Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Valóban petróleumot használtok lánctisztításhoz?
Hiszen az szárítja a gumigyűrűket.
Ettől szerintem hamar tönkremegy a láncotok!
Én speciális tisztítót használok bár tudom igen drága de a lánc még többe kerülne!
Sziasztok! AGIP Racing 4T full szintetikus olajról vélemény?
Hehe A mostani nekem is csak benzinnel jön le... Ahhoz képest, hogy milyen jól tapad a kezemhez és a felnihez, de a lánc szépen le tudja verni...
Speciel nekem a MOL-os teflonos nagyon bejött. 1300 Ft és kúton vettem. A kezemről is higítóval jön csak le.
Factory Line-t használd az a legjobb
.Petróleumot használj a tisztításhoz.Be nedvesítesz egy rongyot vele és minden szennyeződést levisz a láncról.
De ha nagyon precíz akarsz lenni,előszedsz egy lestrapált fogkefét és azzal nagyon precízen le tudod tisztítani.
Tisztítás után töröld szárazra a láncot,és csak az után fújd be a spray-vel.
Nálam 3000ft a Factory Line(400ml)
+36306166088
road plus helyett használd a sima road -ot..jobban tapad
sziasztok!
Ha valaki véletlenül betéved ide, örmmel fogadom, ha dob egy ötletet. :D
Holnap délelőtt szükségem van 15w-s telo olajra, illetve gs500-hoz olajszűrőre...olajra (10w40)
Dunaplázában találtam egy boltot, hátha...de ha van más, köszi!
Sziasztok!

Tudom, hogy sokadszor hangzik el a kérdés, hogy "Milyen láncspray-t használjak?"és"Mennyi időnként érdemes kenni a láncot?", de most én is ezeket kérdezem.
Jelenleg Motul Chain Lube Road Plus-ot használok.
Javasoljátok a lánctisztítókat vagy maradjak a Brigéciolos verziónál?
Jöhet minden, ezt úgy értem, hogy ez és ez vacak, az jó, DE...(persze ha lehet ilyet kérni)

Előre is köszi
Üdv.: Dani
nem
de hagyd rajta vagy 10 percig...
Sziasztok!

Ha a hátsó felnin összegyűlt láncsprayt brigéciollal távolítom el azt nem árt a festésnek?
Én a szfvári-ban láttam, de gondolom van a többiben is...
Hozzám a Tököli, Csepeli van közel, azokban sajna nem láttam
tegnap még volt a Fogarasiban pár.
Csak a corában láttam, de már ott sem nagyon van.......nálam is még van pár doboz és ígérte a nagykeres, hogy hoz még, de ez nem biztos......fene tudja mi van....
Melyikbe?
A Teccsóba hegyekben áll...
A láncspray engem is érdekelne. Mennyiért van?
Üdv!

Ha valakit érdekel Castrol Power 1 GPS 4T 10W-40 olaj
2000 pénzért az írjon! Van egy pár literrel!
Minden ami MOL van.
hali szerintem a 10wet csipegetni fogja nem hiába írja a gyári15wést de azért egy próbát megér, 90es yamahaxt600ba mi már raktunk de nem volt vészes,ha bele is rakod legálább legyen neve!repsol,motul,castrol,shell,xado,de szét nem fogja baszni ne féj
Sziasztok!
1991 Kawasaki ZR250(Balius) motorom van. 250 köbcenti sor4.
Gyárilag 15w40 motorolajat írnak hozzá.
De már mondták páran, hogy mást kéne belerakni.
Van itt valaki okos aki tényleg tudna jó tanácsot, hogy milyen olajat vegyek bele?
Repsol Moto Racing 10w50 occsó pénzért? Valaki?
adatlap....
HOgy vagy elérhető?:D
Fogalmam sincs......írj mail-t ha kell valami és ott értekezzünk.....hetente egyszer szoktam ott is lenni...