Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legjobb amit tehetsz,ha nem térsz el a gyári viszkozitástól...
Föleg nem higabbat...
Sziasztok ti mit tennétek egy 2001-es RSV Mille-ba? gyári olaja elvielg 15-50 sokan Motul 300v 15-50 javasolnak valaki csak sima 10-40 et
szerintetek?
van 10w 60as is az biztos birja a gyürödést,de sokan a motult fogják javasolni
Normális esetben 10w40 félszint vagy fullszint, pályázásra, nagy terhelésre 10w50 fullszint. Korábbi hsz.-eimben találsz példákat!
Sziasztok!
Segítsetek légyszi Kawasaki Z 750 2006os évjárathoz milyen olaat érdemes vennem ami magas fordulatra és terhelésre van kitalálva
10w-set
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy teleszkópba milyen olajat, és mennyit töltsek száranként? Enduroba kellene.
pont, pont, vesszőcske...
Heló Srácok!
esetleg vkinek nincs eladó motul 15w50 4t olaja veszprém környékén? ha van jelezze!
nesze neked központozás
Én lánctisztító sprayt használok, MOL-t. Ég és föld a petróhoz képest, pillanatok alatt jön le a szutyok vele. Igaz, én évente kétszer takarítom fényesre...
van már a polcon csak úgy várja a tavaszt.
szerintem ugyan olyan mint a többi amúgy meg van a piacon dögivel csak jó helyen kel keresned
motorex racing láncspray mitől jobb mint a többi/vagy rosszabb./egyáltalán van ebből a piacon vagy nálam van a prototípus.
hali a brigéciol nem árt a lánctisztito spray nem olcso bár mindenkinek más olcso és drága meg az se mide1 o gyürüs vagy sima lánc de mivel neked sport mocid van igy kevesebbet kell takaritanod mint nekem en benzinel mosom de az sima lánc fél évente cserélem a benzin kimosa a zsirt az lehet de a koszt is, de olajos benzinel mosom de a jo láncspray ha jol befujod bekuszik minden hová
Takarításhoz én petróleumot ajánlok.
Szia!
Lánctisztítással kapcsolatban,én lánctisztító sprayt használok,azt nem tudom, hogy a brigéciol kárositja-e de egy biztos benzint ne használj mert a görgőktől kimossa a zsírt és utánna már hiába fújod oda már nem fog visszamenni, én így jártam a végén lánccsere lett belőle.Láncsprayből lehetőleg teflonost használj azt nem szórja szét,egyébként a belső oldalon fújd a görgőkre mert forgás közben úgyis kifelé folyik.
Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni! Mégpedig a lánc olajozásával és tisztításával kapcsolatban. Tud-e valaki egy jó teknikát a lánc befújására, a láncon pontosan hova kell fújni az olajat, mit csináljak hogy ne ba***a össze a gumit és a felnit, brigéciolal mosom ez károsítja-e a lácot? Válaszokat előre is köszönöm!
Joe
Tuti hogy jó a szemem az online olaj shop-ban is 2600!
Nekem semmi....és ezek szerint a szerelődnek sem...
Igen!
Tsanyi! Mi a baj a 120 kilos testemmel?
Ezt én nem akartam írni.....annyira nem ismerem ,bár egyszer találkoztunk és ha a szerelőnek ilyen a gusztusa....
Lehet bejössz neki....
Most ezzel arra vagy kíváncsi, hogy én mennyiért adnám?
Valamiért engem csíp ( 13 éve járok hozzá), észrevettem hogy nekem nem nagyon pakol rá, például a K8 Busa levegőszűrőt nekem 7800 forintért adja.