nesze neked központozás
Én lánctisztító sprayt használok, MOL-t. Ég és föld a petróhoz képest, pillanatok alatt jön le a szutyok vele. Igaz, én évente kétszer takarítom fényesre...
hali a brigéciol nem árt a lánctisztito spray nem olcso bár mindenkinek más olcso és drága meg az se mide1 o gyürüs vagy sima lánc de mivel neked sport mocid van igy kevesebbet kell takaritanod mint nekem en benzinel mosom de az sima lánc fél évente cserélem a benzin kimosa a zsirt az lehet de a koszt is, de olajos benzinel mosom de a jo láncspray ha jol befujod bekuszik minden hová
Szia!
Lánctisztítással kapcsolatban,én lánctisztító sprayt használok,azt nem tudom, hogy a brigéciol kárositja-e de egy biztos benzint ne használj mert a görgőktől kimossa a zsírt és utánna már hiába fújod oda már nem fog visszamenni, én így jártam a végén lánccsere lett belőle.Láncsprayből lehetőleg teflonost használj azt nem szórja szét,egyébként a belső oldalon fújd a görgőkre mert forgás közben úgyis kifelé folyik.
Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni! Mégpedig a lánc olajozásával és tisztításával kapcsolatban. Tud-e valaki egy jó teknikát a lánc befújására, a láncon pontosan hova kell fújni az olajat, mit csináljak hogy ne ba***a össze a gumit és a felnit, brigéciolal mosom ez károsítja-e a lácot? Válaszokat előre is köszönöm!
Joe
Föleg nem higabbat...