Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Igen, még aktuális, de engem csak ez a fajta olaj érdelei, és hogy mennyibe kerül?
eléggé lehet érezni :D
Szia! Nálam is kapható ha még aktuális, ha kell még a siófoki átvételt is meg tudom oldani.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az agip racing 2t nek érezhetően ricinus illata van? Mert most elf olajom van ami ricinusos viszont abszolút nem érezni és olyat szeretnék aminek érezhető a ricinus illata.
Köszi a válaszokat.
Egy vizes emulzióban ami miatt viszont már nem is annyira jó lánctisztításhoz.....
a brigéciol D-3 90-93% ban petroleumot tartalmaz!
úgyhogy az is tökéletes lánc tisztitásra!
a nagynyomásu mosás viszont tényleg nem ajánlott.
Nekem a 20l-er az sok.Ha lehet kevesebbet venni akkor érdekel ha nem akkor sajnos más megoldást kell találnom.
20l
hány darab van egy kartonban? mert nekem egy olajcserényi kéne:4 l...
2300 ft/l áron tudom. Ha kell egy kartonnal akkor megbeszéljük!

üdv
Hello! Érdeklődnék hogy ilyen olajat mennyiért tudnál szerezni?
Üdv!
Keresek Castrol Power 1 Racing 2T olajat. Kb.: 5 doboz kellene. Akinek van irjon ide vagy az e-mail címemre.

Előre is köszönöm.
igen petróleumot és ne szárítja,mivel olaj származék még jót is tesz neki.Nyugodtan használhatod amúgy a gépkönyv is ezt ajánlja
nekem 25.000km van a 750K8ban én semmi baja
Tiszteletem srácok!
olajat kéne cserélnem az ltz400-asomba éskéne egy kis segítség ugyanis még nem sikerült kiderítenem hogy mennyi olaj fér bele,és ha tudnátok segíteni az megköszönönném
gázolaj meg 1 ecset, és sika-mika
utánna lemosod valami mosószeres vízbe és ojan lessz mint az uj
Az is igaz
De ha nincs akkor rá van írva vagy a lengővillára vagy a deklire.
használatiba le van írva.
Csao! Z750be hány liter olaj kell?köszi
Ahogy mondod...bár nem teljesen, de a párlási folyamatban egymást követik, illetve a petró nem tartalmaz mindenféle adalékot.
Nagyjából ugyanaz a kettő... ...
A petróleum nem szárit. Mint ahogy a gázolaj sem, az is jó helyette.
A tisztítás így a legjobb főleg, hogy a manual-okban(ahol erre kitérnek) szintén ezt írják elő.... ....MOL olajat még nem használtam,, de csak jót hallottam róluk, a láncspray-t már egy ideje használom és eddig igen jó....
A petróleumos rongyos tisztítás már régi jól bevált dolog! Régi szakik is főleg ezt ajánlják! A brigéciolos mosást és főleg az utána való sterimobos nagynyomású vízzel történő öblítést meg főleg mellőzze mindenki!

Viszont érdekelne,hogy a Mol-os 4T-s olajnál a rész szintetikus 10W40-es is hasonlóan jó,mint a 10W50-es?
20000km-et raktam a K5 1000-be pályán,láncnak semmi baja és ez alatt az idő alatt petróleummal tisztítottam.Nekem bevált