Hány éve nincs már Jugoszlávia?
Különben meg nem emlékszem olyan olajos kupakra amin rajta lenne a márkajelzés! Ettől függetlenül biztosan van hamisítás, de ezt általában a kis "sufni cégek" csinálják és a piacon nagyon kis százalékban vannak jelen!
Azt pláne nem hiszem, hogy a Tekkóban ilyet árulnának mivel az ilyen nagy cégek 99%-ban közvetlenül az importőrtől vásárolnak (jelen esetben a Castrol Hungária)!
a főnök egy bizonyos vallású és a csigát felkísérné Pestre 1 forintért. és nagyon csak kuska szinten volt beleszólásunk.az más hogy mikor a motorokat szedtük szét akkor már nem akarta kifizetni.
Hali!Azt az olajat felejtsd el amit írtál,mert az személyautó motorjába való olaj és ne keverd össze a motorkerékpárba való motor olajjal.Én még személy szerint nem láttam motorkerékpárba(4T)motorolajat a TESCO-ba.A Z750-be legalább ilyen minőségű olaj kell:link
Hát kötve hiszem, hogy erre lenne lehetőségük a polcosoknak. Úgy figyelik őket mint az állat. És különben sem hiszem, hogy nagy biznisz lenne a 1700 Ft/l-es olajat áttölteni a 2000Ft/l-es olaj helyére, kockáztatva ezzel a munkahelyüket.
erről beszélek. A Tescoban nagyüzemben megy ez, hogy a gyárinak kinéző olajat megveszed, csak nem azt kapod.Ugyanis áttöltik a polcosok....rengeteg volt ilyen egy időben. ERRE írtam, hogy ha bízol benne megérdemled.
Na azért az elég erős kijelentés, hogy aki a TESCO-ból vesz olajat megérdemli a motorgenerált. A Tescoban is ugyan azt a CASTROL Actevo 4T-t veszed meg amit az általad ajánlott webshopok árulnak.
Tudom hogy drágább, de csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy maga a kijelentésed sántít.
T sv2!
1. Valószínűleg nem a belevaló Shell olajat használtátok!
2. Miért használtok Shellt francia autóba, amikor ott a "jó fajta" Total amivel gyárilag kijön és még olcsóbb is?!
"nekem ez a véleményem a gyárinak tetsző originál olajokról"
Na ezért van ez a sok sületlenség a különböző fórumokon!
Köszi a reklámot! Am. a Tescoban is lehet normális olajat kapni (Castrol és Valvoline jó drágán) csak én motorkerékpárba valót nem láttam. Onnan tudom, hogy van mintaboltunk a Tescoban és örömködve szoktak odajönni hozzánk az emberek amikor meglátják nálunk a Castrolt 30%-al olcsóbban.
Nem tudom hogy hol láttad azt leírva hogy én a tesóóóban veszem az olajat? Csak azt írtam hogy van 4T valvolin és mol ugyan olyan áron mint az olahshop-ban. Én egyébbként Q8 full sintet használok a Mo-i. forgalmazótól, ami kb. 1/3 áron van mint pl: repsol, a minősítései pedig jobbak.
régen mikor még a feketeszén igazi fa volt, bejöttek az országba a 306-os peuget-tok. a cég vásárolt 3 hordó jó fajta shell olajat raktuk is bele 3 literjével. 1 hónap sem kellet hogy az összes motorban a gyürük úgy lekokszosodtak hogy nem győztük garanciában ki kromofágozni a hornyokat . nekem ez a véleményem a gyárinak tetsző originál olajokról.
Különben meg nem emlékszem olyan olajos kupakra amin rajta lenne a márkajelzés! Ettől függetlenül biztosan van hamisítás, de ezt általában a kis "sufni cégek" csinálják és a piacon nagyon kis százalékban vannak jelen!
Azt pláne nem hiszem, hogy a Tekkóban ilyet árulnának mivel az ilyen nagy cégek 99%-ban közvetlenül az importőrtől vásárolnak (jelen esetben a Castrol Hungária)!
Kicsit sok Kálámbó filmet nézel...
Csak keményen.
Akkor megvárom Ginoét.
Sürgesd meg az ügyet hogy le tudja venni.
Féknyerged megvan még a GSR-ből?
Jóféle floriol,vénusz meg az a sok extra szűz oliva salátához.
Nyammmmm.
Benzinkútom meg olajshoppban ilyet nem láttam.
Ez csak városi legenda.
láttam egy csomó típust.........
Tudom hogy drágább, de csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy maga a kijelentésed sántít.
1. Valószínűleg nem a belevaló Shell olajat használtátok!
2. Miért használtok Shellt francia autóba, amikor ott a "jó fajta" Total amivel gyárilag kijön és még olcsóbb is?!
"nekem ez a véleményem a gyárinak tetsző originál olajokról"
Na ezért van ez a sok sületlenség a különböző fórumokon!