Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a Castrolt az autóhoz írtam. Motorral nincs még tapasztalatom mert én 2T-ket hajtok. :)
Csak annyit mondok, hogy nem Román. Eredeti olaj mivel, megbízható helyről van. (autósbolt)
Attól még lehet jó, hogy Romániában gyártják. Ez inkább a gyártó cégtől függ, hogy mennyire veszik komolyan a termék minőségének megtartását. Nem azért vitték a románokhoz mer nekik jó a sz*r is, hanem hogy nagyobb hasznot tudjanak realizálni vele. Én azért nem castrolozok mert van jobb... inkább rakok API SL olajat a pályagépbe (R6R), ha már nonstop 10e felett pörög a cucc, azon a pár ezer forinton ne múljon már hogy megkapja a jó cuccot.
Ja igen a motor most még szerintem nagyon jo állapotban van csak figyelj rá ha hangja lesz inkább szerviz mint másik motor ;-p igen a gyújtás meg jött.Köszi és sok szép gondmentes kilométert.
Kar!i
Igen hallottam, Romániában gyártják, biztos jó minőség, én azért inkább kihagynám!
Félre értettem! Majd igyekszem nem széthajtani ezt is.
Huhh Ezt olyan megnyugtató olvasni. :) Nincs rossz bőrben a blokk. Már a kuplungdeknit levettem mert beleraktam a berúgó szerkezetet. Meg megnéztem a membránlapot, dugót.
http://youtu.be/5B9KaeqJUU4
Kiput még meg kell csinálni mert pár helyen kifúj.

Gyújtást megkaptad?
Kösz villanyt magam szerelek, nem értek hozzá, de szeretem a rázós dolgokat....
Hello te,ti vettétek meg a gilera blokkot igaz? Remélem sokáig tudod majd használni csak ha fura hangja lesz inkább szedjétek szét ;-p
7000-ért 5w-40 es szintetiku Castrolt lehet venni
3500 ért meg 10w-40-es félszintetikus Castrolt
Köszi de a tendert már meg nyerték de villanyszerelésben ettől függetlenül tudok segíteni
Én ingyen tudok adni mindent....illetve nem egészen, lenne egy kis kerti munka ha gondolod na meg tetőt is cserélnék....
Szeva!
Power1 2980ft/liter szürö 1500ft
10w-40 magnatec félszint 5 liter 12150ft
olajszürö a mazdádhoz nipparts 3800ft üza szürö filtron 2500ft
5.1 fékolaj ferrodo 2300ft 05l
dot4 fékolaj TRw 2980ft 1l
2t motor olaj repsol 2700ft a legjobb xado 3500ft
láncsprai castrol 2000ft

Adatlapomon elérsz
Sziasztok.
Keresek Castrol Power 1 2t, és 4t 10w50 olajat! 1-1 karton. Akinek lenne eladó kérem jelezze. Köszönöm!
Sziasztok olaj dílerek
Szükségem lenne az autóm hoz és a motorom hoz is olajra aki a legjobb ajánlatot adja az már hétfőn számíthat is a pénzemre GSX-R 600 4L Power 1 és olajszűrő
Mazda comprex dízel 5L Magnatec,olajszűrő,gázolajszűrő
Fékolaj dot 5.1 fél liter
Fékolaj dot 3 vagy dot 4 egy liter
Motorex cross 2T olaj egy liter
Motorex offroad láncspray egy doboz

Eddig én Castrol és Motorex párti vagyok,voltam de ha van jobb,olcsóbb megoldásod nyugodtan oszd meg velem nem fogok megharagudni és inkább az olcsóbb felé kéne elmenni és úgy hogy a minőség ne romoljon
Előre is köszönöm a segítségeteket bár a ti érdeketek is
A fórumot is nézem de jobb lenne ha inkább e-mailt küldenétek az ár miatt......
boros666@citromailponthu
köszi majd jelzem
82es 350es cagivám ami 25 ló ahhoz volt gyárilag 530as lánc.......
utánállításon nem kellett gondolkozni

Hali.
Ment az e-mail!
Levél érkezett az árakkal!
szia ha szépen megkérlek tudnál mondani árat erre az olajra:
SILKOLENE PRO 4 PLUS 5W-40

köszi
fogkefe és babaolaj és nem eszed a kefét.
Én sem értem, hogy a motorgyárak a kezdeti túlméretezés után ( 80 lovas motorok készültek 6.30-as láncokkal... muhaha) most miért erőltetik a cérnavékony megoldásokat
Az én ZZR -em ennyit elmegy az 5.30-al, miközben a jóval erősebb Z750-et 5.20-as szettel gyártják, ami X-gyűrűkkel agyondrágítva sem éli meg ezt a kort, és ráadásul legalább 15ezerrel drágább, mint egy sima O-ringes 5.30 szett.
ha nekem tizet elmenne az a lánc amit adtál(did520x-ring) akkor már túlteljesítené minden elvárásaim de szerintem 6-7 ezernél ledobom, vagy amikor utána kell állítani
eddig 2400van benne, de már lekoptak a láncszemek gömbölyű ívei.........
mennyé oszt dógozzáááááááááá