Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindent csak nem hamisítanak
a motulnál a csalás úgy fest, hogy a legolcsóbbat meg lehet venni matrica nélküli flakonban amire rá lehet tenni bármelyikét így motul lesz benne csak a 20W-50-es ásványi....
castrol power1 pl. 2500.
természetesen nem mondom, hogy ez kamu hisz nem láttam(bár ha látnám sem biztos, hogy észrevenném), de tavaly óta lett furcsaság a motul körül is......
mindegy, kereskedni nem akarok vele, csak nekem sok a 12 liter. Amúgy megnéztem az importőri honlapot, és ugyanaz a csomagolás is.
A számla semmit nem jelent.......még az eladó sem tudja ezt csak örül, hogy nagyon olcsón jutott valamihez amit olcsóbban tud majd adni a többieknél......az van a ngk-val is......ami drága azt érdemes hamisítani mert ha olcsó mindenki azt viszi a neve miatt....így járt pár éve a castrol és a shell is......az olajshopban nem listaár van hanem egy kedvezményes mert a listaárat az importőr adja ki és ahhoz képest adnak kedvezményeket a boltok attól függően, hogy nekik mennyi nála a kedvezményük....
és 1-2 hét mire megjön, max. De pl. az 5100-as három nap alatt volt itt.
5w 40, 300.as 3500,
ja igen, sanyi, az árban az is benne van, hogy kartonnal lehet csak rendelni, ami 12 db. Itt a 4 liter a minimum amit tőlem kérhettek.
mivel számlás, ezért nem tartok nagyon ettől. Amúgy szar helyen vásárolsz, az olajshop kiskerára ennek 3600.
Mindjárt nézek árat a 300-ra.
az mit jelent hogy teljesen máshogy néz ki ?
még az is alatta van jócskán a listaárnak....én a magam elég nagy kedvezményével nem kapom meg megbízható magyar nagykerből....ez valami 7 rugó körül van alapból...pár hete keveredett hozzám szerintem átmatricázott motul ami teljesen másképp nézett ki mint az ami nálam van....igaz én nem akarok foglalkozni vele mert ezen áraknál sokkal drágábban tudnám adni így csak annyit szerzek be amennyit el is visznek annyiért....
akkor megnyugodtam én 4000Ftért vettem literét
az olcsó helyeken 2500-ért megy bármelyik motul hisz belül ugyanaz van csak a matrica más....
és 300V 5w40et milyen árban tud a kapcsolatod ?
az jó mert ennek a listaára 4 rugó felett van......a sima 10W-40-nek pont 4 rugó és ez drágább......
lett egy nagyker ügyfelem, gyakorlatilag bármit tudok Motulból bármennyit, 60-70% áron. Ugyanez igaz Castrolra is.
Ez nagyon jó ár!
van 8 liter MOTUL 5100 10w-50-em eladó, 2500/liter akit érdekel. Szám, mail az adatlapon.
mehet de ne itt vedd meg hanem a fórumon keresd Kutyát ő szerintem tud segíteni
Sziasztok!

2005-ös DRZ400S-be mehet ilyen olaj szerintetek?

http://olajport.hu/webshop_ter...

igaziból terepen nem szoktam használni a mocit, most amúgy 15ezer van benne...
csak nekem most az megy bele, azért. Gombokért veszek egy kartonnal, úgyhogy egy darabig elleszek vele
minden rendben
semmi baja de 7100az jobb de főleg a 300V
nem sok, meló, motor. Régen láttalak Veled?
elméletileg többet tud, mint a repsol racing amit most használok.