Hát ő az :http://www.kepesmotor.hu/motor...
Remélem nem lettünk átbaszarintva ,mert nagyon mérges lennék.
Eggyenlőre nem terjesztem rossz hírét mert semmi nem biztos ,csak így is maradjon!
még irridiumos gyertya nem volt már hamisították az ngk-t szóval a tojás volt előbb mint a tyúk Hamisítanak itt már mindent, szóval biztosra sose lehet menni...
Pont az iridiumosat hamisítják mert abban van a pénz :)
Olaj hamisításra is rengeteg lehetőség van, oroszoknál árultak origi flakonokat pl, bár persze mindent hall az ember...
Én mindenesetre nem adom el 1Ft-ért a motoromat, bár én is szeretek spórolni.
Én is az ára miatt szimpatizáltam a CAstrol Power1 4T-vel, de ha ez a helyzet, inkább veszek boltban Motul 5100-at, ha az is hasonlóan jó/jobb olaj.
(versenyző ismerős azt ajánlott 4T krosszmotorba)
De a gyertyáról meg tudod állapítani hogy hamisítvány, olajról meg nem. Amúgy az irridiumosat nem nagyon hamisítják még csak a simákat..Bár ezt csak hallottam szervízben.
Az NGK-t is hamisítják, arra is rá van írva hogy Made in Japan, ne nézzétek már hülyének a hamisítókat...
Egy iridiumos gyertya 2000-ért szintén olyan kamu mint a Power1.
De nem akarok én senkivel vitatkozni, elvégre nem érdekem, csak sajnálom szegény motorokat, hogy vannak olyan gazdák, akik 1Ft-ért inkább kinyírják őket.
elnézést ha megbántottam valakit, vagy fáj valakinek az igazság :)
Én megbízható forrásból veszem a Power 1 Racing 4T olajat, és a dobozon az alábbi jelölések vannak: hogy mely országokban forgalmazzák - D, I, E, F, A, B, BG, HR, CR, DK, FIN, GR, HUN, IRL, NL, PL, P, SK, S, CH
2000Ft-ért fullszint versenyolaj, na persze... Te hol élsz? Lopott? 3-4 évig folyamatosan lopják? LOL...
Persze te tudod, de álomvilágban élsz és 1500Ft-ért kockáztatod a motorodat.
Dehogynem!
Te azt honnan tudod hogy nem EU-s a 2000.-Ft-os?
Lehet hogy lopott nem?Kit érdekel,occsó oszt jóvan
Special az enyémbe ilyen van és tökéletesen műkszik vele,motor sokkal halkabb,váltó finomabb
Hát én nem áttöltögetésre gondoltam, mer úgy van lezárva,h az kizárt. Míg 1 régi ACTEVO-n feltüntetett származási hely van, a POWER 1-en semmi. Akár ÜZBEGISZTÁNI is lehetne v. LITVÁN ami nem azt jelenti hogy rossz ,csak gyanús . Miután a 30-40 ezer forintos NIKE cuccokra az vagyon írva h, TAIWAN ,mit vár az ember?
Vonalkód v. ilyesmi? semmi!
Nem tudom de a Castrolra mostanában elég sokan panaszkodnak. Én is egy ideig azt hasznátam sőt még mindig van mondjuk fél lityi de inkább mást veszek(Repsol, Liqui Moly). A gyanusan olcsókkal(pl. 2000/l a Power1-nek) vigyázni kell mert lehet hogy amit az olaj árán megspórolsz elbukod a blokkfelújításon. Amíg Castrolt vettem inkább megvettem mindig 3.400-ért nehogy az olcsó olajjal befürödjek.
Szisztok.
Szerintetek ,1 Castrol motorolaj doboz alján, a gyártási éven kívül, fel kellene ,hogy tüntessék a származási helyet ? EU , v. valami ?
Nem az oldalán a matricán , mert olyat a nyomdában is lehet csinálni .
Hamisíthatják ezt ?
Asszem átbasztak az oroszok !
csak azért bátorkodtam ezt leírni, hogy ha ennyiért megcsinálják valahol fékfolyadékkal együtt van-e értelme otthon dzsuvázni vele...... .......de jó ha valakinek kedve van a saját gépével foglalkozni, és ezt komolyan mondom....
Remélem nem lettünk átbaszarintva ,mert nagyon mérges lennék.
Eggyenlőre nem terjesztem rossz hírét mert semmi nem biztos ,csak így is maradjon!
Olaj hamisításra is rengeteg lehetőség van, oroszoknál árultak origi flakonokat pl, bár persze mindent hall az ember...
Én mindenesetre nem adom el 1Ft-ért a motoromat, bár én is szeretek spórolni.
(versenyző ismerős azt ajánlott 4T krosszmotorba)
Egy iridiumos gyertya 2000-ért szintén olyan kamu mint a Power1.
De nem akarok én senkivel vitatkozni, elvégre nem érdekem, csak sajnálom szegény motorokat, hogy vannak olyan gazdák, akik 1Ft-ért inkább kinyírják őket.
elnézést ha megbántottam valakit, vagy fáj valakinek az igazság :)
És egy Manufactured in the EU felirat...
Persze te tudod, de álomvilágban élsz és 1500Ft-ért kockáztatod a motorodat.
Milyen szerelő te?
Te azt honnan tudod hogy nem EU-s a 2000.-Ft-os?
Lehet hogy lopott nem?Kit érdekel,occsó oszt jóvan
Special az enyémbe ilyen van és tökéletesen műkszik vele,motor sokkal halkabb,váltó finomabb
Legalább is nem találom !
Vonalkód v. ilyesmi? semmi!
Szerintetek ,1 Castrol motorolaj doboz alján, a gyártási éven kívül, fel kellene ,hogy tüntessék a származási helyet ? EU , v. valami ?
Nem az oldalán a matricán , mert olyat a nyomdában is lehet csinálni .
Hamisíthatják ezt ?
Asszem átbasztak az oroszok !