Szia a válasz a kérdésedre: az IGOL olaj valami nagy SZAR! szo szerint h szar.(tapasztalatbol mondom) a ami jo és megéri meg venni az a CASTROL 1 picit drága de a legjob. Én már 5 éve Castrolt haszálok. SOHA ! semi baj nem volt vele. Ezért is ajánlom mindenkinek (jah és MOTUL sem mind1ik jo belöle) már megjártam vele is. Továbi szép napot.
Szevasztok! Érdeklődnék. Szerelőm IGOL olajat javasol 125-ös 4T robogómba, 15w50-est. Kérdésem,hogy ez milyen minőségű olaj, mert nem ismerem, valamint, hogy 15w50-esbe is létezik fullszintetikus? Válaszokat előre is köszönöm !
Az van most benne, motul 7100, viszont a Power1 Racing van most ugyanannyiért mint az 5100-ás Motul. Akkor marad a Castrol szerintem, meglátjuk milyen lesz.
Sziasztok! Olajat fogok cserélni, és nem tudom eldönteni, hogy motul 5100 legyen, ami ugye félszintetikus, vagy Castrol Power 1 Racing fullszintetikus, mert egy áron tudnám beszerezni őket, csak a Castrollal még nincs tapasztalatom. YZF R6 2005- típusról van szó....Köszi
Köszönöm a válaszokat! Melyik mellett mik az érvek ? Mi a különbség ezek között? Nyáron sokat használom a mocit, hosszabb távra is és rövid távra is. Maradjak a 10w-40-nnél vagy akkor 5w-40? Esetleg valaki nem tudja a gyár által előírtat erre a mocira? ( Kymko agility 125,,nem a city kivitel,,,2007-es évjárat) Köszönöm !
szerintem 15w50et ne tegyél bele max 10w40et a 10w50 szerintem fölösleges de ha a legjobbat szeretnéd akkor 5w40-teszel bele
pl http://www.olajshop.hu/csoport...
Szevasztok! Segítségeteket kérném,mert semmi infót nem találok a neten erről! Kymko agility 125-be 4T Milyen motorolajat vegyek?Eddig 10w-40-es volt bennt, de megkérdeztem a szerelőt(sok robogót javít) és azt mondta hogy szerinte tegyünk bele egy jó minőségű 15w-50-est . Kérdésem ,hogy hallgassak rá? Illetve mi a különbség a kettő között?Lehet gondja a motornak, a 15w-50-es-től ? Előre is köszönöm a válaszokat! Fontos lenne !
Hogy tudok Tőled olajat rendelni?
Szerintem akkor már inkább már REPSOL MOTO OFFROAD 2T vagy REPSOL MOTO RACING 2T, már ha a honda MBX-edhez kell az olaj.
AGIP RACING 2t olajról mi a véleményetek? OFF-ROAD gépekbe jól végzi a dolgát?
KTM EXC 200ba kéne.
itt nemigen kell, legfőképp nyáron.....
pl http://www.olajshop.hu/csoport...
Megjött! köszi szépen még egyszer!
Valaki nem tudja, h Yamaha Dt 80-ba milyen olaj kell a blokkba?
Előre is köszi...
holnap megy!