hali én probáltam azt a száraz lánc sprét ojan volt befujás után mintha semi sem let volna rajta pedig állt rajta 10 orát és olyan érzésem volt mintha száraz maradt volna a láncom szerintem szar!
Hali kutya.
Sajnos az én hibám miatt a cimbi nem tudott bemenni hozzád az olajért
De átutalom neked a lóvét és majd valamikor bemegy csak ne add el másnak ha így jó neked
senki felett nem török pálcát..akkor is beirtam volna ezt ha Obama irt volna, a nem neki szóló kérdésre...mert a vélemény,mint a segglyuk..egy van..mindenkinek...szóval semmi bajom kawazsoltival,csak ez erős volt.na
Nyugi, nem kell a többes szám... érdekes módon Travolta, tsanyi, brian, stb. (tényleg bocs, hogy nem sorolok fel mindenkit) tudja, hogy mit szeretne, és azt hogyan lehet, illetve hogyan illik - pontosan ezért tudott működni a dolog.
Mindenesetre megnyugtató, hogy - bár sok próbálkozás volt - az összes olyan élősködő kihullott innen (és az életből is) aki fillérbaszással akart kitolni másokkal.
Lánc spay
Mindkettő bevált a lác spray-vel kb. 500-1000 km elszoktam menni,
és nem keni össze a motort.
Valaki használt már ilyen teflonos láncspray-t és tisztítót?
Száraz láncspray
Lánc titsztitó
Oké akkor nagy valószínűséggel szombaton bemegy a boltba
Köszönöm
Sajnos az én hibám miatt a cimbi nem tudott bemenni hozzád az olajért
De átutalom neked a lóvét és majd valamikor bemegy csak ne add el másnak ha így jó neked
Mindenesetre megnyugtató, hogy - bár sok próbálkozás volt - az összes olyan élősködő kihullott innen (és az életből is) aki fillérbaszással akart kitolni másokkal.
alkatresz@allbike.hu
Kösz!
mennyiért adod a lánc-spray-t? utánvétel lehetséges_?
thx