hali xadot próbáld meg bár csodákra ez sem képes,szétkopott szarból nem varázsol ujjat,de a jót sokáig jóvá teszi,én próbáltam 4t.2tét csak jó tapasztalataim vannak róla.sokan nem ismerik az baj.de ha léghűtéses mociban használod és acsőrgős fajtában mert vanak oylan tipusok amik mindig csörömpölnek még akkor is ha nincs szétb..va akkor a csőrgéséből ez sem csendesit sokat de 1 probát meg ér keres rá a neten 1liter 2t szintetikus 2800 ft
Ha valaki Baja körül jár egész jó áron (9600 pénz) lehet kapni a Szabadság utcában 4 liter Motul 5100 10w40-et. Péntekeken rakattam félre egyet magamnak. A szűrőt -nem tudom mennyire jó ár- 2000-ért csapták hozzá.
Szia!
Nekem nincs tapasztalatom róla, de ha annyiba kerül (2.690) ami a mol webshopba ki van írva akkor jobban jársz egy Repsol-al vagy Shell-el, ennél olcsóbban megkapod azokat...
Szerintetek jó a MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40 motorolaj (GSF 250-be használnám, de igazából a minőségre lennék kíváncsi)? Legyetek szívesek minél többen írni véleményt!
Nem érdemes. De ha szeretnéd érezni az illatát, akkor úgysem lehet lebeszélni róla
0,5-1% ricinusnál többet ne tegyél az 1:50-es (2%-os) bekevert üzemanyaghoz.
hali probáld meg a xado olajat én kocsiban még nem használtam de aki használta ojat ismerek és az dicsérte pont ijen hidrotőke baja volt álitolag etől elhalgatot neki én mociba használom bár nagyon jo álapotban van de roszz tapasztalatom még nem volt
Szia a hidrotőke elég kényes az olajra,nem lehet hogy előtte valami szar olaj volt benne?Szerintem egy motor tisztító adalék olajcser előtt nem ártana vagy va a Mobilna 5w-50es olaja.Szerintem
abba vékony az 5w-40, 10w-40 vagy ha nagyon ütöd akkor 10w-50 ami való bele.
Adalékban a Metabondot használtam anno, 2.5 benzinesbe, az jó volt bele. Menetem olaj nélkül vagy 80 km-t és nem sült meg a motor....elrepedt az olajteknő és lassan eleresztette, a Hortobágy közepén....
Szerintem az olajat engedd le, és tegyél bele 10w-50 olajat. Egy próbát megér. Itt Magyarországon nincs igazán szükség az 5w-s olajokra. Az adalékolást pedig szerintem is hagyd ki, az már inkább a sokat futott motorokba való.
Látom, az INDEXEN is ki lett tárgyalva a dolog :) Talán Mad Max-nek lesz igaza...
Télen cseréltem olajat az autómban BMW M60B40 blokk,5W40-es Mobil olajat raktam bele,nem is volt vele semmi bajom eddig.
Most 1000 km van az olajban. Reggeli indításnál semmi gond,viszont ha bemelegszik üzemmelegre az olaj megszólalnak a hidrotőkék (nem kicsit),gondolom elvékonyodik az olaj. Az lenne a kérdés,hogy olajcserén kívül milyen megoldással lehetne ezt a problémát orvosolni?
Az adalékoktól kicsit félek...
Sziasztok!
Lenne kétt kérdésem van egy loncin nevezetű 300ccm léghűtéses quadom milyen olajat használjak elég a 10w 40 vagy 10w50 a jobb és olajat mikor cseréljek benne a 20 üzemóránként az hamar lenne?
Annyit szeretnék kérdezni hogy eddig teflonos lánc spray-t fújtam a láncra, és mivel tudnám tisztára megtakarítani?