Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

catrollal meg a motullal mi gond volt

nekem egy yamaha kereskedésben mondták, meg azóta többen is mondtak, hogy a yamaha által forgalmazott yamalube olaj az valójában motul,,,
ami egyértelmű,hogy a yamaha nem kezdett el gyártani motor olajat, szóval van benne valami...
Mert Yamahám van és ezt ajánlották bele. A Castrol meg a Motul se jött be eddig igazán.
miért pont yamalube kell
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül honnan lehetne rendelni Yamalube 10w50-es motorolajat? Köszi!
vidd el azt a hajtóműolajat amit pár hozzászólással lentebb kínálok...
Helló.
Egy 2T motorba milyen hajtómű és keverékolajat ajánlotok?
Leginkább a hajtóműolaj tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Ha lehet akkor pontos márka és típusnévvel.
Előre is köszi.

Üdv: bukosisak
Csumi!
Én 710-est használtam/használok és szerintem jó.
Mondjuk a Castrol pl. rém büdös...ennek egész jó az illata főleg ha istenesen odacsavarsz a gépnek.
1:40 körüli arányban használtam 85-ös gépben,és nem sütötte meg a dugót,pedig itt a fordulat magas eléggé. A poroszkálást is jól tűri,nem rakódik olyan intenzíven a gyertyára.
Ergo,az árát mindenképp megéri.
Viszont szerintem ha 125-ös masinád van,és szereted húzni a bajszát inkább tegyél bele 800-ast,jobb a békesség
250-esbe szerintem a 710-es is tökéletes,az alacsonyabb hasznos fordulatszám tartomány okán,de lehet hohy én látom rosszul.
Lényeg hogy olajon soha ne spórolj.
Köszönöm a válaszokat! Eddig 2:1 a 800-as javára .
Több helyröl is hallottam hogy 710-et használnak 2T krosszba ezért kérdeztem.
Több szavazat valakitől?
A Motul 710 szivattyús olajozáshoz való, városi és vegyes utcai használatra. A 800 üzemanyagba előre bekeverve, folyamatos intenzív (verseny) használatra inkább.
Még semmi.Kipufogó project van most folyamatban..
találtam 1 ilyet a garázsban amire nincs szükségem: LIQUI MOLY RACING GEAR OIL 75W90 fél literes (full syntetic)
websopokban 3000-3500+ postaköltségért találtam.
nem tom mibe jó, talán robogóba...
értelmes összegért, mondjuk 2e-ért Szolnokon átadom, vagy esetleg posta...
Motul 5100 10w40(ez félszintetikus) teljesen jó xt250-be,de kb ugyan annyiba kerül a Repsol racing4t 10w50(teljes szintetikus) ez is bőven jó bele!
Heló
érdekelne hogy milyen olajat vegyek 4t 250 ccm-es yamaha crossmotorba?
nagyvas.hu ról rendelek mert még egy pár dolgot rendelek onnan
Motul 3000 20W50 motorolaj
Motul 5100 10W40 motorolaj
Motul 5100 10W50 motorolaj
Motul 5100 15W50 motorolaj
Castrol ActEvo GP 4T 20W50 ásv. motorolaj
Castrol ActEvo Xtra 4T 10W40 ásv. motorolaj
Repsol ásványi 4T motorolaj 15W50
Valvoline Durablend 4T motorolaj 10W40
Valvoline Durablend 4T motorolaj 20W50
Valvoline Motorcycle 4T motorolaj 10W40
Valvoline Motorcycle 4T motorolaj 20W50
Repsol rész-szintetikus 4T motorolaj 10W40
Motul Scooter Expert 10W40 motorolaj
Repsol szintetikus 4T motorolaj 10W50
tapasztalatok vélemény? MElyiket lenne érdemes vennem?
van valami haladás az olajnyomás és hőfokmerés projektben?
Viccet félre téve az újabb yz 250-hez is a 710 2t-t hozza a motul tanácsadója.
A 710 a jobb választás!
És azért mer nekem van eladó 2700/Liter áron
800 csak és mert
Sziasztok!

95'-ös Yamaha YZ250-be a Motul 710 vagy 800 a jobb választás? És miért?

köszi!
Speciel én lassan végig érek az olajfajtákon, és most tartok a MOL-nál. Na azt senki nem isteníti! Pedig higgyétek el tök mindegy. ACastrollal volt egyedül egy nüansznyi gondom, de az it tökéletes volt arra a célra amire használom. Én az olcsó olajra esküszöm. Lehet az Agip, Castrol, Repsol, Motul, tök mindegy, de ne nézzenek vele hülyének, és ne dumáljanak jukat a hasamba, hogy mennyivel jobb, mert nem az. Mondjuk a full.szint azért a kedvencem értelmes indokok alapján.
Nálad a PONT!
Üdv Berber!A repce,még sütőolajnak is rossz!(szakács vagyok!)
Értem én amit írsz!Jó reklámmal bármit el lehet adni!
De,ha mindenki Motult,vagy Castrolt használna a többi 20 már csődbe ment volna!Hát így mindenki talpon marad.
azért halkan megjegyezném, hogy neken a második motorban van a sokadik alkalommal Repsol racing olaj, és gond nélkül járunk. A Motult isteníteni, minden mást lefikázni kissé primitív.
Zé!Én nem haragszom,hogy kussolj,és nem vagyok/sajnos:((/Főnök!
Itt,csak érvelgetünk,feleslegesen,mert senki nem tudja a másikat meggyőzni!Üdv
A Repsol nem sütő olaj? Ja az a Repce. Bocsi

Tény hogy olajjal nem lehet nagyon mellényúlni. Azért is mertek vele jáccani mert nincs komoly tét, és eredmény. Azt viszont abszolút nem látom, hogy valaki is tudatosan, értelmezve választana. Mindenki szubjektumokat, vagy piár jelszavakat emleget. Metakomunikáció! Ott az igazság a sorok között!
Értettem Főnök, kussolok. Legjobb a repsol