Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem tudom, hogy eddig mi vált be neki, mert nem régen vettem... és most ha hidegen berakom kb olyan mintha kuplung nélkül raknám be sebességbe... Bár ez lehet hogy nem az olaj miatt van.

Amúgy a számok mit is jelentenek pontosan? pl.: 20W50
általában higabbat szoktak de fen áll az ha meg melegszik megcsuszhat a kuplungod ,én a hejedben azt raknám bele ami edig is bevált mivel már hideg van indulás elött 5 percel berugnám had kegyegjen a mocinak jot tesz hogy nem hidegen terheled meg az olajat is megtőri egy picit
Hali!

Hidegebb őszi-téli napokra milyen számú olajat ajánlatok DT125-be?
Lényeg h amikor még hideg és berakom sebességbe akkor is befogjon a kuplung...
Sziasztok!

Yamaha Szr 660 motorba milyen hajtómű olajat tegyek?
azt tudom hogy 20w-50w, Motul-t szeretnék bele rakni de most ásványi-t vagy Full szintetikus?
Sziasztok!

3db motul 5100 10w-40 4T van még 4 literes kiszerelésben. Az utolsó 3at adom 8500Ft-os áron. 1100Ft a posta vagy ingyen átveheted személyesen. Ha valaki elvisz mind a hármat akkor 8ezerért adom darabját. Számlát is adok ha kell. Elérhetőségek az adatlapomon. Köszi
Szia Atix,
Ha már írtad, akkor láncspray-d is van MOL-os?
Ha jössz, akkor dobhatnál be a kerék mellé 2őt...
megszűnt a motorosbolt és ismerősöm a tulaj. És maradt neki néhány liter amit átruházott rám bontatlan, címkés dobozokban, csak fura volt a zöld szín. Azt hittem piros mint a 800as.
Hali, Mennyiért vetted?
Motul 710-nek normális hogy kék a színe? Megbízható helyről van, boltból, bontatlan.
szia

köszi már vettem, 16 e pénz volt a 4 liter
Motul 5100 10w-40 4liter = 9ezer Ft. 10db van még. Ha érdekel válaszolj erre a szövegre.
nem, én a gyári légszűrődobozban lévő szivacsos légszűrőt fújom vele
Szervusz!

Adatlapomon van elérhetőség. Szívesen segítek, ha még aktuális.
Szervusz! Ha aktuális még az olaj kérdés akkor tudok neked segíteni. Adatlapomon van elérhetőség.
ugye nem mondod hogy ezt komolyan gondoltad
aahhh
sportlégszűrőhöz...
segítenél?
mire jó a légszűrő spray
én ebben az évben kezdem el használni, eléggé ragacsos nekem bevált
Üdv!
Valakinek van tapasztalata a Castrol légszűrő spray-vel?
üdv sporttársak,

keresek factory line 10-40w-et 5 litert és motul o-ring láncsprayt,
pesti átvétel akár holnap..

köszi
Sziasztok
Valaki tudja hogy mekkora a különbség az Agip Racing és a cross 2t között? Köszi a válaszokat előre is
Természetesen van Racing is, a Mol teljes kínálatát forgalmazzuk. Elérhetőségem az adatlapomon, írj és megbeszéljük.
Köszi szépen a válaszodat.
És nem tudod véletlenül Pesten vagy a körkényén hol lehet jó áron hozzájutni?
Természetesen ezen az áron van bármennyit is szeretnél. Csak 20l esetén jelentősen olcsóbban tudtam volna.
üdv