Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tégedet kérdeztelek áááám!
olvastam,de azé csak........na éééértöd!
legalább fél oldalt vissza kellett volna olvasnod a válaszomért...

"kutya. ZZR600. O-ringes lánc. Brigeciollal mostam, mindig. Eddig 43 000 kilométert ment el...
Nem hiszem, hogy annyira károsítaná.
Öncsed le benzinne oszt gyúccsad megfele, na az mindent levisz.
hello vahur
a láncra mi a tökömet nyomjak ha tisztítani akarom a téli pihenő előtt?
lánctisztító spray-t,vagy jobb a brigéciol?
válaszojjá
MOST!
Holnap nyolctól hatig vagyok. Sajnos hétfőn automatikusan kikerült foglalásból, de maga az olaj természetesen itt volt polcon, csak a nevedre nem volt (már) beírva...
dobj egy emailt légyszíves, az olajról, névvel és újra beteszem foglalásba.
Hali.
Volt bent tegnap a cimborám az olajért de a boltos nem tudott semmiröl.Azt mondtad hogy félrerakod vagy nem.Jó persze nem a megbeszélt szombaton ment hanem tegnap de akkoris
De ha lehet akkor holnap délelőtt bemenne érte ha lehet.
Mettől meddig vagy holnap nyitva?
Motul transoil expert! Ehhez van kitalálva. nekem is yz 250-m van és szereti!(nem megenni) ~2500 már kapható
Pl. Castrol Power1 Racing 4T. Vagy Motorex gear oil.
hali érdekelne hogy yamah yz 250 2t-be mien hajtóműolaj kell krosszozás melett?
köszönöm szépen a segítséget
Hello

Köszi az infót.

És a Castrol Chain Spray O-R az milyen?
Mik a tapasztalatok ezzel?

Mennyivel jobb egy teflon tartalmú mint pl ez?

L.
Szia,
jelenleg csak láncom van a vashoz, ha jól látom, O-ringes, 128 tagos 4.28-as lánc van rajta gyárilag, 15-53 lánckerék párral.
A lánc 14 900 forint, a kis lánckerék most nincs, de legutóbb 1 900 volt, hátsót még egyáltalán nem hoztam ilyet.
Szia!
Már Beszélgettem veled és küldtél árajánlatot is,
Szükségem lenne a segitségedre: Honda Xl 125 S 4 T motorról lenne Szó,Sajnos ugy néz ki hogy lassan a sok sár és agyag megeszi lassan a lánckerekeim is és a láncom is hiába fulyom Castrol láncspray vel már a második 400 milis is kiürül,Az évjáratot még mindig nem tudtam beazonositani, igy szétkell szednem és megkell mérni a paramétereit a lánckerekeknek,A kérdésem az mit javasolsz, Milyen Láncot vegyek Töled o vagy x gyürüst? És milyen Méretüt ha már cserélni kell kerékkel együtt? Arra gondolok hogy 428 ast avagy 525 öst? melyikkel kisseb a gördülékenységi ellenálás? Most 14/51 428 as 130 tagu van rajt, Köszönöm szépen a tanácsod , Ne haragudj hogy kezdö endurósként téged kérdezlek,
Ja csak azért nem jó a sima lánc mert mindennap 100 klómétert megyek a sok esö miatt vagy 20 kilómétert viz alatt van a lánc és a lánckerék,
Köszönöm Szia
Köszönöm a válaszokat megnyugtattatok,hogy nem vagyok annyira hülye .
Hupsz, 400ml -es, van neki.
ZZR600. O-ringes lánc. Brigeciollal mostam, mindig. Eddig 43 000 kilométert ment el...
Nem hiszem, hogy annyira károsítaná.
Van neki 100ml-es? Mert az volt a kerdes azt hiszem :) MOndjuk nekem speciel most van kb 1 liter spray, de a 100ml-es palack jo lenne foleg ha toltheto!
Én évek óta btigót használok, de még nem vettem észre, hogy bántaná a gumigyűrűket.
tsanyinál nagyon olcsó, esetleg össze beszélhetünk aki pesti, én lemegyek hozzá mert nekem is kell, ha többet veszünk még olcsóbb.
Nem tudom. A kutakon valoszinu hogy van mert oda minden termeket kipakol a MOL. De en kuton semmit nem szoktam venni mert draga, a sajat webshopuk sokkal sokkal olcsobb....
Szevasztok lenne egy kérdésem mégpedig az,hogy ténylegesen mivel kell a láncot tisztítani mert én brigéciollal szoktam de haverom azt mondta,hogy az tönkreteszi a láncban a gyűrűket és hogy petróleummal tisztítsam szerintetek igaza van ?
A válaszokat köszönöm.
Szia balagee

És hol lehet ezt vajon megvenni?

L.
Szia geriking911!
Elvileg alkalmazható bele részszintetikus (10w40) motorolaj is ha nincs kitéve különösen nagy terhelésnek, pályázás stb...!
Hali.Azt szeretném megkérdezni, hogy a Honda Nsr 125 tipusu motromba a full szintetikus helyett csak szintetikus olajat tették,az baj lenne? előre is köszi