Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

castrol témához...
aminek a vonalkódja 4essel kezdődik az németben készül, azt nyugodtan meg lehet venni...
mint pl ez: http://www.karosszeriabolt.hu/...
sajnos gyártanak törökben is meg még kitudja hol (más a szám), és hamisítottak is voltak (vannak), ami elég rossz fényt vet a márkára, attól függően jó e vagy sem...
viszont arra kíváncsi lennék hogy aki dicséri azé hol készült, és aki utálja azé hol....
hmmm.... a garázsban még van nekem is egy pár üres flakon, megnézem majd őket...
Köszönöm Uraim !
Megnézegettem ezeket a termékeket (fingom se volt a dolgokról)
...Nem Castrol lesz .
én használtam már egy két olajat volt Castrol Power 1 10w50 , Motorax 10w60ast most meg Motul 300v 10w40 van benne és ennél is maradok de 5w40 vagy 5w30as lesz a következő, én 4000-4500körül vettem anno a Motul olajat
Olvass vissza... :) Motul 300v pl egy kiváló olaj de jó drága is. MOL Dynamic az ami tudja az API SL-t es 3e alatt van most jóval (olajexpressz). Castrolon kívül én ezeket használtam, Repsol lehet hogy jó sosem próbáltam. De van még pár márka ami jó lehet neked, nézd a specifikációk közt a minősítéseket és az árat....
Én motult és Repsolt használtam eddíg, mind a két termék nagyon jó! A Repsol nekem jobban bejött finomabb a váltónak, vele soha nem kapcsolok üreset. A motullal néha előfordult 5-6 között.
REPSOL
tegyél bele motul7100ast, az biztos nem castrol
Akkor adhatnátok pár tippet , hogy mégis mi az amit ti is szivesen használtok és ajánlotok.
Baj akkor lehet ha hamisat kapsz ultra olcson. MOndjuk abba is olaj van szoval nem fog felrobbanni a blokkod ... max kesobb :) A lenyeg igazabol az lenne hogy a lehetosegekhez kepest minel jobb technologiat onts a blokkodba. Lehetoseg persze a penz jelen esetben. Lathatod lejjebb az ajanlasokat (mondjuk par oldalt ha visszanezel) hogy SL minositesu olaj is van mar joval 3e ft alatt. Persze nyilvan az olcsobb es picit gyengebb olaj is teszi a dolgat, de ha ennyivel lezarnak a temat, akkor ezt a topikot ki is lehetne torolni, hiszen nem is lenne mirol beszelgetni :)
Ezért ne m komázom ezeket a fórumokat + MSN és barátait ... mert sokszor félreérthető
Kösz az infókat ... szerintem kipróbálom ezt az 1 GPS-t
ha szar lesz , hát így jártam .
Azzal semmi baj nincs ha megkérdezed sőt az a jó, de mivel azt írtad, hogy Ti a haverokkal már használjátok és jó így ezért kérdeztem, hogy akkor minek kérdezed ha már úgyis azt akarod használni? Igazából nincs baj velük csak hasonló áron van jobb bár ezt is mindenki maga dönti el, hogy mit tart jónak és mit nem...
Legalább is a az ismeretségi körömben igen (Actevo)
Igazából a Pover 1 GPS-re voltam kiváncsi , hogy használta e valaki.
Ráadásul azt gondoltam , hogy ez a topic azért van , hogy itt ezt kérdezzem
Ha nálatok mindenki ezt használja és jó akkor minek tetted fel a kérdést?
Itt nálunk szinte mindenki az ezt használja ... és még nem volt rá panaszuk
Helló

Nekem a Castrolt kicsit csipegette a motor mióta Motult használok megszűnt és csendesebb is lett a gép talán még a váltó is finomodott.
moto racing van nekem benne, újra azt teszem bele, a 2. motorom, 4-ik olajcsere erre...
nekem volt a gépbe actevo xtra
300ft al olcsóbb mint a motul 5100
mondjuk az égvilágon semmi különbséget nem vettem észre a két olaj között (működésügyileg)
Extrem olcson kapod? Akkor meg hamis is lehet :) 600rr-be rakj API SL olajat. Megerdemli...
Már megadták előttem a választ, én kicsit egyszerűbben fogalmaznék: egy sapka szart sem ér az az olaj...
Nagyon nem ajánlom, mindkét motorom kifejezetten utálja.
Azon kívül hogy nem jó olaj semmi.
Miért ...mi a gond a Castrol-al ?
Te tudod, micsinálsz, de én a helyedben nem tennék Castrolt a motoromba. Motul, Repsol sokkal jobb olaj és nem is igazán kerül többe.
Hopsz.. megkövetem magam. Az sg.hun keresgélve láttam egy MOL bannert miszerint akció van. Na mondom megnezem a kúti 4900ből mennyit engedtek, hát 2550ft lett a 10W50 részing SL Visszavontam a drágát :D