Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Gyertek és rendeljetek még a tavalyi áron Repsol és Shell motorolajokat webáruházunkban!
http://lubmaster.hu/spl/105725...
semmi mégse érdekel... elnéztem
ismeri ezt valaki Castrol Foam Air Filter?
milyen? ez hab vagy olaj?
Nem kell a reklámoknak bedőlni. Az Agip nincs agyonreklámozva, de ettől még nagyon jó olaj.
Nem tom de én az agiprol nem halotam sok jót de a castrolt sokan dicsérik. És ezért kérdeztem meg
Castrolt nem tennék bele.
Agip Cross vagy Speed 2T az jó. Meg a RAcing is de az csak keverékkenéshez.
Szertintetek mejik a legjobb 2t olaj? Én a motromba castrol power racing-et használok, de azt halotam h ez az olaj is jó Agip Speed 2t - Fully Synthetic és tudnák belőle egy litert szerezni olcson ( eladta ismerősőm a 2t motorját és vett egy 4t-t és meg maradt neki egy liter) 125-ős crm-be használnám
Sziasztok! Mi a véleményetek erről az olajról http://www.olajsziget.hu/motor...
Egy túraendúróba kéne, megfelel ez?
Szia!
Jól gondolod,ha az előírt kilométer nincs is benne,azért évente illik lecserélni.
Sziasztok!
Érdekelne hogy mennyire időszerű az olajcserém.
1989-es Kawasaki ZXR 250 és kb 1.5éve volt benne cserélve az olaj azóta nagyjából 4000km-t ment (Ipone R4000RS 10W40 full szintetikus)
Tudom hogy a megtett kilóméter nem sok, de gondolom az idő is számít
Hozzáértők segtségét várom,előre is köszönöm
Rendben. Szép napot.
Köszi szépen de akkor maradok a saját beszerzőmnél
Motul 300V factory line 5/40 5690/L
Motul 300V power 5/40 12480/2L
Azért írom mindkettőt mert nem tudom melyikre gondolsz.
engem Motul 300V 5w40 3liter érdekelne baráti áron.
14 olaj márkánk van, mindenből tartunk raktáron, de inkább a pörgősebb termékekből van azonnali kiszolgálás. De kérésre bármit beszerzünk rövid időn belül. És ami fontos, nálunk csak megbízható terméket, megbízható forrásból találtok.
Motul motorolajból nincs sok választék
Sziasztok!
Castrol, Motul, Repsol olaj, láncspray, villa olaj nagy választékban.
Nézzetek be hozzánk. www.olajwebshop.hu
aha... látom.
lemaradt de a castrol.hu műszaki adatlapok egyértelmü hogy a 40-es 152. a 50-es120 az index a nagyobb szám javára.
hol?
esetleg itt a viszkozitási index
a sűrűbb keringési sebessége relatív, a meleg üzemi teljesítő képességét pedig meg kell nézni de azt hiszem a viszkozitása rosszabb mint a 40-esnek. lehet hogy most hazudok.
szerintem nincs semmi baja a gépnek mert nagyon megy meg egybe van. csak azért használta bele a 20w50 mert az sűrűbb és hogy jobb a kenés.
a gyárit bele és egy hét múlva okosabbak leszünk. ha eszi akkor azért, ha kopog azért, ha váltóval volt gond azért és máris tudod a következő lépést.