Igazad van,körül tekintőnek kell lenni!
Eddig is onnan vásároltam az autómhoz is és nem volt semmi probléma!
Azért azt Te is tudod hogy nagyker és nagyker között is van különbség,arról nem is beszélve hogy nem mindegy ki mennyit vásárol.
Gyanítom hogy aki mondjuk évente 1000 gyertyát vesz nem kap akkora engedményt mint aki 100x annyit,stb...
Hát nem tudom......én csak magyarországon működő nagykerből vásárolok számlára és ennyiért én sem kapom meg a kedvezményekkel. A megbízható forrás esetleg a netről szerzi be kintről? Ezzel persze semmi baj nincs, de így ő sem tudja, hogy mit vesz. A külföldi motorboltokban sem kapni ilyen olcsón. Akkor honnan van neki? Eszemben sincs senki zsebében turkálni hisz én sem szeretem ha az enyémben teszik, de én is néztem már gyertyát, olajat és hasonlókat netről, de mikor a származásáról kérdeztem jó esetben csak annyi választ kaptam, hogy hát, ő is neten rendelte........ez egy alkatrész, karok-idomok stb.-nél nem lehet gond, de egy a gép élettartamát befolyásoló a blokkba öntött-csavart cuccnál nem tudom megéri-e rizikózni?....
Arról én is hallottam hogy a Power 1-et hamisítják, de az még nem kizárt hogy 2500-2700 körüli áron eredetihez hozzá lehet jutni. Nem mindenki olyan éhes, hogy irreális 5000ft/l áron adja. Én is 2400 körül veszek API SL, Jaso-Ma2-es 10W-50 fullszint olajat. Ez reális ár, az 5eft már nagyon kokain.
A gyertyáról meg annyit, hogy tény, azt is hamisítják, de azért annak is vannak elég feltűnő jelei. Én 8800-ért kaptam 4db irídiumot, persze külföldről. Csak nálunk kerül sztem 4500/db-ba egy NGK EIX gyertya...
Az igazit nagykerből én tudnám kedvezményekkel megvenni 3 rugó körül......ezért érdekesek a 2 rugó körüli árak, ha megnézed a louis-os oldalt még ott is drágább pedig az kint is olcsónak számít....
Akinek van esze és meg kell dolgozni a pénzért az nem nyírja ki ,csak van sok apuci anyuci kedvence aki leszarja a pénzt ők ilyenek .
Én 5000km olajcsere,12.000 gyertya 6000km enként levegőszűrő és Power 1 et használok nincs vele bajom
Ez így van, pont ott is. De a tescos olaj a motorban is kb azzal egyenértékű :)
De mint már mondtam nem kívánok vitába bocsájtkozni, csinálj amit akarsz ha az neked úgy jó.
A motort a találkozókon szokták kinyírni az idióták akik szabályoztatják 10 percig,meg leégetik a gumit!
Ha évente lecserélem az olajat,még ha nincs is benne a 6000 km,az motorkinyírás?
Lehet hogy Te (hogy finoman fogalmazzak) 1 Ft-ért fölkíséred a csigát a 10. emeletre,de én nem!
Peace!