek szerint te a Motulra voksolsz
Sziasztok. Itt is felteszem a nagy kérdést!
600-as gixibe
Motul 5100 10w40 (mert mindenki isteníti) vagy
Repsol 10w50 fullszint.
Malossi direktszűrőre milyen olajat vagy sprayt ajánlotok?
AlKo damilos fűnyíróba, MOTUL 710...ez ám a kényeztetés!
Lassan egy ezrest mentem vele, de még NEM kellett után tölteni, alig-alig eszi. Ma is lenyomtam Békéscsabát csak úgy rajtaütésszerűen, és megy mint a golyó. Nagyon szeretem
Tegyél bele Fimolt. Nem fog csörögni!
Ez egy külön adalék.
Jó, nálam is 5100-essel ment.
petróleum, vagy lánctisztító spray.