Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem! Nem véletlenül fejlesztenek a motorkerékpárokba külön olajat!
Próbálkozz inkább ezzel (vagy a többi gyártó megfelelő kenőanyagával):
http://lubmaster.hu/spd/unas_5...
4ütemü Honda Lead 100-as robogoba jo 10W40-es autoolaj is?
Hi! Ez max statikus láncoknál használható, mint munkagépeknél alacsony sebességű meghajtóláncok, csapágyak, fogkerekek. Nem kifejezetten motorláncra való, ami azért halad rendesen. A semminél biztos több. 2 évtizede semmilyen láncspré nem volt, szóval akkor szerintem zsírral meg nehézolajjal nyomatták a láncot, annál biztos jobb. Amúgy mennyiért szerzed a terméket, mert ilyenre vevő lennék én is, csak más alkalmazási területre.
Szerintem ennek az árából max egy castrolt kapsz, de lehet még annyit sem, mellesleg a Castrol sem éri már meg az árát, régen sokkal jobb minőségű volt. Ha jó láncsprét akarsz, használj MOL-t, vagy Valvoline-t, az áruk sem horror.
A Mol-os láncspray jött be eddig legjobban, ha van ideje megszáradni nem jön le!
Hali!

Abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy mondjatok nekem valami olyan láncspray-t,amitől nem lesz azon nyomban tiszta genya a felni,meg a kipufogó,faridom,stb.Fehér felnim van és állandóan összebassza a láncspray.
Előre is köszi!
Vagy valami ötlet,hogy mit csináljak?
Ha ilyen speciális igényeid vannak, akkor ki kell fizetin az extra árat
Sziasztok!

Szeretnék tőletek érdeklődni hátha valaki tudja, hogy PIROS színű láncspray-t hol lehet kapni valami elfogadható áron?
(Eddig a Karasna motorosbolt a "nyerő" 3285.-Ft-tal GRRRR... ennyiből két Castrolt is kapok!)
Teljesen jó a 650-be a Durablend, általában kicsit kevesebb fémpor lesz vele a mágnesen mint a többivel......SV-k jó részébe azt teszem ha csak mást nem kérnek....
Szia!
Én is inkább a Motult raknám. A te motorodba 5100 vagy 7100 10w40 -t.
Én Motul párti vagyok Motul 300v 10w40
Sziasztok!
Olajcsere előtt vagyok
Véleményeteket kérném! Valvoline motorolaj 10W-40 Durablend? jó ez vagy inkább Motul vagy Repsol olaj? Előre is köszi a válaszokat!
Őszinte leszek a régi motoromnál használtam és még az idomra sem csapta fel DE azért kérdezem,hogy jó-e ,mert nem vagyok benne biztos hogy jól tettem a használatát.
lehet a kenése jó de le fogja dobni
Várom a többi hozzászólást is.
köszönöm ,hogy válaszoltál .
most nézem elég klafa a mocid rá ne fujd!mivel a tiéd sport moci nem muszáj száraz láncsprét vened a kőzuton nincs anyi por
(ásványi zsir)hát ez nem zsir! elvileg megkené,de szerintem vegyél valami ismert szintetikus sprét.jobban jársz vele a mocid megérdemli.max biciglire valo vagykis fordulatu kis igénybevételnek kitet valamire jo a leirásában nem igazán a lánc dominál.de ez csak az én véleményem,ugyhogy szakik ti is írjatok!
Bocs hülyén linkeltem .
Makragrease PTFE
Hallo lenne egy kérdésem mi a véleményetek erről a spray-ről ti használnátok láncspray-ek? A terméket ismerem a cégünknél ilyet használok a Láncok karbantartásához de nem tudom,hogy a motorhoz jó lenne-e. Kössz a segítséget.
www.makra.hu/termekek/termekek...
A VONALKÓDRÓL vonalkódról ha érdekel valakit

http://fogyasztok.hu/cikk/2009...
én tavaly is ezt tettem a 9-es be/4-el kezdődik a vonalkódja/,jövőre is ezt teszem
semmi baja tőle a Kawának,,,,sőt....halkabb lett,és nem ragad a váltója
ja ,2200.- magyar forint volt literje.engem nem érdekel hogy miért ilyen olcsó/lehet hogy lopott,csencselt,stb./a motornak jó az a lényeg
Ezek szerint ha hamisítani akarok, akkor 4es szám kell a vonalkódra és meg van oldva