Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brigéciol
sziasztok!
mi annak az olajnak a neve amivel leöntik a blokkot és leviszi a piszkot róla, ilyen olajfoltokat leviszi.... előre is köszönöm a válaszaitokat! a képen láthatóhoz hasonló tisztaságúra szeretném tisztítani a blokkot....
az hogy milyen drága gépbe öntik az nem azt jelenti hogy akkor tuti jó nekem csak 10éves Nissanom van és Mobil1 5w30at írnak elő
Akkor öntsed csak bele. Jó lesz az.

aztán lehet ráakasztani a 25 tonnás vontatmányt...
nagyon szar nem lehet mert 15 millás kamionokba öntögetik
bármilyen olajat töltesz bele 8-10000-et simág elmegy vele és gond sem lesz, a diesel olajjal kicsit csendesebb is lesz talán.....
mondjuk ez a suzuki friss műszakival is ér 50ezret
tennék bele 6x fullsintet aztán többet érne mint az autó
na majd kiderül mert holnap megy bele
Nem tudom milyen minőséget képvisel a Challoils, de a jóváhagyásai alapján a szuzinak nem lenne baja tőle. De azt csinálsz, amit akarsz. :) Akár 4-5e ft-ért is kaphatsz normális személyautó olajat. Szóval te tudod, elvileg belerakható ez a Challoils Syntextruck olaj is.
borítsd bele oszt kész.....a suzu elmegy a pakurával is.....
Challoils Syntextruck
API:SL/CG-4, ACEA:E4-E7/A3/B4, MB 228.3/228.5

opel gyári olaj (kb teszkós minőség)
API: SL/CF ACEA: A3/B3

ezek mipicsát jelentenek?
Csak csendben jegyzem meg, hogy api sl, acea A3 jóváhagyásai is vannak, magyarul benzinesben is használható, ahol ilyen, vagy ennék alacsonyabb jóváhagyású olajat írnak elő.
Az más kérdés hogy nem kifejezetten erre a célra fejlesztették az olajat, de ha tényleg teljesíti a benzines jóváhagyásokat, akkor probléma nem lehet.
Én sem tenném bele bár a kommersz nem sokban különbözik, talán a benyás picit finomabb........
kb annyi hogy 20 literért fizettem 5 sört
szóval igen olcsó
engem az érdekelne miben más egy diesel motorolaj mint egy benzines
mert most nem egy spéci autóról van szó aminek a gyár űberfasza szintetikust ír elő alapnak
Hogy erted azt hogy alulminositett?
nem tudom mit spóroltok az olajon,az olaj a legolcsóbb de a legfontosabb alkatrésze a motornak én nem spórolok rajta inkább kifizetek 10-15ezeret 10.000kmerenként
Heyy hát próbáld ki és majd meséld el Fillérekért lehet kapni jó minőségű alulminősített olajakat, toljad a verdéba ezeket és kész. Ha az a pár ezer ft is probléma akkor bocs, de ezen talán nem kéne spórolni.
Elakadna a szava...!
1. az általad említett olaj haszongépjárművekbe lett fejlesztve, tehát az összetétele nagyban különbözik a szgk. olajétól
2. ahogy említetted is, ez kimondottan diesel gépjárművekbe használatos kenőanyag nem pedig benzinesbe (a Lada nyilván eldöcögne vele de ez nem kiindulási alap)
3. 6000 Ft-ért kapsz (4L) gyárilag bele való olajat (mi a baj ezzel?)
Challoils Syntextruck 10w40
szerintetek ehhez mit szólna egy személyautó? vagyis kettő.......
mondjuk a lada nivának teljesen tökmindegy
ami érdekelne az egy suzuki swift 1,3gl mit szólna a diesel olajhoz?
köszi!
Oké
szia megkaptam és elolvastam de inkább hívj fel mert nem szeretnék annyit gépelni 0620/221-5153
Azért van ott más különbség is...!
http://www.olajinfo.hu/index.p...
A robogók általában száraz kuplungosak, tök mindegy milyen olaj megy csak a viszkozitás és a minősítés megfeleljen. Nem kell külön motorkerékpár olaj. De az nem száraz a kuplung akkor egy kuplungcsere lehet a következménye a gyíkul kiválasztott olajnak.
Szerintem jó, mert száraz kuplungod van. Ha olajos lenne akkor nem. De így igen.
Küldtem a hotmailes címedre levelet, Stage6-al kapcsolatban,megkaptad?
Mol, Motul ezetket használjuk mi, ezek váltak be.