Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék .Szeretném megtudni , hogy milyen
tapasztalatotok van ezekről a termékekről és a kettő közül melyiket ajánljátok
A válaszokat előre is köszönöm ...
Természetesen számlás, hivatalos Mol partnerek vagyunk. Motorosboltom/szervizem van, az üzletben minden van raktáron. A webshopot meghagyom másnak, itt sem árulom csak ha valaki keres megpróbálok segíteni.. Nem akarom senki üzletét rontani. Üdv.
Nekem ugyan nincs webshopom, nem is akarom futtatni magam, de minden Mol motoros terméket tartok raktáron nagyon jó áron, ha érdekel emailban megtalálsz . Elérhetőség adatlapomon.
Megnézed hol áll a feszesítő, vagy a hátsó lánckerékről mennyire tudod "lehúzni" a láncot. Tehát ha a lánckerék foga és a lánc közé betudsz dugni egy csavarhúzót akkor az megérett a cserére.
Bocsi, láncspray miatt merem idetenni
Valaki tudja hogy hogyan kell a kiszerelt láncról (nem vezérmű, sima hajtáslánc kétüteműn) megállapítani hogy milyen állapotú, jó-e még, újszerű-e vagy már nem is használható esetleg?
Személyes tapasztalat, az számit! Az hogy ki mit mondott arra én sosem alapoztam. Végül is a te mocid te pénzed de a helyedben egy érdeklödést megejtenék hogy pl itt és ott mennyi is az annyi és akkor tudsz viszonyitani.
Ne bízz egyikben sem. Járj utána hogy milyen lánc és lánckerék való a motorodba, vedd meg valamelyik nevesebb gyártótól (pl. DID, RK, EK), és amikor minden megvan ballagj el egy szervízbe hogy rakják fel a motorodra.
Sziasztok! keresek helyet ahonan lehet rendelni olcson olajat 2t verseny endurohoz adalék olajat , váltó olajat, esetleg, teló olajat, ha tud valaki valami cimet meg köszönném! én motul, igol, ipon , motorex-re gondoltam de ha más márka van az sem baj olcson! elöre is köszönöm!.
Egy kis segítséget kérnék .Szeretném megtudni , hogy milyen
tapasztalatotok van ezekről a termékekről és a kettő közül melyiket ajánljátok
A válaszokat előre is köszönöm ...
Did ben tudok segiteni De van Tsubakim Rk stb. Adatlapomon elérsz
F2Tom-mal sikerült beszélned? Rendelt tőled olajat (többek között nekem is), de utána nem tudott elérni.
A fogaskerék csúcsa és a lánc közé nem mehet be, vagy
a fogaskerék alja és a lánc közé? Köszi!
Valaki tudja hogy hogyan kell a kiszerelt láncról (nem vezérmű, sima hajtáslánc kétüteműn) megállapítani hogy milyen állapotú, jó-e még, újszerű-e vagy már nem is használható esetleg?
Eddig Tsubaki volt 35.000 km et kibírt 600 as CBF en
Sok túrázással...
Olvasom, hogy a DID is nagyon jó
Innen érdemes venni, az Elf olajak nagyon jó áron vannak.
ELF MOTO 2 XT TECH én ilyet használok, nagyon jó olaj!
És csak 1950 Ft.
Széles utat!