Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

220 LE az lóerő? főtengelyen?
drága? olcsóbb volt a motul 7100!
nekem sem volt vele gondom, sőt halkabb lett a Castrol után. Motul meg sosem volt benne. Viszont lehet a Motullal 220 LE lenne nem 200, nem ragadna mint a Repsollal
nem raktad el a 300 kilóméteres olajat? féláron átveszem
Ezek szerint megérte cserélni, örülök, hogy megtaláltad a neked szimpatikusat.
Jó olaj az a Motul, de nekem drága, a Fazerbe bőven jó a full szinti Repsol is, bár kíváncsiságból jövőre lesz MOL 10W-50 is. Igen jó olajokat tud produkálni a Dynamic családdal a MOL...
Most lehet hogy botfülű vagyok de nem sok változást érzek a repsol és a motul közt max annyit amit mondtam hogy a motullal ragadt a kuplung az első 1000 Km alatt.Repsollal nem.
nem azért cseréltem le mert nem tetszett a repsol olaj színe, hanem mert az enyémben nem működött illedelmesen mit csináljak mások is hallották ezt a zajocskát, váltáskoppantást stb
nemcsak Neked.....
hány km van a busában? Fura, nekem is busa blokkos, de pont pozitívak a tapasztalataim.
zajos, 10ezernél kattog(ott), nehéz váltás, és mintha visszafogta volna a lóerőket tudom szubjektív, de ezt éreztem az első 100 méteren olajcs után, azután meg jobban
mégis mi a negatív?
nekem is az van a B-Kingben, szóval nem. Repsol Racing 10w-50
nem tudom hogy miért,de én érzékeny vagyok mindenre ami a motorommal kapcsolatban negatíve hat, ésa repsollal úgy éreztem az erősen negatíve. így 300 km után cserés lett az oil+szűrő.
Én most másodszor használok Repsol Racing motorolajat, először a K5 1000be, most a K7be, semmi negatívat nem tapasztalok.....ennyire más szerkezet lenne az 1000 és az 1300 Suzuki?
Amit szarnak véltem a motoromba, az a Castrol Power 1 Racing volt, nekem attól zörgött a blokk
asszem,bár mivel rossz emlék hamar elfeledtem, deha komolyan érdekel utánanézek a hdmben
hello
racing 10w50full
Melyik Repsol?
A Sintetico vagy a Racing?
Hi,
egyenlőreannyit tudok hogy a motul 7100szintitől csendesebb, könnyebb a váltás és szebben jár a motor,tanúim a propteches fiúk
(nekem a busába SZAR volt a repsol szinti)
köszi
természetesen már kedden megírom milyen lett. megyek proptech-hez elektronikára+olajcserére+xenonra
Megérte tanakodnod. Ettől - számodra - jobb olajat nem sokat találnál.... Ha megkérhetlek arra, a tapasztalataid megírod, megköszönöm.
pénteken?
egész nap mellettem volt a telefon meg sem nyikkant
kedden jó neked? vagy szerda este?
Hívtalak, de nem vetted fel...
szia,
bocsánat hogy beleszólok de én is hetekig tanakodtam rajta mit tegyek a motoromba, mindenki mást mondott másra esküdött, végül motul 10w-40 7100full szinti mellett döntöttem a tesztek és tapasztalatok alapján
hm, hát akkor ezek szerint megoszlanak a vélemények! Pedig nagy pályamenő a srác. De azért az általam választott Motul 10w40 elég jó bele nem?
nem voltál ma, vagy nem is akartál?
vittem egy kazal zsetont és cipelhettem haza