Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125 cm3 as 4 ütemű automata váltós Suzuki An robogóba milyen kenő anyag lenne a legjobb ? 2000 évjárat.Az olaj ára nemszámit .
az olajat és aszűrőt cseréld le mindenféle kép
üdv,

valakinek tapasztalata van-e a BARDAHL olajokkal? mostanában sokat hallok róla, főleg jókat. talán tulságosan is dícsérik. kíváncsi lennék közületek használ-e valaki ilyet és neki milyen tapasztalatai vannak vele?!
Ez mondjuk igaz.......egy konkrét márka konkrét típusát jobb lenne ajánlani.....vagy többét, én nem vagyok egyik pártján sem(van ami ellen igen) mert sok jobbnál jobb olaj van már....
nem az olajat fikázom hanem a helpet
ezért kár volt....
Miért ,minden modellhez külön olajat kellene kifejleszteni?Különben is a motorok 99 százaléka utcai használatban van ,adhatja ugyanazt az olajat rengeteg modellhez.
motul help
98% azt írja hogy 5100-7100-300v
Láncspray-ből a molos már sokkal jobb és olcsóbb is.....olajból is van más ami jó, persze a motul továbbra is az élmezőnyben van, de a többi sem rosszabb....
Szia!
Én mindenféleképpen a Motul termékeit javasolnám,nem a legolcsóbb de a legjobbak között van.Motorolajban ez segítség ,itt megtalálod hogy melyik való a tiedbe:
http://www.motul.hu/
Lánc spraybe szintén Motul,a lényeg hogy teflonos legyen azt nem fogja szétszórni,én a Motul Road Plust használom és maximálisan elégedett vagyok vele.Egyébként gratulálok a géphez!
Sziasztok most vettem egy Kawasaki ZZR400-at és olyan kérdésekre keresek választ mint pl.: milyen olajat ajánlotok hozzá mik azok a dolgok amiket érdemes meg nézetni (megnézni) rajta? olyanokkal hogy váltó olaj, lánc spray meg ilyenekre gondolok még ..
Sajna még zöld fülű vagyok de idővel talán ragad rám valami..
a segítségeteket előre is köszönöm!
Most vedd meg, meg tart a 20% akciojuk...
igen köszi, én is a felé hajlok, mertegyik ismerősöm ilyen motorba nagyobb, lénygesen nagyobb tuningal is a motult használja, most még megkapja ezt, aztán majd ugylehet olcsóbb trutyi után nézek
hali a motul mindenki ezt fogja mondani, én nem vagyok tőle elszálva a kicsivel olcsobb olajok se rosszak persze nem tescosra gondoltam én használtam mindketőt és semi bajom nem volt velük bár az utobi időben ahogy olvasgatok a neten a castrolt már nem dicsérték anyira de majd még töben is irnak ugyhogy majd eldöntöd
szevasztok!
Gilera Runner Malossi 172...
Castrol R2 vagy Motul710?
a MOL-t kipróbálom jövőre......meglepően jó a kamionoknál akik használják....... ....motorokba sem lehet rossz...
Szerintem bármi jobb... Motul,Fuchs,MoL ..
sziasztok!

szerintetek a castrol actevo x-tra 4T 10w40 jó olaj? gondolom nem szar, de mik jobbak nála?
köszönöm, megnyugodtam.

Azért nem mindegy,hogy 3e vagy 2e ugyanaz az olaj :D

üdv!
Én is mindig tőlük rendelek, csak jó tapasztalataim vannak. Jó olajok jó áron, gyors kiszállítás.
Nekem pozitív. Három alkalommal rendeltem eddig tőlük, minden rendben volt.
Sziasztok!

Mi a véleményetek erről az oldalról ?
Valakinek pozitív / negatív történet?

http://www.formula3000.hu/shop...

Üdv.
Van tanács bőven, ki fogsz okosodni rendesen...
az IPONE-nak van 10w-30as olaja és a YAMALUBE is van ,szerintem semmiképpen ne használj 20w-olajat max 10w-et
Használhatsz nyugodtan valamilyen jó minőségű 10w-40et ha 30as viszkozitásra van tervezve a motor akkor a 40 az már mondhatni sok is.
Szerintem
általában az öregebb gépekbe sürübet szoktak önteni szerintem 20w 50sel probálkoz de ne valami szugyi nevüvel törekedj a márkára sjna egy párszor olajat kel cserélned ha elsöre nem találod el ami jo neked,egy párszor én is cseréltem mire ugy éreztem hogyjo ez most fasza bár nekem krossz gépem van de motor az a tiédben is motor,látam már 15w40est is az azert közelebb van 10w 30as hoz ugyhogy sok sikert
Szia!
Itt van az okosság,ami leír mindent,tanulmányozd!
olajról,amit tudni kell
Amúgy szerintem hanyagold a castrolt,nekem sem jött be,az öregekbe nem nagyon "illik". Hülyén hangzik vagy sem,ez van,tapasztalat.
Ami nálam bizonyított,olajfogyás és kuplung működés terén az a fuchs ride 10w-40,és amit előtte használtam motul 5100 10w-40.
Keresd kutyát,ha kell bármelyik!
A fuchs-nál a váltóm 4000km után is puha maradt,ebben jobb volt a motulnál is! Nekem bizonyíték kell ,nem ígéret...és ez bizonyított!
zzr400-ban ezt használtam.Az actevo-t megette,a fuchs-ot nem!
A többi rajtad múlik! 10w-50 -et már nem ajánlatos használni,kivéve,ha sokat pörgeted max környéken,illetve pályázol,különben 10w-40 a nyerő!