Lehet nem ide kéne írnom de a motoromhoz sehol sem találok légszűrőt.Amit rendeltem hozzá az 1 cm el nagyobb.Sajnos amit boltban tudnak adni hozzá az valamiért az enyémbe nem jó.Ebayen is más van.Lehet nem gyári a légszűrő házam ? Papir szűrő való bele de mi lenne ha vennék szivacsot méretre vágom , befújom és maximum havonta kicserélem? 10 éves a motor de még szerintem a gyári volt benne .Hozzá stimmelőt csak egy taiwani oldalon találtam.
Hajdú-Bihar megyei motorosok figyelem.
Nemsoká rendelek Valvoline fehér 400ml láncspray-t, 2000Ft os áron, május elejére várható, akit érdekel kérem írjon. vagy vegyen fel MSN-re: abri1987@hotmail.com
Sanyi!
olyan Q8 légszűrőolajat tudsz még beszerezni?
egyik flakont elkunyizták a másik meg félig van, szóval nem olyan sürgős, de nyárig össze kellene hozni
Az még hagyján, de azt írja a manual is....... ....persze mi a francért ne próbáljon meg variálni az ember hátha jó valamire más is....igaz semmivel sem olcsóbb, de más...
Brigéciolt használok lánctisztító helyett, szétbaszom a láncot? Sok helyen olvastam már, h. azzal tisztítják.
Bár ha le van szépen mosva mosószeres vízzel, és jól kiszárad, mielőtt le van fújva láncsprayvel, sz.tem nem lehet probléma.
Mondjuk hallottam olyasmit h. megmarja O gyűrűket.
ezek nem kisérletezések amig kinem probálsz valamit adig ugy sem tudod meg a 10wés lehet hogy egy picit csipegetné de mivel precizen őszerakot mocirol van szo szerintem nem lene gond a 10wésel sok szerencsét!
Nemsoká rendelek Valvoline fehér 400ml láncspray-t, 2000Ft os áron, május elejére várható, akit érdekel kérem írjon. vagy vegyen fel MSN-re: abri1987@hotmail.com
olyan Q8 légszűrőolajat tudsz még beszerezni?
egyik flakont elkunyizták a másik meg félig van, szóval nem olyan sürgős, de nyárig össze kellene hozni
az a legolcsóbb anyag
amúgy meg veretni kell egy kicsit homokba aztán nem kell mosogatni
nekem olyan fényes néha hogy fésülködni lehetne benne
ez a 2000 olyan mint a mosogatószeres víz..........
Bár ha le van szépen mosva mosószeres vízzel, és jól kiszárad, mielőtt le van fújva láncsprayvel, sz.tem nem lehet probléma.
Mondjuk hallottam olyasmit h. megmarja O gyűrűket.
Köszönöm
motorcycle 4T-ásványi
durablend 4T-félszint
synpower 4T-szintetikus
sima durablend 10W40 autóba...