Nem! Nem véletlenül fejlesztenek a motorkerékpárokba külön olajat!
Próbálkozz inkább ezzel (vagy a többi gyártó megfelelő kenőanyagával): http://lubmaster.hu/spd/unas_5...
Hi! Ez max statikus láncoknál használható, mint munkagépeknél alacsony sebességű meghajtóláncok, csapágyak, fogkerekek. Nem kifejezetten motorláncra való, ami azért halad rendesen. A semminél biztos több. 2 évtizede semmilyen láncspré nem volt, szóval akkor szerintem zsírral meg nehézolajjal nyomatták a láncot, annál biztos jobb. Amúgy mennyiért szerzed a terméket, mert ilyenre vevő lennék én is, csak más alkalmazási területre.
Szerintem ennek az árából max egy castrolt kapsz, de lehet még annyit sem, mellesleg a Castrol sem éri már meg az árát, régen sokkal jobb minőségű volt. Ha jó láncsprét akarsz, használj MOL-t, vagy Valvoline-t, az áruk sem horror.
Abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy mondjatok nekem valami olyan láncspray-t,amitől nem lesz azon nyomban tiszta genya a felni,meg a kipufogó,faridom,stb.Fehér felnim van és állandóan összebassza a láncspray.
Előre is köszi!
Vagy valami ötlet,hogy mit csináljak?
Szeretnék tőletek érdeklődni hátha valaki tudja, hogy PIROS színű láncspray-t hol lehet kapni valami elfogadható áron?
(Eddig a Karasna motorosbolt a "nyerő" 3285.-Ft-tal GRRRR... ennyiből két Castrolt is kapok!)
Teljesen jó a 650-be a Durablend, általában kicsit kevesebb fémpor lesz vele a mágnesen mint a többivel......SV-k jó részébe azt teszem ha csak mást nem kérnek....
Sziasztok!
Olajcsere előtt vagyok
Véleményeteket kérném! Valvoline motorolaj 10W-40 Durablend? jó ez vagy inkább Motul vagy Repsol olaj? Előre is köszi a válaszokat!
Őszinte leszek a régi motoromnál használtam és még az idomra sem csapta fel DE azért kérdezem,hogy jó-e ,mert nem vagyok benne biztos hogy jól tettem a használatát.
(ásványi zsir)hát ez nem zsir! elvileg megkené,de szerintem vegyél valami ismert szintetikus sprét.jobban jársz vele a mocid megérdemli.max biciglire valo vagykis fordulatu kis igénybevételnek kitet valamire jo a leirásában nem igazán a lánc dominál.de ez csak az én véleményem,ugyhogy szakik ti is írjatok!
Hallo lenne egy kérdésem mi a véleményetek erről a spray-ről ti használnátok láncspray-ek? A terméket ismerem a cégünknél ilyet használok a Láncok karbantartásához de nem tudom,hogy a motorhoz jó lenne-e. Kössz a segítséget. www.makra.hu/termekek/termekek...
én tavaly is ezt tettem a 9-es be/4-el kezdődik a vonalkódja/,jövőre is ezt teszem
semmi baja tőle a Kawának,,,,sőt....halkabb lett,és nem ragad a váltója
ja ,2200.- magyar forint volt literje.engem nem érdekel hogy miért ilyen olcsó/lehet hogy lopott,csencselt,stb./a motornak jó az a lényeg
Próbálkozz inkább ezzel (vagy a többi gyártó megfelelő kenőanyagával):
http://lubmaster.hu/spd/unas_5...