Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hamisított nyakolaj eladó ellenőrzött minőségű fagyállóból. minimum mennyiség 1 hordó.
Mo-n vagyunk bár mit megoldanak az olaj hamisítást is!
Hány éve nincs már Jugoszlávia?
Különben meg nem emlékszem olyan olajos kupakra amin rajta lenne a márkajelzés! Ettől függetlenül biztosan van hamisítás, de ezt általában a kis "sufni cégek" csinálják és a piacon nagyon kis százalékban vannak jelen!
Azt pláne nem hiszem, hogy a Tekkóban ilyet árulnának mivel az ilyen nagy cégek 99%-ban közvetlenül az importőrtől vásárolnak (jelen esetben a Castrol Hungária)!

Kicsit sok Kálámbó filmet nézel...
mindenkinek van elképzelése a jó olajról de én majd a 3-4-dik csere és leeresztés után nyilatkozom és akkor kiderül mi ment át a rostán.
a főnök egy bizonyos vallású és a csigát felkísérné Pestre 1 forintért. és nagyon csak kuska szinten volt beleszólásunk.az más hogy mikor a motorokat szedtük szét akkor már nem akarta kifizetni.
Ezen már rég túl vagyunk... A linken található olaj pedig nem előírás ide!
Hali!Azt az olajat felejtsd el amit írtál,mert az személyautó motorjába való olaj és ne keverd össze a motorkerékpárba való motor olajjal.Én még személy szerint nem láttam motorkerékpárba(4T)motorolajat a TESCO-ba.A Z750-be legalább ilyen minőségű olaj kell:link
Ok.
Csak keményen.
dolgozunk rajta:)

Akkor megvárom Ginoét.
Sürgesd meg az ügyet hogy le tudja venni.
á, eladtam ezer éve.
Jelentem Aldi van csak.

Féknyerged megvan még a GSR-ből?
azt a Lidlben veszem, fele áron
De,simán.
Jóféle floriol,vénusz meg az a sok extra szűz oliva salátához.
Nyammmmm.
Benzinkútom meg olajshoppban ilyet nem láttam.
hajrá, tedd bele. Váljék egészségedre, én nem veszek Tescoban olajat. Ez az én véleményem.
Hát kötve hiszem, hogy erre lenne lehetőségük a polcosoknak. Úgy figyelik őket mint az állat. És különben sem hiszem, hogy nagy biznisz lenne a 1700 Ft/l-es olajat áttölteni a 2000Ft/l-es olaj helyére, kockáztatva ezzel a munkahelyüket.

Ez csak városi legenda.
jugóban a piacon pár éve lehetett kapni originál olajos flakon kupakokat
láttam egy csomó típust.........
erről beszélek. A Tescoban nagyüzemben megy ez, hogy a gyárinak kinéző olajat megveszed, csak nem azt kapod.Ugyanis áttöltik a polcosok....rengeteg volt ilyen egy időben. ERRE írtam, hogy ha bízol benne megérdemled.
Na azért az elég erős kijelentés, hogy aki a TESCO-ból vesz olajat megérdemli a motorgenerált. A Tescoban is ugyan azt a CASTROL Actevo 4T-t veszed meg amit az általad ajánlott webshopok árulnak.
Tudom hogy drágább, de csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy maga a kijelentésed sántít.
T sv2!
1. Valószínűleg nem a belevaló Shell olajat használtátok!
2. Miért használtok Shellt francia autóba, amikor ott a "jó fajta" Total amivel gyárilag kijön és még olcsóbb is?!

"nekem ez a véleményem a gyárinak tetsző originál olajokról"
Na ezért van ez a sok sületlenség a különböző fórumokon!
Köszi a reklámot! Am. a Tescoban is lehet normális olajat kapni (Castrol és Valvoline jó drágán) csak én motorkerékpárba valót nem láttam. Onnan tudom, hogy van mintaboltunk a Tescoban és örömködve szoktak odajönni hozzánk az emberek amikor meglátják nálunk a Castrolt 30%-al olcsóbban.
csak és kizárólag ásványi 20w50 mehet bele
Nem tudom hogy hol láttad azt leírva hogy én a tesóóóban veszem az olajat? Csak azt írtam hogy van 4T valvolin és mol ugyan olyan áron mint az olahshop-ban. Én egyébbként Q8 full sintet használok a Mo-i. forgalmazótól, ami kb. 1/3 áron van mint pl: repsol, a minősítései pedig jobbak.
régen mikor még a feketeszén igazi fa volt, bejöttek az országba a 306-os peuget-tok. a cég vásárolt 3 hordó jó fajta shell olajat raktuk is bele 3 literjével. 1 hónap sem kellet hogy az összes motorban a gyürük úgy lekokszosodtak hogy nem győztük garanciában ki kromofágozni a hornyokat . nekem ez a véleményem a gyárinak tetsző originál olajokról.