Végül is igen kevés motor van, amelyikbe nem lehet tenni a full szintetikus olajon kívül mást, szerintem az 5100 is jó szinte mindegyikbe. De kinek mi az ízlése, én még nem használtam, de most ezt fogom beletenni. Az enyémbe bőven jó lesz.
Sziasztok!
Cagiva planetem van 125, 2T! Kérdésem lenne, hogy nekem DOT4 van felírva az olajtartályram de én DOT5 tel nyomom. Az teljesen jó nem?
Másik, hogy milyen motorolajat(váltó?!) ajánlotok bele? Mert kifogyóban van és kéne tölteni lassan!
héj Tubus koma, rég láttalak... (nem járok msnre)
A castrol, repsol nekem nem jött be, most Mol van, Balához hasonlóan eddig én is csak jókat tudok róla mondani...
Ha megnezed a specifikaciokat mindharom olaj eleg jo ahhoz hogy beletedd a gixxerbe. EZek kozul nekem a Castrol ami nem volt gond mentes a gixxerben, Repsolt nem probaltam. Esetleg ha tudsz olcson akkor a Mol Dynaic 10W50 is szoba johet, nekem ez az ami bevalt az utobbi par evben.
Mas. Ha mar van egy jo 750es gixxered, akkor neha porgessed 10ezer fole, es ha lehet toljad neki palyan is :D
Sziasztok!
Nagy segítség-tanács kellene nekem Tőletek!
Döntésképtelen vagyok motorolaj váráslás terén. Eddig mindig Casrtol R4et tettem bele, de úgy vettem észre hogy nem annyira puha a váltója mint amit egyszer egy másik suzuki szervíz rakott bele váltófogaskerék csere után, az evo volt asszem a gagyibbik.
A kinézett olajaim: Motul 5100 4T 10W50 4 l, CartrolR4 Power 1 Racing 4T, Repsol MOTO RACING 4T 10W50
Azt tudni kell a döntésnél hogy nálam ritka a pálya,söt elég kevés, és 10.000 fölé ritkán megy a gép.Ja és csak is gyári olajszűrő megy mellé.
a sinkront meg a hézagot az nem én csinálom hanem egy szerelő aki foglalkozik ilyesmive. én csak lebontom neki és úgy viszem oda. tiszta rendezett jólfelszerelt műheje van és bízok benne hogy nem okoz csalódást.
Én a GSX 550-be Repsol syntetico 10W-40 et (a nyári melegben felhígult mint a víz) , utána Shell Advance Ultra 10W-40 4T kétszer is (ez egész jól bírta a nyári forróságot) használtam, most Motul 5100 10w-50 fog bele kerülni. Ha olcsó de jó olajat akarsz, én a Shellt javaslom. A Motul árban húzósabb. Hozzáteszem, én nem nézem a futott kilométert, volt hogy 3000 km után cseréltem.
bár akkor 1 kis akció volt rá ha jól emlékszem, de vettem mellé hűtőfolyadékot, és így már ingyen kihozták