Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy az agip racing 2t nek érezhetően ricinus illata van? Mert most elf olajom van ami ricinusos viszont abszolút nem érezni és olyat szeretnék aminek érezhető a ricinus illata.
Köszi a válaszokat.
igen petróleumot és ne szárítja,mivel olaj származék még jót is tesz neki.Nyugodtan használhatod amúgy a gépkönyv is ezt ajánlja
nekem 25.000km van a 750K8ban én semmi baja
Tiszteletem srácok!
olajat kéne cserélnem az ltz400-asomba éskéne egy kis segítség ugyanis még nem sikerült kiderítenem hogy mennyi olaj fér bele,és ha tudnátok segíteni az megköszönönném
A tisztítás így a legjobb főleg, hogy a manual-okban(ahol erre kitérnek) szintén ezt írják elő.... ....MOL olajat még nem használtam,, de csak jót hallottam róluk, a láncspray-t már egy ideje használom és eddig igen jó....
A petróleumos rongyos tisztítás már régi jól bevált dolog! Régi szakik is főleg ezt ajánlják! A brigéciolos mosást és főleg az utána való sterimobos nagynyomású vízzel történő öblítést meg főleg mellőzze mindenki!
Viszont érdekelne,hogy a Mol-os 4T-s olajnál a rész szintetikus 10W40-es is hasonlóan jó,mint a 10W50-es?
Igen, még aktuális, de engem csak ez a fajta olaj érdelei, és hogy mennyibe kerül?