Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ....viszont akkor annyiért adja mint amennyiért veszi.....rendes srác, tartsd meg .....
A szerelömtől van, szerintem a kedvezménye nagyon nagy.
De ha egyszer azt írják elő akkor az nem véletlenül van.....persze mindegy ha magának teszi be az ember az eltérőt, csak ugye tanácsként talán az előírtat kéne javasolni.....
miért, mikor nem az való bele?
nem véletlen, sok yamahába való 20W-50-es olaj
én akkor sem tennék 20w-s olajat bele max 10w vagy 5w-set
Te Petee nem 10W-40 való bele, hanem 20W-50, esetleg 15W-50 is ír hozzá bizonyos típusokból.
A Durablend nem nagyon lehet 1800-ért, annyiért a sima !T van....persze garázsárudában van 1800-ért is....viszont akkor azután nem fizettek semmit, az csak úgy jött valahonnan, én 2 helyről szerzem be(magyar nagykerek) és ott nagy kedvezménnyel sem kapom meg ennyiért.....de mint mondtam már hallottam ilyen áron én is különböző olajdepókban....
Vikawa, bocsi te a Duradlend-et írtad az 1800 Ft a legtöbb helyen.
Vikawa!
Biztos hogy nem 4T robogó olaj, mert én azt találtam és majdnem beugrottam neki!
szia 10w-40es valóbele és ha a pénz nem számít akkor Motul Factory Line 300V 10w40 vagy Motul 7100 10w40
Néha vannak ilyen akciók, a Bőrsi Achanban is volt 1 napig 1500...., de ez nem rat sokáig, vegyél gyorsan amíg lehet...
Szegedi Cora Valvoline Durablend 10W-40 2000 huf
Robogotuning ,Kutya Köszönöm szépen a segítséget!
A pénz az nem számít a lényeg hogy jó legyen!
ha a pénz nem számít, akkor a motult, ha ár értékarányt nézem, akkor a Fuchs Silkolene .
A Castrol olaj jó, nem véletlenül népszerű. De mondjuk úgy, hogy van Castrol olaj, és van Castrol dobozban olaj - nem mindegy.
Az írásaitokból azt veszem ki akkor hogy a Castrol olaj nem valami jó van nálla jobb mint pl:Motul,és a Mi Fuchs Silkolene ?
a Fuchs Silkolene is nagyon jó olaj.
20W-50-es olaj való bele 2,7liter
Én a MOTULT ajánlom.
http://robogotuning.hu/spl/492...
Értem. Nem egy másik márkára akartalak rábeszélni, csak nem értettem a feltétlenül Castrol meghatározást.
Mi Fuchs Silkolene olajjal járunk már jó pár éve, a csapatban néhány motorral - egy ideje árulom is ezt a márkát.

Nem a legolcsóbb, de már sokszor bizonyított nálunk az utcai motorokban, és pályagépekbe is adtunk már el nem keveset.

Egyébként nagy-nagy grat a motorhoz, nagyon sokáig szemeztem én is a 660-assal, végül a gyakori kétszemélyezés és túrázás miatt kellett lemondanom róla, pedig nagyon tetszett.
nekem jól beváltak a Castrol olajak csak ezért, vagy te milyet ajánlanál?
Miért is lényeges, hogy Castrol feliratú doboz legyen? Szándékosan nem írtam Castrol olajat...
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni van egy Yamaha SZR660 tipusú gyorsasági motorom olaj csere elött állok és nem tudom melyik olaj lenne neki a legmegfelelöbb így rátok biznám a választást csak Castrol márkájú legyen az ára nem nem számít felöllem lehet 20000 ft is csak a lényeg hogy jó legyen, és bírja a magas fordulatot és a folyamatos gyors sebességet (Full Szintetikus) gondolom ilyen kell bele.

Ide belinkelnétek egy honlapot róla az árral együtt?

Előre is köszi!
Szia!

Kawasakiban tudok segiteni mindenben! Adatlapomon elérsz! Hogy mia jó a kicsikének