Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahh van belole 100ml-es! Vegre valakinek eszebe jutott :) Bar a 40ml-es meg jobb volt, de azt ingyen osztogattak, venni nem lehet sajna. :(
köszi az infót.
Én is ezt hasznélom nekem ez vált be a legjobban tökéletes 10 percel elötte ha befújod az is elég lemosni meg a legjobb petróleummal
Lánc tisztitó

Lánc spay

Mindkettő bevált a lác spray-vel kb. 500-1000 km elszoktam menni,
és nem keni össze a motort.
hali én probáltam azt a száraz lánc sprét ojan volt befujás után mintha semi sem let volna rajta pedig állt rajta 10 orát és olyan érzésem volt mintha száraz maradt volna a láncom szerintem szar!
Sziasztok

Valaki használt már ilyen teflonos láncspray-t és tisztítót?

Száraz láncspray

Lánc titsztitó
Hali.
Oké akkor nagy valószínűséggel szombaton bemegy a boltba
Köszönöm
Semmi gáz, jöhetsz/jöhet érte bármikor - lóvé nélkül is elhiszem, hogy el fogod vinni. Találj ki egy időpontot, és meghosszabbítom a foglalást.
Hali kutya.
Sajnos az én hibám miatt a cimbi nem tudott bemenni hozzád az olajért
De átutalom neked a lóvét és majd valamikor bemegy csak ne add el másnak ha így jó neked
motul légszűrő olaj és k&n légszűrő tisztító eladó. Egyben 4000 Ft. Külön 2500 és 2000 Ft
Szeva! Lehet hogy erös de az érem másik oldalát nem ismered, az sem gyengébb!
senki felett nem török pálcát..akkor is beirtam volna ezt ha Obama irt volna, a nem neki szóló kérdésre...mert a vélemény,mint a segglyuk..egy van..mindenkinek...szóval semmi bajom kawazsoltival,csak ez erős volt.na
Nyugi, nem kell a többes szám... érdekes módon Travolta, tsanyi, brian, stb. (tényleg bocs, hogy nem sorolok fel mindenkit) tudja, hogy mit szeretne, és azt hogyan lehet, illetve hogyan illik - pontosan ezért tudott működni a dolog.

Mindenesetre megnyugtató, hogy - bár sok próbálkozás volt - az összes olyan élősködő kihullott innen (és az életből is) aki fillérbaszással akart kitolni másokkal.
Szia, egy emailcímet dobj légyszíves, és átküldöm a pontos árat, szállítást stb.

alkatresz@allbike.hu

Kösz!
de megy a biznyák ,de megy..basszátokmeg..kérdéseket tartsátok már tiszteletben.el vagyunk kicsit magyarosodva
Szia! Van nálunk 14000ft. Adatlapomon elérsz!
Szia! 23000ft nálunk. Adatlapomon elérsz!
Szia! Van láncom 530 Did 29980ft kpl láncszett ha az kell 39980ft. Adatlapomon elérsz
pü.-ben érdeklődj légyszíves....adatlap...
Csodát ne várj tőle. Kipróbálni kipróbálhatod, baja nem lesz, de nem újítja fel. Egyébként "valamennyit" segít, csak kérdés elég-e az a valamennyi.
helló!
mennyiért adod a lánc-spray-t? utánvétel lehetséges_?
D.i.D, legerősebb 5.30-as változat: 31 510 a lánc, 42 500 a láncszett, JT kerekekkel. Számlás, bruttó.
Tud-é valaki occso láncot? R1-re kellene 06-os.
thx
Magam még nem töltöttem bele, de van 1-2 ismerős aki igen és esküsznek rá......
Bp. mellett, az adatlapomon van elérhetőség...