Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még jó a szavatossága?
mikor jársz a mahart felé?
kellene légszűrőolaj meg első fékbetét
Nálam van.....
Szerintem bevontál a MOL láncsspray-t ! Sehol nem lehet kapni! valaki valami back up megoldás?:)
ha én tévedek akkor nem. Csak úgy jön le az adatlapodon, az advétben, hogy vagy ott dolgozol, vagy a tied Fogalmazz egyértelműen
Köszönm az észrevételt.
De nem az enyém az üzlet. Valóban csak szervizeltetni jártam hozzájuk, korrektek, segítőkészek, "és már annyiszor kihúztak a szarból" hogy segítek nekik a reklámozásban. Nyilván ha nem érdemelnék meg nem tenném Lúzer lennék?!?!
te figyi, az advétben a szervíz nevében alkatrészeket hirdetsz. Ez elég lúzer dolog, ha hirdetni akarsz mond azt, hogy megoldod a problémáját, de ne beszélj kívülállóként magatokról, nem korrekt.
Szia!
Olvastam a bejegyzésedben , hogy szerelő problémád van.
Nekem is kawasakim van, és néhány sikertelen próbálkozás után rátaláltam egy korrekt és nagyon profi szakira. (Tokajtól 3 km-re) én csak ajánlani tudom neked.
www.motorszerviz.hupont.hu oldalon virtuálisan is megtudod nézni a dolgaikat.
Bízom benne hgy tudtam segíteni.
Olcsó benzint, gumifákat!
Üdv mindenkinek!
Valakinek van tapasztalata 520-as erősített kmc lánccal kapcsolatban?
Sziasztok!

Aki szereti a Silkolene olajokat és szívesen látna róla több infót, annak ajánlom figyelmébe új oldalunkat:

Silkolene.Olajport.hu

Az oldal még béta állapotban van, szóval korántsem teljes/tökéletes, de igyekszünk! :)

Üdv: István
köszönöm a választ!
Ki fogom én is próbálni!
Szia igen én kb 1 éve használom és nekem bevált!De csak minden 2. teletankhoz teszek 28 ml-ert.
Hello!
Suzuki katana robogóba milyen hajtómű olaj való?
Aki tud segítsen legyenszives.
köszi
Helló

Bár ez a kérdés szorosan nem kapcsolódik a topikkal de csak felteszem.
http://spuri-adalek.hu/content...
Van valakinek tapasztalata ezzel az adalék anyaggal?
4200 km
Semmi baja nem lett, de azonnal le kell cserélni a szűrővel egyetemben.
Ha hidegen tiltásig lett húzva, akkor teljesen mindegy milyen olaj van benne, az mindenképp ártalmas.
*korzikai
De ebbő 4000 csodás kis Korzikai dreamtúra...
én meg csak kipróbálom azt a MOL 10-50 Racingot
Nagyon dicsérik
Március 16.-án cseréltem....má benne a 6000,és még csak junius vége van
10 perc hidegen tiltás körül tuti megárt neki
Sziasztok! Az a nagy problémám, hogy szeretett Kawa zr-7 gépembe, egy helyi "szerelő -már ha az ilyen embert ennek lehet nevezni- olajcsere címén valami névtelen(teszkó minőség) 15w 40 es olajat öntött, valamint az olajszűrőt benzinnel kimosta. A gép kb 10 percet járt állítása szerint. Keletkezhettek ez idő alatt károk? Köszi a válaszokat!
én megveszem
Sziasztok!

Maradt 1 L Motul 5100 10w-40-es bontatlan olajam, tartaléknak vettem, de már nem kell. 2000 Ft
Nyugodtan használhatod a spray-t.én használtam Castrolt ,Ipone,és most MOL-t használok a lényeg hogy ne sajnáld fújni és kb 1000kmenként takarítani vagy eső után.kenheted olajjal is de lehet abból több fogy majd meg annak akkor lenne értelme ha neme automata lánc olajozod.Ha ilyet szeretnél akkor írj be a GS500-as fórumba ők azt használnak