Holnap nyolctól hatig vagyok. Sajnos hétfőn automatikusan kikerült foglalásból, de maga az olaj természetesen itt volt polcon, csak a nevedre nem volt (már) beírva...
dobj egy emailt légyszíves, az olajról, névvel és újra beteszem foglalásba.
Hali.
Volt bent tegnap a cimborám az olajért de a boltos nem tudott semmiröl.Azt mondtad hogy félrerakod vagy nem.Jó persze nem a megbeszélt szombaton ment hanem tegnap de akkoris
De ha lehet akkor holnap délelőtt bemenne érte ha lehet.
Mettől meddig vagy holnap nyitva?
Szia,
jelenleg csak láncom van a vashoz, ha jól látom, O-ringes, 128 tagos 4.28-as lánc van rajta gyárilag, 15-53 lánckerék párral.
A lánc 14 900 forint, a kis lánckerék most nincs, de legutóbb 1 900 volt, hátsót még egyáltalán nem hoztam ilyet.
Szia!
Már Beszélgettem veled és küldtél árajánlatot is,
Szükségem lenne a segitségedre: Honda Xl 125 S 4 T motorról lenne Szó,Sajnos ugy néz ki hogy lassan a sok sár és agyag megeszi lassan a lánckerekeim is és a láncom is hiába fulyom Castrol láncspray vel már a második 400 milis is kiürül,Az évjáratot még mindig nem tudtam beazonositani, igy szétkell szednem és megkell mérni a paramétereit a lánckerekeknek,A kérdésem az mit javasolsz, Milyen Láncot vegyek Töled o vagy x gyürüst? És milyen Méretüt ha már cserélni kell kerékkel együtt? Arra gondolok hogy 428 ast avagy 525 öst? melyikkel kisseb a gördülékenységi ellenálás? Most 14/51 428 as 130 tagu van rajt, Köszönöm szépen a tanácsod , Ne haragudj hogy kezdö endurósként téged kérdezlek,
Ja csak azért nem jó a sima lánc mert mindennap 100 klómétert megyek a sok esö miatt vagy 20 kilómétert viz alatt van a lánc és a lánckerék,
Köszönöm Szia
Van neki 100ml-es? Mert az volt a kerdes azt hiszem :) MOndjuk nekem speciel most van kb 1 liter spray, de a 100ml-es palack jo lenne foleg ha toltheto!
Nem tudom. A kutakon valoszinu hogy van mert oda minden termeket kipakol a MOL. De en kuton semmit nem szoktam venni mert draga, a sajat webshopuk sokkal sokkal olcsobb....
Szevasztok lenne egy kérdésem mégpedig az,hogy ténylegesen mivel kell a láncot tisztítani mert én brigéciollal szoktam de haverom azt mondta,hogy az tönkreteszi a láncban a gyűrűket és hogy petróleummal tisztítsam szerintetek igaza van ?
A válaszokat köszönöm.
Hali.Azt szeretném megkérdezni, hogy a Honda Nsr 125 tipusu motromba a full szintetikus helyett csak szintetikus olajat tették,az baj lenne? előre is köszi
"kutya. ZZR600. O-ringes lánc. Brigeciollal mostam, mindig. Eddig 43 000 kilométert ment el...
Nem hiszem, hogy annyira károsítaná.
a láncra mi a tökömet nyomjak ha tisztítani akarom a téli pihenő előtt?
lánctisztító spray-t,vagy jobb a brigéciol?
válaszojjá
MOST!
dobj egy emailt légyszíves, az olajról, névvel és újra beteszem foglalásba.
Volt bent tegnap a cimborám az olajért de a boltos nem tudott semmiröl.Azt mondtad hogy félrerakod vagy nem.Jó persze nem a megbeszélt szombaton ment hanem tegnap de akkoris
De ha lehet akkor holnap délelőtt bemenne érte ha lehet.
Mettől meddig vagy holnap nyitva?
köszönöm szépen a segítséget
Köszi az infót.
És a Castrol Chain Spray O-R az milyen?
Mik a tapasztalatok ezzel?
Mennyivel jobb egy teflon tartalmú mint pl ez?
L.
jelenleg csak láncom van a vashoz, ha jól látom, O-ringes, 128 tagos 4.28-as lánc van rajta gyárilag, 15-53 lánckerék párral.
A lánc 14 900 forint, a kis lánckerék most nincs, de legutóbb 1 900 volt, hátsót még egyáltalán nem hoztam ilyet.
Már Beszélgettem veled és küldtél árajánlatot is,
Szükségem lenne a segitségedre: Honda Xl 125 S 4 T motorról lenne Szó,Sajnos ugy néz ki hogy lassan a sok sár és agyag megeszi lassan a lánckerekeim is és a láncom is hiába fulyom Castrol láncspray vel már a második 400 milis is kiürül,Az évjáratot még mindig nem tudtam beazonositani, igy szétkell szednem és megkell mérni a paramétereit a lánckerekeknek,A kérdésem az mit javasolsz, Milyen Láncot vegyek Töled o vagy x gyürüst? És milyen Méretüt ha már cserélni kell kerékkel együtt? Arra gondolok hogy 428 ast avagy 525 öst? melyikkel kisseb a gördülékenységi ellenálás? Most 14/51 428 as 130 tagu van rajt, Köszönöm szépen a tanácsod , Ne haragudj hogy kezdö endurósként téged kérdezlek,
Ja csak azért nem jó a sima lánc mert mindennap 100 klómétert megyek a sok esö miatt vagy 20 kilómétert viz alatt van a lánc és a lánckerék,
Köszönöm Szia
Nem hiszem, hogy annyira károsítaná.
A válaszokat köszönöm.
És hol lehet ezt vajon megvenni?
L.
Elvileg alkalmazható bele részszintetikus (10w40) motorolaj is ha nincs kitéve különösen nagy terhelésnek, pályázás stb...!