Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! 2T Silkolene olajjal nem foglalkozol véletlen? Silkolene Comp 2 Inj. vagy Plus akár? Mer én azt nagyon favorizálom!
engem érdekel a videó.
Leginkább a motor hidegindítás utáni felmelegedésekor,hogyan követi az olaj a víz melegedését.
Leginkább azért ez a része,mert szerintem az olajhűtő a bemelegedési időszakban,a vízkör bypass ágán a blokkban melegedő,de még a hűtő felé nem áramló víznek, az olajat fűtenie kellene. Legalábbis a cbr hűtési kőr sémarajzából, én ezt vélem kinézni,de szerintem a gixxernél is így kellene lennie.
Ez az elméletem,a mérésed meg majd igazolhatja,vagy cáfolhatja ezt
Bemelegedési időszakban pár fokkal lemaradva a víztől,majd amikor a víz már üzem meleg (a hűtő felé nyitva a kőr),menet közben meg közel a vizel megegyező fokon,terhelve pedig pár fokkal a víz hőfoka felett kellene lennie az olajnak.
Hangsúlyozva ez csak én elgondolásom,a mérnökök lehet másképpen gondolták ezt az olajhűtés témát.
Ilyen műszerből kombinálttal esetleg nem találkoztál,olajnyomás/hőfok mérés együtt?

A hőfoktávadó, ha jól látom, a nyomcsellenőrzőpontra van kötve,és nem az olajgomba helyére?
3 900 darabonként, vagy 3 500, ha kartonnal kell (10db).
szia Kutya mennyi be van most a SILKOLENE PRO 4 PLUS 5W-40
Beszereltem az olaj hőfokmérőt a motorba majd csinálok videót is ha valakit érdekel
Helósztok!
nincs vkinek castrol power 1 racing 2t eladó? veszprém környékén?
szia!
van még eladó castrol power 1 racinget? és ha igen hol és mennyiért?
tudod az a vicc hogy a k5öm is a motult szerette
Az a lényeg, hogy neked jó. Ha nem probléma, hogy picivel drágább, akkor megéri.
4 liter..
Nem tudom, hogy a 14.500 az 3 vagy 4 liter, de én az olajboltba szoktam venni a Repsolt, legutóbb 2500/L volt, a szűrő 700 Ft
sőt olyat is láttam esztergomban hogy amelyik swift motor tovább bírja mint fél óra azt is szokták békákba használni
ezt én is hallottam, de az a Busákba megy...
miről kell számla?bármiről adok én is neked
másrészt azt hallottam egy japánban a suzuki gyárba járó motoros kollégámtól, hogy amelyik motor 1 óra próba után beáll azt felújítják és azt rakják a békákba
marha....olajshoppos, számlával, onnan veszem 3 éve. Viszont lehet, hogy a tieddel volt valami gebasz, azért ragadt....esetleg Motult tettek bele Repsol helyett
na jó, a hamisítottat én is megvehetném 10ért
de én igazi motult vettem
erről beszélek, a Repsolt én 10-ért vettem szűrővel
remélem senki üzletét nem rontom el
14500 szűrővel
Őszi olajcsere és kellékanyag akció!

Motul 5100 10W40 3l + HF138 olajszűrő + Motul RoadPlus láncspray = 11700Ft
Motul 5100 10W40 3l + HF138 olajszűrő + MOL Dynamic láncspray = 11000Ft
Motul 5100 10W40 4l + HF138 olajszűrő + Motul RoadPlus láncspray = 14000Ft
Motul 5100 10W40 4l + HF138 olajszűrő + MOL Dynamic láncspray = 13500Ft

Igény esetén más típusú olajszűrővel!
Megkérdezhetem mennyiért vetted a motult?
ex-kollégák versenye
oks, csak legyen jobb idő
hmm, jól hangzik, valamikor egy enyhe gyorsulás, valahol?
csak lenne már jó idő
vicceltem. Jelenleg keréken mérve 206. Sportlégszűrő, Yoshimura dobok, Power Commander, tiltáskivétel, hozzáállítva minden.